Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Абе директоре да беше жена ти некоја маторица од 40+ години па да сакаш да плеснеш младо ондак ок,пари имаш моќ имаш,ти се може.Али вака ко што викаш жената млада ти е,јебозовна,троши ја дур не и виснат балоните,па после харај ги курвичињата кои без мака сакаат до леб да стигнат.

добро свативме дека сакаш да ебеш
АМАН ДИРЕКТОРЕ ЕБИ ЈА СЕКСИТАРКАТА И НЕ НЕ ЗАМАРАЈ НАС
еве сега ти е полесно
ЗНАЧИ ТЕ ПОДДРЖУВАМ ЗА ЕБЕЊЕТО
ДА НЕ БИДЕ ЗА ЏАБЕ ФАЛЕЊЕТО ДЕКА ИМАШ 32-34-36 ГОДИНИ ДЕКА СИ ДИРЕКТОР ДЕКА СИ ЗГОДЕН ДЕКА И ДРУГИ ТРЧААТ ПО ТЕБЕ ДЕКА ЖЕНАТИ Е СУПЕР ДЕКА СЕКСИТАРКАТА Е ГРОМ ДЕКА СИ УСПЕШЕН И ДЕКА СИ ВО ФИЛМ

ДУР ЈАДЕШЕ ТРИЦИ НА ФОРУМОВ 4 СЕКСИТАРКИ КЕ ИЗЕБЕШЕ И ЕДЕН ХИГИЕНИЧАР А АКО ПИЕШЕ РЕД БУЛ МОЖЕ И ЖЕНАТИ КЕ ЈА ПЛЕСНЕШЕ
ЕХ БРЕ МНОГУ СПОСОБЕН ЧОЕЕК СИ
АЛАЛ ДА ТИ Е
ПРАВ ДИРЕКТОР
ЦЕЛ ДЕН НА СТОЛИЦА И НА ПЦ
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 02:03 ---
НЕГО ДАЈТЕ ДА ДОЗНАЕМЕ КАДЕ И КОГА ОДИ ДИРЕКТОРОВ И ДА ГИ ПРАТИМЕ БАЛКАНСКИ ПРЕЉУБНИЦИ ПА ДА ИМАМЕ ЗАБАВА 1 МЕСЕЦ
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 02:32 ---
го нема директоров
сигурно женаму не читала на кајгана и сега го има претепано :pos:

Само од 1% од луѓето на форумот можеш да добиеш искрен одговор. Сите ќе ти речат дека си луд, се додека не се најдат и сами во таа ситуација :)
Уствари ова е најдобриот одговор на ова прашање, џабе дрндаме тука.

Знаеш што ми викаше дедо ми?
Еби дур можеш.

Ако навистина си директор... ова е жална ситуација за Македонија и за работниците.

Ах... 21ви век е, а маживе уште не научија како размислуваат жените. :pos:

So takvo razmisluvanje,ti nemash nikakvi shansi da stanesh direktor ne vo eden zhivot vo poveke ako sakash!

Ако, не мора да стане дечкото директор, но што помалку директори како тебе - подобро. Од такви како тебе затоа ни гние државата и бракоразводните стапки се честа појава, бидејќи не знаете да се задоволите со еден задник и пар цицки, ви плаче долниот по повеќе, и не можете изгледа да го држите во гаќи, ви фали солиден степен на самоконтрола. Јас не знам како си станал директор, ако немаш дисциплина и добар расуд (плус и твојот избор за овде од сите места да бараш одговори).

Очигледно е дека не се работи за фамилијарен проблем со сопругата на приватен план (она, неебитис нарушување од кое одредени мажи страдаат, иначе ќе го дадеше тоа како аргумент во воведниот пост), така да ова се сведува на алчност, себичност, егоизам, и карнална потреба да направиш нешто морално неприфатливо (додава на ефектот). Тешко на твоите деца со татко како тебе, барем морал да имаат од кого да црпат, ако не мозок. Ваљда не е се изгубено со мајка им во игра.

Има тука хаце членови кои ти предлагаат да ја изиграш картата и да и го акнеш до муда, и кои ќе ти кажат дека ете, членови како мене и другите овде ќе ти диктираат морални бљувотини, само истите тие хаце членови после пцујат кога ќе видат негативни информации во врска со браковите и разводите, кога нивната девојка ќе направи нешто слично како тебе, кога не можат да најдат "поштена" женска за брак и слично. Со други зборови, сега те с'скаат, а во друга тема индиректно ќе те пцујат, им зависи од расположение.

