sveznajko
Random nobody
- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 101
Брат, сите си го праат подолг него што е реално.Neznam so tolku so loadingot kaj mene ne e mnogu dolg
Брат, сите си го праат подолг него што е реално.Neznam so tolku so loadingot kaj mene ne e mnogu dolg
PC Configuration please?Neznam so tolku so loadingot kaj mene ne e mnogu dolg
phenom x2 550 otklucen na 4 jadra odnosno ko x4kaPC Configuration please?
Ja igram na xbox 360 isto loadingot e dolg. Ako si igral F1 2010 i tamu loadingot e doooooooolg a i taa igra ja pravi codemasters isto kako i Dirt 3.Neznam so tolku so loadingot kaj mene ne e mnogu dolg
Незнам оти не е долг кај тебе?phenom x2 550 otklucen na 4 jadra odnosno ko x4ka
4gb ddr3 na 1333mhz
hdd WD blue 1TB
graficka HD5670
Ја имав поминато цела уште кога излезе и враќав бекап и се избриша се. Немав зачувано копија да си го вратам, а ме мрзи да возам пак, и ги симнав од интернет. По упатството ги ставив кај што треба и работи, еве проверено кај мене.^ За истото сакав да прашам и јас. Но сеуште не го форматирав. Па ако знае некој како и 100% работи да каже aко сака да помогне xD
Единствена причина со не продолжив да ја играм е долгиот loading....Неам живци да чекам 2 мин за 3 мин да возамJa igram na xbox 360 isto loadingot e dolg. Ako si igral F1 2010 i tamu loadingot e doooooooolg a i taa igra ja pravi codemasters isto kako i Dirt 3.
Апла веза нема, ако ти е исформатиран нема да ти даде да го вратиш сејвот ако си го направил локал профајл кога си ги играл игрите.Мене од тоа глупото GFWL ми стана corrupt saveot при крај скоро, последна сезона бев.Ја имав поминато цела уште кога излезе и враќав бекап и се избриша се. Немав зачувано копија да си го вратам, а ме мрзи да возам пак, и ги симнав од интернет. По упатството ги ставив кај што треба и работи, еве проверено кај мене.
Значи треба да зачуваш два фолдери.
- DiRT3 folder: C: Users % username% Documents\My Games
- Xlive C: Users % username% AppData\Local\Microsoft
Информацијата е од овдеАпла веза нема, ако ти е исформатиран нема да ти даде да го вратиш сејвот ако си го направил локал профајл кога си ги играл игрите.Мене од тоа глупото GFWL ми стана corrupt saveot при крај скоро, последна сезона бев.