Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За што дали знам да рачунам не те разбирам образложи ми?Brat znaes li ti da rachunash?
НЕМА ПРОБЛЕМCoek Tito umre 1980,si zaglavil vo vremevo.Koj Vashi firmi be?Ovoj shtafeta nosel izgleda?
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:23 ---
Blagodaram brat za grizata!
Јас само процедурално. Господинот во некој претходен пост спомна нешто генерација од Чернобил дека бил (1986), тоа го прави помлад од 34 години. За тоа дека директори не се замараат со форуми и посебно не со туѓи мислења за вакви работи да не зборуваме.Или не си директор на фирма или ако навистина си, фирмата ќе ти пропадне, еден директор поготово ако тој сам ја основал фирмата како што ти се представуваш, ова прашање ќе го реши за 1 секунда!
НЕЗНАЕ БЕ НЕЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА Е ЗБУНЕТЗа што дали знам да рачунам не те разбирам образложи ми?
Човекот учи додека е жив, а време курца пролази - пронајди се во поговоркиве.Brat iskreno nov sum na forumov,onaka otvoriv.No eve se zaglaviv,neznaev deka moze da ima glasanje.Vo pravo si.
ХАХАХАХАХАШто сакаш прави ама едно запамти...
![]()
Нико није сигуран![]()
НЕ МЕ ПРАША МЕНЕ ТУКУ *LION*Tapa,ne mi odgovori.Znaesh li da rachunash???
мене ме прашувал беЗа што дали знам да рачунам не те разбирам образложи ми?
Kakov Lion,tebe te prashav.Lion e car u razmisluvanjata.Oddgovori?ХАХАХАХАХА
ЛЕЛЕ БЕ КАЈ СО СТАИ ОВА ПЕДЕРОВ
СЕА НЕМА ДА МУ СЕ КРЕВА НА ДИРЕКТОРОВ
КЕ ИМА КОШМАРИ ДО ПАТУВАЊЕТО
А ПОСЛЕ ПАТУВАЊЕТО ПОСЛЕДИЦИ
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:36 ---
НЕ МЕ ПРАША МЕНЕ ТУКУ *LION*
кажи што треба да ти израчунам директоре
Тоа е целтаАј ве молам без провокации со слики. Се менува погледот на ситуацијата, ептен ќе го натерате директорот да ја ќари вработената.
Да?
Не станува збор за чесност, туку за граници во животот, што ќе биде ако секој со секого почне да се пердаши без да размислува за последиците?
Мене не ми е воопшто намера да глумам чесност, никогаш не ми ни било, кој како сака така нека ме проценува, i don't give a damn, само не сте интересни со охрабрувачкиве коментари, и не е во ред, затоа што секој различно го погаѓа ваква тема.