Dirt3

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
НЕМА ВРСКА ОВА!
Ако ти е симната тоа clonedvd само стави го кракот од skidrow и ќе шиба!
Инаку ако имате проблем со сејвување може само да биде ако усерот на компјутерот ви е на КИРИЛИЦА!
значи само смени го со латиничен фонт!

Clone dvd ми е верзијата која ми е симната.
DiRT 3 - COMPLETE LiMiTED EDiTiON 2011 ENG MULTi 6 - CLONE DVD

Кракот ми е симнат од Аренабг, DiRT.3.CLONEDVD-CRACK.
User-от на PC-то ми е на латициница.

Фолдерот каде што треба да биде save-от од играта ми е празен, а локацијата му е следна
C:\Users\Lasko\Documents\My Games\DiRT3\savegame

Е Браво бе како пресметавте дека не ми го поддржува процесорот алал да ви е :kesa:

Пријатно изненаден од графичката оптимизација, не памтам кога последен пат сум играл на фул резолуција, сите сетинзи на High, па дури и да се праам курназ со 4x MSAA - на мојава HD3850 со 256 рам. :)

Знам дека имаат тесна соработка со ATI, ама кога се случувало тоа досега (бар од Nvidia игрите), сум заклучил дека НАМЕРНО се помалце оптимизирани за да те натераат да купиш нова графичка. Или како онаа fail играта Sabouteur...

--- надополнето ---

Е Браво бе како пресметавте дека не ми го поддржува процесорот алал да ви е :kesa:

Кинески е твојот бе, не е Intel него Lntel. :devil3:

Странава и Windows Experience Index (WEI) се исто сра*е... вадат безвезни резултати.

--- надополнето ---

Пријатно изненаден од графичката оптимизација, не памтам кога последен пат сум играл на фул резолуција, сите сетинзи на High, па дури и да се праам курназ со 4x MSAA - на мојава HD3850 со 256 рам. :)

Знам дека имаат тесна соработка со ATI, ама кога се случувало тоа досега (бар од Nvidia игрите), сум заклучил дека НАМЕРНО се помалце оптимизирани за да те натераат да купиш нова графичка. Или како онаа fail играта Sabouteur...

--- надополнето ---

Mac то ти се вика Spintel :)

--- надополнето ---

Ко тесна соработка со А1 да имаат овие
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
колку се пореметини значит ова Бугариве еј, многу прашања демек се поставувало и види го ѕверов

"имам печка с 2 котлона и фурна на 240 вата ште мога ли да си направја вита баница?"

:vozbud: Ќе кинеме гуми после први

Не ми е јасно како може толку ретардирана да е страната. на ганер му вади 1,7гб рам на графичка, мене сеа ми извади 2,5 коа проверуев ова.
Јас на ГТА 4 го паѓам recomended иако тоа бара Quad 2.4, јас имам Quad 2.5ghz.....................

п.с. ја средив играва. Отпосле излегол крак од Skidrow. Имаше предтоа крак за clonedvd, ама со тој save не сакаше да се прави.

Не ми е јасно како може толку ретардирана да е страната. на ганер му вади 1,7гб рам на графичка, мене сеа ми извади 2,5 коа проверуев ова.
Јас на ГТА 4 го паѓам recomended иако тоа бара Quad 2.4, јас имам Quad 2.5ghz.....................

п.с. ја средив играва. Отпосле излегол крак од Skidrow. Имаше предтоа крак за clonedvd, ама со тој save не сакаше да се прави.

Абе CanURunIt е скрос безвезе, а ова со графичкава е точно оти ми е шерирана меморијата од рамот да ми оди на графичка :)

Задоволни сте од гејмплејот?И како оди левелирањето исто како во GRID и DIRT2 или?

Притисни Home на тастатурата и следи го туторијалов

вака пробав направив но бара интернет

Како можам да направам offline акаунт и да можам да снимам и да не почнувам нова игра секгаш кога ќе ја сиклучам играта ???

Како можам да направам offline акаунт и да можам да снимам и да не почнувам нова игра секгаш кога ќе ја сиклучам играта ???

Ако си го следел добро упатството треба да имаш направено Offline Account.
ВИди на почеток дека има опција на клипот create a local profile. Тоа е уствари offline account.

Тоа е единствениот начин, друг нема. Следи ги убаво упатствата.

Него јас имам проблеми со играва.
1. Не ми ја дава во Full Screen, односно ја дава но го гледам Start Menu то и маусот
2. Немам никаков звук, а иначе музика и други игри немаат никаков проблеми
3, И како последен проблем е тоа што кога ќе уклучам било што, но можам одма да управувам со тастатурата, односно треба да почекам 1-2 мин за да може да шетам
иначе како за информација, и гумите се вртат, и некој блур има кој се движи се е во ред само менито несто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom