Длабоко во себе...

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Длабоко во себе гледам човек гладен за успеси и достигнувања на невозможното, фантазер и романтичар од тешка категорија. :)

Па не мислам дека она што се наога длабоко во мене се разликува од она што јас претставувам за другите..Можеби сум почуствителна отколку што се прикажувам, но таква си сум јас :)

длабоко во себе сум многу чуствителен човек кој понекогаш сака да плаче....и ако секогаш имам насмевка во лицето

длабоко во себе знам дека сеуште те сакам толку многу што ми мори чувства на страв, страв да те изгубам, иако сум свесна дека не си ни мој никогаш не си ни бил! иронично но вистина е, длабоко е скриено во мене!

Dlaboko vo sebe cuvstvuvam rana koja sakam da zazdravi,rana koja samo jas znam od sto mi e...:jaj:

Длабоко во себе имам длабоки мисли и длабоки чувтсва. И сум прекрасна особа. Ах да, и желудник кој сеа се мачи од тоа што го препунив со храна.
*а темава ми ствара асоцијации на пеwеwзни ствари

Длабоко во себе,ја чувствувам раната која ме гори веќе подолго време.Неможам да ја излечам,премногу е длабока.Ќе се шири,се додека не се појави личност која ќе ја залечи оваа рана.

Длабоко во себе сум сеуште дете, кое искрено ги покажува емоциите, онака како што се чувствува во моментот. Длабоко во себе, како и однадвор сум искрена, по малку луда, инцидентна, отворена, насмеана, оптимист.
Ама и длабоко во себе сум многу исплашена, иако тоа не го покажувам. Длабоко во себе се двоумам, анализирам, се кријам од многу нешта, се повлекувам. Страв ми е од иднината и од животот, понекогаш. И длабоко во себе имам многу, многу љубов која не се плашам да ја искажам кон сите што ми се драги...Длабоко во себе сум премногу емотивна, премногу плачка, премногу попустлива.
И длабоко во себе сум многу збунета моментално и колку и да се трудам не го факам крајот...

Сите имаат рани а здравството пропаѓа
јас длабоко во себе се чуствувам исто како и плитко што се чуствувам:исполнета,среќна и уморна

Длабоко во себе гледам магичен круг од кој нема излез за мене ,или пак длабоко во себе илузијата ја гледам како реалност.

Длабоко во себе (мене, поточно стомакот) имам еден хамбургер кој наскоро во реалниот свет нема да манифестира во неговата првична форма.

Длабоко во себе знамм сто сакам ама една лиЧност неке да ми го даде тоа и ме боли тоа:nesum::nesum::nesum:

Далбоко во мене имам тешкотија,рана за која давам се од себе да ја затворам.
Исто така длабоко во мене се крие искрена и толерантна личност.

Празнина што тешко дека може да се потполни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom