PIRATIC
diplomiran klozetar
И ти ли остана без муда?![]()
Да ........... едно јај*е помалце .................

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти ли остана без муда?![]()
добро свативме дека сакаш да ебешBrat ne so tie kurshumi.Daj nekoja druga kazna.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:03 ---
Moj choek!![]()
Care,tuka e nekade,samo nesto drug stil naocari nosiGeri ако секратарката е бар приближно на оваа грабни ја растури ја и после пофали се на форум не се мисли.
![]()
и кога одите на пат?Care,tuka e nekade,samo nesto drug stil naocari nosi![]()
Neznam dali vika,ako vika blagovremeno ke te izvestamГеро ако ја шибаш шибај ја доги на катедрата ...
Ако е добра, викај...
Druze,na pat odime na kraj od mesecov.Se nadevam deka do togash ke imam nekoe konkretno mislenje za novonastanatava sostojba.Абе директоре ќе ти пропадне фирмата, се изначита пораки...ај веќе реши се што ќе правиш и пиши ни да ја затвориме темава.
Brat iskreno nov sum na forumov,onaka otvoriv.No eve se zaglaviv,neznaev deka moze da ima glasanje.Vo pravo si.Абе оди еби ја зш ќе ја ебит некој друг...не ќе те чекаат таа ти да се одлучуваш на форумов.
Зш немаш анкета ставено да гласавме:
1. Да ебам
2. Да не ебам
За 10 минути ќе знаеше шо да правиш....а не вака да те разубедуваат овие токмаците шо ти завидуваат, дека си директор и имаш шанса да плескаш на страна, па уште и за годините се фатиле, неваспитани едни.
ШТООООООООООООООООООООООООООООNeznam dali vika,ako vika blagovremeno ke te izvestam
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:18 ---
Druze,na pat odime na kraj od mesecov.Se nadevam deka do togash ke imam nekoe konkretno mislenje za novonastanatava sostojba.
Coek Tito umre 1980,si zaglavil vo vremevo.Koj Vashi firmi be?Ovoj shtafeta nosel izgleda?Е вакви ДИРЕКТОРИ ни ги водат фирмите.Тој неможе одлука за едно просто прашање да донесе а не за друго нешто.
Blagodaram brat za grizata!ШТОООООООООООООООООООООООООООО
ДО КРЈАЈОТ НА МЕСЕЦОВ КЕ ТРЕБА ДА ТЕ ТРПИМЕ ТЕБЕ ТОА Е ИЗМАЧУВАЊЕ
АЈ ЗЕМИ ТАМО ЕДНА ПАРИЧКА И ВРТИ
И КОГА КЕ СЕ ВРАТИШ ПИШИ ВО КОЈА ПОЗА СЕ ЕБЕВТЕ
ПА ЗА 9 МЕСЕЦИ ПИШИ ДА ТИ КАЖЕМЕ КАЈ ИМА ПОПУСТ ЗА ДНК ИСТИТУВАЊЕ
И КАЈ ИМА ДОБАР ПСИХОЛОГ ЗА ПОСЛЕДИЦИ ОД РАЗВОДОТ И КАЈ ИМА ДОБАР АДВОКАТ ДЕКА ДВЕ ЖЕНИ НА ГЛАВА ПУ ПУ ДА НЕДАДЕ ГОСПОД
КЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ
Или не си директор на фирма или ако навистина си, фирмата ќе ти пропадне, еден директор поготово ако тој сам ја основал фирмата како што ти се представуваш, ова прашање ќе го реши за 1 секунда!Coek Tito umre 1980,si zaglavil vo vremevo.Koj Vashi firmi be?Ovoj shtafeta nosel izgleda?
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:23 ---
Blagodaram brat za grizata!