Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Brat ne so tie kurshumi.Daj nekoja druga kazna.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:03 ---

Moj choek!(y)
добро свативме дека сакаш да ебеш
АМАН ДИРЕКТОРЕ ЕБИ ЈА СЕКСИТАРКАТА И НЕ НЕ ЗАМАРАЈ НАС
еве сега ти е полесно
ЗНАЧИ ТЕ ПОДДРЖУВАМ ЗА ЕБЕЊЕТО
ДА НЕ БИДЕ ЗА ЏАБЕ ФАЛЕЊЕТО ДЕКА ИМАШ 32-34-36 ГОДИНИ ДЕКА СИ ДИРЕКТОР ДЕКА СИ ЗГОДЕН ДЕКА И ДРУГИ ТРЧААТ ПО ТЕБЕ ДЕКА ЖЕНАТИ Е СУПЕР ДЕКА СЕКСИТАРКАТА Е ГРОМ ДЕКА СИ УСПЕШЕН И ДЕКА СИ ВО ФИЛМ

ДУР ЈАДЕШЕ ТРИЦИ НА ФОРУМОВ 4 СЕКСИТАРКИ КЕ ИЗЕБЕШЕ И ЕДЕН ХИГИЕНИЧАР А АКО ПИЕШЕ РЕД БУЛ МОЖЕ И ЖЕНАТИ КЕ ЈА ПЛЕСНЕШЕ
ЕХ БРЕ МНОГУ СПОСОБЕН ЧОЕЕК СИ
АЛАЛ ДА ТИ Е
ПРАВ ДИРЕКТОР
ЦЕЛ ДЕН НА СТОЛИЦА И НА ПЦ

Geri ако секратарката е бар приближно на оваа грабни ја растури ја и после пофали се на форум не се мисли. :cool:
1497786_P_Sexy-secretary.jpg

Абе оди еби ја зш ќе ја ебит некој друг...не ќе те чекаат таа ти да се одлучуваш на форумов.
Зш немаш анкета ставено да гласавме:
1. Да ебам
2. Да не ебам

За 10 минути ќе знаеше шо да правиш....а не вака да те разубедуваат овие токмаците шо ти завидуваат, дека си директор и имаш шанса да плескаш на страна, па уште и за годините се фатиле, неваспитани едни.

Абе директоре ќе ти пропадне фирмата, се изначита пораки...ај веќе реши се што ќе правиш и пиши ни да ја затвориме темава.

Геро ако ја шибаш шибај ја доги на катедрата ... :ROFLMAO:
Ако е добра, викај...
Neznam dali vika,ako vika blagovremeno ke te izvestam(y)
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:18 ---
Абе директоре ќе ти пропадне фирмата, се изначита пораки...ај веќе реши се што ќе правиш и пиши ни да ја затвориме темава.
Druze,na pat odime na kraj od mesecov.Se nadevam deka do togash ke imam nekoe konkretno mislenje za novonastanatava sostojba.

Е вакви ДИРЕКТОРИ ни ги водат фирмите.Тој неможе одлука за едно просто прашање да донесе а не за друго нешто.

Абе оди еби ја зш ќе ја ебит некој друг...не ќе те чекаат таа ти да се одлучуваш на форумов.
Зш немаш анкета ставено да гласавме:
1. Да ебам
2. Да не ебам

За 10 минути ќе знаеше шо да правиш....а не вака да те разубедуваат овие токмаците шо ти завидуваат, дека си директор и имаш шанса да плескаш на страна, па уште и за годините се фатиле, неваспитани едни.
Brat iskreno nov sum na forumov,onaka otvoriv.No eve se zaglaviv,neznaev deka moze da ima glasanje.Vo pravo si.

Neznam dali vika,ako vika blagovremeno ke te izvestam(y)
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:18 ---

Druze,na pat odime na kraj od mesecov.Se nadevam deka do togash ke imam nekoe konkretno mislenje za novonastanatava sostojba.
ШТОООООООООООООООООООООООООООО
ДО КРЈАЈОТ НА МЕСЕЦОВ КЕ ТРЕБА ДА ТЕ ТРПИМЕ ТЕБЕ ТОА Е ИЗМАЧУВАЊЕ
АЈ ЗЕМИ ТАМО ЕДНА ПАРИЧКА И ВРТИ
И КОГА КЕ СЕ ВРАТИШ ПИШИ ВО КОЈА ПОЗА СЕ ЕБЕВТЕ
ПА ЗА 9 МЕСЕЦИ ПИШИ ДА ТИ КАЖЕМЕ КАЈ ИМА ПОПУСТ ЗА ДНК ИСТИТУВАЊЕ
И КАЈ ИМА ДОБАР ПСИХОЛОГ ЗА ПОСЛЕДИЦИ ОД РАЗВОДОТ И КАЈ ИМА ДОБАР АДВОКАТ ДЕКА ДВЕ ЖЕНИ НА ГЛАВА ПУ ПУ ДА НЕДАДЕ ГОСПОД

КЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ

Е вакви ДИРЕКТОРИ ни ги водат фирмите.Тој неможе одлука за едно просто прашање да донесе а не за друго нешто.
Coek Tito umre 1980,si zaglavil vo vremevo.Koj Vashi firmi be?Ovoj shtafeta nosel izgleda?
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:23 ---
ШТОООООООООООООООООООООООООООО
ДО КРЈАЈОТ НА МЕСЕЦОВ КЕ ТРЕБА ДА ТЕ ТРПИМЕ ТЕБЕ ТОА Е ИЗМАЧУВАЊЕ
АЈ ЗЕМИ ТАМО ЕДНА ПАРИЧКА И ВРТИ
И КОГА КЕ СЕ ВРАТИШ ПИШИ ВО КОЈА ПОЗА СЕ ЕБЕВТЕ
ПА ЗА 9 МЕСЕЦИ ПИШИ ДА ТИ КАЖЕМЕ КАЈ ИМА ПОПУСТ ЗА ДНК ИСТИТУВАЊЕ
И КАЈ ИМА ДОБАР ПСИХОЛОГ ЗА ПОСЛЕДИЦИ ОД РАЗВОДОТ И КАЈ ИМА ДОБАР АДВОКАТ ДЕКА ДВЕ ЖЕНИ НА ГЛАВА ПУ ПУ ДА НЕДАДЕ ГОСПОД

КЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ
Blagodaram brat za grizata!

Coek Tito umre 1980,si zaglavil vo vremevo.Koj Vashi firmi be?Ovoj shtafeta nosel izgleda?
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:23 ---

Blagodaram brat za grizata!
Или не си директор на фирма или ако навистина си, фирмата ќе ти пропадне, еден директор поготово ако тој сам ја основал фирмата како што ти се представуваш, ова прашање ќе го реши за 1 секунда!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom