Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не можам да си поверувам како некој директор на некоја фирма која нуди добри плати, некој кој оди на такви службени патувања по луксузни хотели, има обврски, има семејство, жена и 2 деца и на крај 34 години, си дозволил да отвори ваква тема на некојси форум, со грмада непознати особи, и да бара одговор. :pos:

О Боже што држи земјава. :pos:

Ако не се заебаваш, пријателе, ти си случај за посматрање.

Пази, имаш пријател, кум кој те венчал, брат, близок другар, братучед, колега директор кој имал сличен проблем со негова вработена, или ние овде на форумов сме поголеми експерти за твојов “проблем“?

Па уште веруа дека на форумов му љубомореле... :vozbud:
:pos: Не ми се веруа, мајке ми...

Gi zamoluvam site shto sakaat da ostavat komentar da bidat ili vo slichna situacija,da se vraboteni,vo brak,da imaat semejstvo i normalno kako shto e navedeno da bidat od zhenskiot pol.Po se izgleda ovde ne razbiraat shto e zhenski pol.Odnapred Vi se zablagodaruvam!

Gi zamoluvam site shto sakaat da ostavat komentar da bidat ili vo slichna situacija,da se vraboteni,vo brak,da imaat semejstvo i normalno kako shto e navedeno da bidat od zhenskiot pol.Po se izgleda ovde ne razbiraat shto e zhenski pol.Odnapred Vi se zablagodaruvam!
Колега, дојди бе тука види си ги вработените што праат, врши си ја работата, а не само по страни да ебеш. Ти дур дремеш по цел ден на форумов фирмата ќе ти пропадне. Ептен си несериозен, ќе штрајкувам :pos:

Прашува дечко еден постар човек во брак: Ебеш нешто на страна?
Човеков го погледнува и му вика: Да бе, ќе ја свртам жена ми на страна и завршена работа.
Земи глеј си таму семејството, тоа тешко се создава и одржува, лесно е да одиш да легнеш со некоја и се што имаш да фрлиш во вода. И помисли малку на последиците.

И што сега,ќе бидеш патетичен и ќе си бараш оправдање за тоа што планираш да ја плеснеш секретарката ?

Очигледно ТИ си тој што не знае во каква ситуација се наоѓаш,БРАК,СЕМЕЈСТВО итн итн

Ебати атеншн хорот,дај боже да изгубиш се и семејство и фирма за еден ефтин секс па да бараш совет овде како да ги ги вратам жената и децата.

Ај нека ја рокнат темава во канта модератори,преку кур од вакви директорчиња што се ебана брука за човечкиот род.

Гери братче, ако пишуваш од компјутерот дома немој да заборавиш после од хистори да бришеш ова, да не и текне на твојата паметна жена да прочита што пишуваш тука оти ќе си ја добиеш клоцата во газот уште пред да ја ебнеш секретарката... Just sayin' :свиркам:

Razlichni intelektualni nivoa sme.
Доаѓаш на кајгана форум да бараш мислење за "дали да ја плеснеш секретарката" и се осмелуваш да дискутираш интелектуални нивоа? Свашта. :D

Ajdeeeeee,jas se sto go naveduvash go imam.Ti be brat so takov mozok shto ke praish.Grevche!

Јас со мојов мозок далеку повеќе имам постигнато од тебе. Треба тебе да те чекам за да ме стасаш.

Сакаше реално мислење, пореално од моето нема. Прави што ќе правиш, ланецот последици што набројав, тоа ќе ти се случи. Инаку се надевам дека ќе го направиш тоа што го кажа, баш за да си ја научиш лекцијата еден ден. На потешкиот начин.

Vo start rekov,baram mislenje od devojki.Shto e ova,samo mashki davaat komentari.Barem od niv ochekuvav nekoe porealno"mashko"mislenje.Ubavo vo eden komentar eden istakna,ne ochekuvaj od mashkite ovde neshto da kazhat pametno,od inat ke bidat negativni i ke ti ljubomorat.Toa e ,dechkoto bil vo pravo!(y)

А што сакаш девојките да ти кажат? Ете имаш девојки на темава, ти кажаа што мислат. А, ако мислењата на грото машки овде не ти се допаѓаат, бујрум одјеби на друго место со истото прашање. Реални машки мислења се сите овие што ги чу овде.
едит

дали нема да ви се смени умот после толку години брак?
Дали мислите дека вие секој ден секојдневно ке се сакате исто со партнерот?

За тие што би одговориле со "Да" и со "Не" на двете твои прашања, за таквите не е брак, и нема што да бараат таму. Ако не се познаваш доволно себе си, ич во врска не влегувај, не па брак. А единствено ако се знаеш себе си во доволна мера и како функционираш во таква сериозна средина, само тогаш можеш да знаеш дали си спремен за нешто посериозно, како брак.

Не гледам да има причина за правење глупости, ако човек знае да биде задоволен со еден партнер, и одбрал добар, компатибилен партнер.

Директоре а кога тие тоа службеното патување затоа што.
сакам да поднесам молба за годишен одмор,во исто тоа време па вие ќе треба да ми ја потпишете и одобрите.. Поради водоинсталатерски и столарски работи во еден дом.Види која случајност и таму домаќинот ќе одел наскоро на некој пат,па домаќинката сакала да го за тоа време преуреди домот.
Мислам позитивно ќе биде решена мојата молба.
Твој вработен
Со почит: Анчо

Јас не можам да сФатам како 20 страни испишавте и не приметивте дека ве трола...

Бене сфаќаат бе...поголемиот дел од нив.:D

Туку ова е класичен профил на новопечен функционер или шефче со вмровска книшка. Сите ги оставија жените со кои се 20 години во брак, откако видоа плата од 25.000 илјади (јак штик што би рекол Тошо Малерот). Типов ве трола, ама да знаете колку вакви како него ги има по штабови. :rolleyes:

Веќе 21 страна, ако беше вистина ова досега ќе го сватеше нашето мислење(освен ако е глуп) или пак е многу квалитетен трол па уште трола...има доволно одговори, ни во 50 страни нема да го слушнеш тоа што ти сакаш, освен ако не си направиш друг акаунт па Ацид да те исфрли од тука што и реално заслужуваш.Хаос.

За бога милога , не престанувајте :) Уште коментирајте , оваа тема ми е најинтересна за читање иако можеби е фејк :)
Bidejki interesot na temava opadna,ke kazam zbor dava za nejze.Brat jas sum toj sto ja pocna,se nadevam deka ke go procitaat komentarov diskutantite.Tocno e deka sum jas nekoj od nekoja firma sto mozebi i bil ili ke bide vo takva situacija.Veruvaaj mi poveke ja otvoriv temava da vidam kako lugjevo razmisluvaat na ovaa situacija.Veruvajte mi deka sekoja ama sekojaa za dobra rabota prodava nekakva erotika sprema rabotodavecot bidejki stanuva zbor za kulturna ne fizicka nego intelektualna rabota,koja e dobro platena.Koketiraat sepak onie koi ne se vo vrska ili brak.Ke te zacudi faktot deka vo firmata sto jas ja vodam vazi edno pravilo deka bilo koja ako reshi ili slucajno i se sluchi takva rabota leta.Se misli na avanturi pomegju vraboteni megjutoa se misli na onie koi se vo brak.Ova posebno vazi za devojkite bidejki oni se tie koi ja e*at rabotata.Da ne bidam pogresno svaten vo firmata pomegju vrabotenite vo izminative godini ni se sluchija i tri svadbi,znachi nikoj ne zabranuva i ne osporuva i ne im se mesa da pravat sto sakaat vo svoeto privatno vreme pa i na rabota.Milo ke mi bide da ima i poveke vrski megju niv.Temava ja otvoriv bidejki sum nov tuka kako sto kazav pogore da vidam kako razmisluvaat pomladite,kako ja gledaat celata situacija bidejki sum ubeden deka moralot voopsto e dosta opadnat.Saklav od ova da proizlezat i site da svatat nekoi zakluchosci deka sepak treba da se cenat nekoi raboti.Milo mi beshe sto me napadnaa deka sum ne moralen bidejki treba da se gleda na prvo mesto semejstvoto,decata,moralni da bideme i taka natamu.Razocharan sum od nachinot na komunikacija,se ushte neispileni pishpirici solat pamet i se vpushtaat vo diskusija sto ne znaat ni shto znachi toa.Uste ne se omrsile vo zivotov ne pipnale devojche a ovde moral mi objasnuvaat.Lugje kako nekoj za koj se prestaviv zarem mislite deka ke ve prasav sto da napravam,zarem nema drugi nadfvor od mojata firma,zarem sega nema devojki za delovna pridruzba od koi ke ti stukne pametot za dosta prifatlivi ceni.Ocekuvav malce pointeligentna diskusija,ne prefrluvanje ,ljubomorni izjavi,navredlivi komentari.
Im se izvinuvam na site na koi im protivrecev svesno za da vidam do kade se spremni da odam.Im se izvinuvam i na ovie koi go vodat sajtov ako nesto kazav so sto ja navrediv nivnata ureduvacka politika za koja mozebi ke mi go trgnat komentarov,ke me izbrishat ,ili neznam shto>Toa e nivna politika i gi prifakjam,momci sekoja cest bidejki Vie ste tuka i se uveriv za dva dena deka morate da gi chitate site nashi gluposti,da ne ispravite da ne opomenete.Ne me svakjajte pogreshno iskreno sakav samo edna dilema da resham sto ne ja prifakjam.Pozdrav!

А на чело ли ќе му пишува дека ја онадил секретарката? Како ќе дознае сопругата? Овде само судат дрвени адвокати, а во ралност секој би се спуштил во тоа искушение.

Не му верувај на директор што пишува на латиница - новокомпонирана

Sent from my Nexus

Директор че се дума дали да ја опни секретарката..па и уште че прашува овде дали да ја опни демек успешна фирмава и му работи на полна пареа ако е така че нема време да се искапи денеска а не овде да дискутира ..шо фирма е таја? за тоалетна хартија?....некој трола овде или е ретардиран
Бич плиз кој директор овде нема швалерка?..Директор без швалерка бати директоро...

А ако си озбилен, за да си ги тргниш лошите мисли шо ги имаш со секретарката , грабни ја та женати партали напрај ја пред да одиш на пат , сврши едно 20 пати за да не ти стани...мислам шо е разликата секс си е секс ..и со женати и со секретарката че свршиш...или здосадено ти е секој ден грав да јадиш...тогаш опни ја секретарката и гледај женати да не дознај , ама помисли каква свиња и гнасно створење испајџаш во таја ситуација...

Имаш черка? Замисли порасни черка ти , се омажи и и нејзе мажот и така и прај ?
Кај ти е тука татковскио инстикт ? Или немаш таков , само спермата в мозок те мава ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom