Dirt3

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Сега почнав да ја играм играва, потрошив едно саат време и еве први впечатоци:

Прво што ми падна во очи е дизајнот на менијата. Одличен е, иако на почетокот изгледа малце комплициран, по 5-10 мин. веднаш ќе се навикнете.
Втора ствар, графиката. Феноменална. Пејзажите, моделите на колите.... абе све е изгланцано до даска. А најбитната ствар е тоа што е ептен оптимизирана, со конфигурацијата во потпис ја играм со све до даска, 1280x1024, и све се движи мазно. Не направив benchmark run, но сигурно беше некаде меѓу 40-50 FPS.
Послем, звукот. Исто така одличен. Посебно саундтракот.
И на крај, гејмплејот. Сличен е на DiRT2, отпрвин треба да се навикнете на контролите, и послем ќе ја вртите играва ко на корзо.

Све на све - 10/10 оцена :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
како го направивте да може да се снимате ? ?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
како го направивте да може да се снимате ? ?
Кога ќе ти се уклучи играта, стисни на HOME копчето на тастатурата, и би требало да ти се уклучи тој Windows Live, или како и да беше. Ако немаш до сега направено акаунт, направи си, само OFFLINE не ONLINE ( акаунт правиш во самиот програм не на интернет). И после се со тој акаунт логирај се и можеш да зачувуваш. Е сега јас имам еден мал проблем, при секое уклучување на играта морам да се логирам, не ме чува логиран. Ама тоа е банална работа

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. изгледа само мене не ми прај некој посебен кејф :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Ја извадив RIP од играта и користам крак од skidrow. Направив offline profile и не ми се снима. Пишува мора да имам Live profile за да може да се сними. Како да го решам овој проблем? Користам Widnows 7 x64

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ја извадив RIP од играта и користам крак од skidrow. Направив offline profile и не ми се снима. Пишува мора да имам Live profile за да може да се сними. Како да го решам овој проблем? Користам Widnows 7 x64
Не сум во тек со твојот проблем, али најдобро би ти препорачал директно од skidrow да ја даунлоудираш DiRT.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Не сум во тек со твојот проблем, али најдобро би ти препорачал директно од skidrow да ја даунлоудираш DiRT.
Да, јас ја симнав директ и немам никакви проблеми.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Го извадив само кракот од skidrow и сега работи сејвот како што треба. До тоа бил проблемот :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Го извадив само кракот од skidrow и сега работи сејвот како што треба. До тоа бил проблемот :)
Дали може линк за download на тој крак затоа што го имам истиот проблем како тебе

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Излезен е Patch 1.0 за играва. Го имате на замунда.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
прво го ставив patch-от од замунда и со него исто така немаше никакви промени , после го ставив кракот кој ми го прати членот genius2 а сега со тој крак несака ни да ја вклучи играта пишува aplication load error 5:0000065434

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ја симнав и ја инсталирав и можам да кажам дека пријатно ме изненади играва. Солидна графика, добар гејмплеј и она што најмногу ми се допаѓа е тоа што е одлично оптимизирана.

Усрале во делот кај што ставиле спонзорите да одредуваат со која кола ќе возиш, лошо за оние како мене што обожаваат да прават колекција од коли:D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
прво го ставив patch-от од замунда и со него исто така немаше никакви промени , после го ставив кракот кој ми го прати членот genius2 а сега со тој крак несака ни да ја вклучи играта пишува aplication load error 5:0000065434
Затоа што тој крак не е предвиден да работи со пачот. Извади го пач 1 на замунда и стави го тој крак што иде заедно со пачот и пиши дали ке ти работи.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
пробав со сите работи што ми ги препорачавте и ништо не успеа , несака да се снима ни со кракот, ни со пачот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom