Dirt3

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кај мене лоадингот воопшто не е долг.
Инаку играва е перфектна. Графиката просто воодушевува.
За стварно да се внесеш во играта ставете ја внатрешната камера. мх мх.. мераци. :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
има некој идеја зашто неможам да ја играм преку стим?
кликам плеј, па преперинг то лаунч си стои 2 секунди и после ништо... пробав милион пути.
--- надополнето: Jun 23, 2011 10:03 PM ---
средив :)
ај сеа да видиме што чудо е играва

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ај ако можит помош.Го форматирав компјутерот и го зачував сејвот, па ја иснталирав играва и го ставив сејвот каде што треба да му е местото и ми викат profil failed.Некое чаре да се поправит ова имат зш не планирам да вртам пак све одново.

M

Mr.InF3ction

Гостин
^ За истото сакав да прашам и јас. Но сеуште не го форматирав. Па ако знае некој како и 100% работи да каже aко сака да помогне xD

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
^ За истото сакав да прашам и јас. Но сеуште не го форматирав. Па ако знае некој како и 100% работи да каже aко сака да помогне xD
Ја имав поминато цела уште кога излезе и враќав бекап и се избриша се. Немав зачувано копија да си го вратам, а ме мрзи да возам пак, и ги симнав од интернет. По упатството ги ставив кај што треба и работи, еве проверено кај мене.
  • DiRT3 folder: C: Users % username% Documents\My Games
  • Xlive C: Users % username% AppData\Local\Microsoft
Значи треба да зачуваш два фолдери.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Ja igram na xbox 360 isto loadingot e dolg. Ako si igral F1 2010 i tamu loadingot e doooooooolg a i taa igra ja pravi codemasters isto kako i Dirt 3.
Единствена причина со не продолжив да ја играм е долгиот loading....Неам живци да чекам 2 мин за 3 мин да возам :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ја имав поминато цела уште кога излезе и враќав бекап и се избриша се. Немав зачувано копија да си го вратам, а ме мрзи да возам пак, и ги симнав од интернет. По упатството ги ставив кај што треба и работи, еве проверено кај мене.
  • DiRT3 folder: C: Users % username% Documents\My Games
  • Xlive C: Users % username% AppData\Local\Microsoft
Значи треба да зачуваш два фолдери.
Апла веза нема, ако ти е исформатиран нема да ти даде да го вратиш сејвот ако си го направил локал профајл кога си ги играл игрите.Мене од тоа глупото GFWL ми стана corrupt saveot при крај скоро, последна сезона бев.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Апла веза нема, ако ти е исформатиран нема да ти даде да го вратиш сејвот ако си го направил локал профајл кога си ги играл игрите.Мене од тоа глупото GFWL ми стана corrupt saveot при крај скоро, последна сезона бев.
Информацијата е од овде
http://www.savemygame.fr/en/pc/d/pc-colin-mcrae-dirt-3-savegame.html

Во мојот случај не направив формат ама враќав бекап од Април месец кога ја немав инсталирано DIRT, ама тогаш имав инсталирано F1 2010 која што бара GFWL. Па излезе DIRT 3 ја играв со локал профил. Ја завршив цела и ми помина меракот. Во меѓувреме фатив некој вирус и најлесно ми беше да вратам бекап. Бекапот беше правен само на C, игрите ми се на D инсталирани ако има некоја врска тоа. Од тогаш не сум ја пуштил DIRT, а инсталирав F1 2011 која бара GFWL исто. Па го прочитав постот од инфекшн од понеделникот, ја најдов страната, го симнав тоа сејвот, го копирав кај што треба, ја пуштам DIRT се најавив со тој неговиот профил и гледам се е отклучено. Само името го сменив, мислам BigSmoke беше. Ова го сменив од играта, ништо не чепкав во фолдерите.
Можи и ти да си во право, ако форматирав можи немаше да работи сејвот. Еве ако имам време ќе ја инсталирам DIRT 3 на лаптопот, и ќе го ставам овај сејвот да видам дали работи таму. На лаптопот никогаш не сум инсталирал игра што бара GFWL, така да ќе биди инсталирана на чист компјутер.

EDIT

Еве пробав и можи
Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ја спуштив играта, ама то шо треба да се копира од фолдерот Skidrow антивирусот ми го вади како вирус и го бриши, и неможам да ја играм, пробав да спуштам од интернет ама ито и на нив прај. Некој да не има некое решение ???

Kajgana Shop

На врв Bottom