Реалноста е, морал или не, ти ќе наебеш (повеќе од младата вагина што планираш да ја свирнеш). Како што сите мислат дека можат да се извлечат со убиство, така и сите мислат дека ќе се извлечат со прељуба. Кога тогаш ќе се дознае, дали месец од сега, година, 5, 10, колку сака нека е. Мислиш дека децата твои ќе имаат ронка почит после према тебе? И што си направил? За едно (или неколку) жешки ебења си придонел до статистиката која ги држи остатокот од жените на страна од брак, до тој степен да им стане одбивен и празен, како вредност/концепт. А разводот е мрсна работа. Кога ќе заврши со тебе жена ти, главата нема да знаеш каде ти е. Пола од се што имаш, вклучувајќи ги и децата (не верувам дека со тебе ќе сакаат да бидат под кров).

Ако немаш мозок на 34 години да си ги калкулираш работите и постапките, и што можат да ти донесат, нема ни на 54, ни 84 да ти дојде памет, ќе си останеш истиот. Само такви како тебе нити брак заслужуваат, ни добра девојка покрај нив, не па деца. Но тоа е, светот е суров, а ти мислиш со курот.

Има една добра поговорка не го пикај ку*от каде што го вадиш лебот. Но сепак мене тој леб ми е најсладок. Така да слободно иди журкај се, да не се каеш на 90 години кога ќе си пред умирање , што не си искористел добра авантура. А сите што ќе ти то дрват за моралност и бла бла не им верувај да се во твоја позиција и они истото би го направиле.

Море Македонски Лаву, што смени плоча па пееш друга песна? Јас мислев како останативе црвени, дека си фамилијарен човек, побожен, негуваш некои морални вредности? Или тоа е само кога ти прија?
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 03:51 ---
Абе да не е вработената...."вработен".....па Шкорпион да ја наебе....да си посмисли чисто онака на службен пат ќе иде.

What?

Чудни воа луџево, се почесто се однесуваат ко животињи, а живеат по станои и возат бесни коли, отколку да влечат плугои.

Glavna dilema za celava rabota ti go zacna sega.Sto posle toa ako maleckava se zaljubi.Toa e problemot.Da bideme realni,pozicija dobra dobiva,stanuva komotna na rabota,ima pozicija za ucena nad mene,plata,pari mok......Toa e dilemata sto me odvrakja nazad.Da bidam realen malata e top,dobar rabotnik e,sovesna ,vredna.Problemot ne e zena mi,brakot,decata,problemot e sto posle toa.Nema nikoj da doznae,mozam samo da izgubam dobar rabotnik.A mozebi i da stane uste podobar,neli?:)

Конечно сваќаш. Секс за нас мажите е едно за жените знае од само секс да прерасне во нешто сосема друго релативно брзо. Со оглед на тоа дека мислиш со к**от да те намести е многу лесно. Кажи каде идеш на пат тука или на приватна порака да ти кажеме каде да прошеташ. Ако ти е толку до фантазијата секретарка само облечи ја другата така. ;) Ова ти е непотребна игра со оган

Дарк Лејди ти го плесна во фаца поштено.

Можеби си трол ама ај јас ќе пишам... жена ти ќе дознае за оваа твоја авантура 100% си имаат они њух за оваа работа.
Спремај си од сега пари за алементација, а пошто ти си 34 годишен претпоставувам дека и жена ти е млада рачунај дека после ова жена ти ќе си замине со некој друг и тој непознат странец/маж ќе ги одгледува твоите деца.

Geri порано беше девизата да му умре козата на комшијата, па после доби модификација во да умре комшијата да му ја земам козата. А во твојот случај добар дел од луѓето ти завидуваат што не се во твоја ситуација , гледаат да те премислат за да можат мирно да спијат , со помислата немам никакви авантури ама и еден глупак од форумот нема да има. На форумот искочија се светци, чесни сестри и бла бла.Ако ја плеснеш секратарката и после го кажеш тоа на форум. Ќе гледаш изливи на љубомора и љутина. Ама тоа елегантно ќе ти го кажат дека си говедо без морални вредности, ама не затоа што ги боли за жена ти, децата бракот твој или сл. Туку само заради љубомората глеј овој што прави а јас не правам зошто не можам или немам прилика.
Истото важи и за жени нели во оваа ситуација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom