Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)
си играш со оган, ќе се изгориш послем ќе цимолиш. ако си 34 години,

Не пипај бе директоре, не вреди.
П.С. Нудиш нешто работа?

Ајде сега заради сите овие совети да не вработиш во таа твоја фирма може и за следен пат ќе ти треба по некој совет.:cool:

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

vidi vaka
sekoja ljubov e minliva spored mene a isto taka i brakot e minliv
1. od edna strana imas semejstvo i pametno bi bilo da ne si rasturas brak radi edna avantura
ama od druga strana pak

2.podocna neznaes sto ke ti se sluci i najverojatno moe mislenje e deka podocna ke se kaes so ne si ja plesnal koleskata si imal sansa a si propustil si bil posten

moj izbor bi bilo
ako zena mi doma ne mi dava i ne se podnesuvame ne sme srekni bi ja odbral vtorata opcija
a ako zeni mi me zadovoluva i me pravi sreken ne bi probal da ja izneveram
megutoa jas kako jas po nekolku godini sigurno bi se kael zosto koa sum mozel ne sum ja plesnal koleskata :)
jas mislam deka ova e najbolje

Фали ме усто оти ќе те раскинам!!! Друг да те пофалеше да држи вода ова ама вака сам да се фалиш...патетика.:facepalm:
A kako toa drug da me pofali,pa neli tuka sme anonimni.Pa mislish li deka ke go otkrijam identitetot i ke postavam vakvo prasanje.Aj te molam ma kolku neka ti izgleda narcizoidno.Steta sto tuka mi odgovaraat onie sto od brak ne znaat ni sto e "B" i se drznuvaat da razgovaraat za vakvi temi.Sepak ne e nisto loso ako imas visoko mislenje za sebe a normalno i istoto da go primetuvas kako drugite te dozivuvaat.Jas bev samo realen i iskren a daleku sakav da bidam pateticen.Sepak ti blagodaram za mislenjeto.Pozdrav!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:42 ---
Таа самата, младата и згодната знае дека нејзиниот директор е семеен човек, а сепак се осудува да се впушти во авантура во која ќе летаат искри и и треба едно добро мување :tapp:
Друже,
Ако и требало САМО мување, биди сигурен дека ќе си ја барала среќата на друго место, а не со оженет човек (можеби со деца), да си става во здрава нога трн. Биди сигурен дека малечката има некои други намери освен мувањето со тебе.
Дека ќе се плеснете САМО ЕДНАШ е приказна за мали деца, се гледате секој ден, така да ‘‘еднаш ко ниеднаш‘‘ утре ќе дознае сопругата, (тоа биди сигурен, не останува ништо скриено, кога тогаш ќе се дознае), ќе ти ги земе децата и ќе ти каже адиос. Тогаш ќе си останеш со твојата згодна, убава и млада муваторка
А биди сигурен, штом била во состојба да се мува со тебе, зошто не би била во состојба утре тебе да те замени со некој друг, така да во целиов случај ти ќе останеш ебената странка..
Ќе си го растуриш гнездото, семејството, за една авантура без никаква цел, освен што не си бил способен да си го држиш во гаќи.
И на крај, не прави нешто што несакаш да ти прават, само за миг стави се во улога на твојата сопруга, или утре твојата ќерка со нејзиниот директор, за миг замисли дека таа е на службено патување и со нејзиниот директор, ќе ти стане појасно:pipi:
Nemozam da Ve razberam zasto site imate crni scenarija,ke doznae zenati,otide brakot,ke se sluchi ova ona....pa ne sum lud do toa da dojde!

Во вакви случаи треба да проработи малку самоконтролата и треба да се изброи до десет ........... (околу можните последици) !
На негово место(женет, со деца) не би ја ни пипнал а не па да ја е*ам ........ али ајт нека си тера по свое .......... само да не се ’’изгори’’ ........ директоров .......... :tapp:
Додуша таков шутрак и не заслужува да има жена и деца... али ајт !

Во вакви случаи треба да проработи малку самоконтролата и треба да се изброи до десет ........... (околу можните последици) !
На негово место(женет, со деца) не би ја ни пипнал а не па да ја е*ам ........ али ајт нека си тера по свое .......... само да не се ’’изгори’’ ........ директоров .......... :tapp:
Додуша таков шутрак и не заслужува да има жена и деца... али ајт !
;)
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:45 ---
Стај ни слика да видиме дали вреди или не вака ништо не прајме. :icon_lol:

(y)

нека работи ... :icon_lol: ... така станал директор ...

може некој друг си има ваква дилема и ќе си прочита, без да отвори нова тема ...:icon_lol:
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 19:10 ---
Geri да не си од Кавадарци? :cautious::icon_lol:
Dajte luge samo barav mislenje,dali ke go napravam toj cekor toa samo od mene zavisi.Sigurno nema da Vi kazam sto se slucilo i dali voopsto ke se resam na takov cekor.Ne Ve razbiram,ama iskreno na forumov ocekuvav poozbilna diskusija.Ne ve rabotam,iskren sum!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:51 ---
Не е брак за секого...Па уште деца има дотичниов(n)
Не си саглам!

П.С:Не си ти 34 годишен,дете си сеуште(со умот мислам).
Daj bidi ozbilen!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:54 ---
Да имаше ти таква жена, немаше да дозволиш да те напали некоја вработена со која ќе идете само на службен пат.
Таа вработена е "слободна" само за тебе и те потпалуе од љубов, не за друго :pos:
Парите и твојата положба ич не и се битни. Гарант и на работа ти доаѓа облечена као часна сестра.
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 19:15 ---

:pos: немој не ме радуј
Си ја утнал темата, не е ова тема за лични контакти.
Сериозно ми е жал за тебе :place:
Od devojka so takov izgled kako sto sakas da se prestavis spored fotografijata na profilot ocekuvav barem malku pokorektno mislenje.Ne Ve navrediv,nemoj ni ti da go pravis istoto.Ti blagodaram za razbiranjeeto!

Nemozam da Ve razberam zasto site imate crni scenarija,ke doznae zenati,otide brakot,ke se sluchi ova ona....pa ne sum lud do toa da dojde!

Самата, згодната и младата е многу попаметна од тебе, единствено таа може да има корист од целава ситуација. За понатаму голем си, сам си знаеш. Само имај во глава дека не секогаш можеш да ги држиш конците во раце и дека не ретко ситуацијата излегува од контрола и не онака како што сме ја замислиле.

Тоа што ние си имаме црни сценарија, остави не ти нас, туку ти замисли си што ќе се случи утре доколку женати ти дојде на кајгана и отвори тема ‘‘ јас и комшијата - сопругот ми е на службено патување, а меѓу мене и комшијата летаат искри, чувствувам дека сака да се муваме, дали да се плеснеме додека мажот ми не е дома или не,‘‘ :sneaky:
Ќе те личи со рогови нели ?

Dajte luge samo barav mislenje,dali ke go napravam toj cekor toa samo od mene zavisi.Sigurno nema da Vi kazam sto se slucilo i dali voopsto ke se resam na takov cekor.Ne Ve razbiram,ama iskreno na forumov ocekuvav poozbilna diskusija.Ne ve rabotam,iskren sum!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:51 ---

Daj bidi ozbilen!

Ај озбилно да те прашам...зошто воопшто си влегол во брак?Па уште деца си правел? Поозбилно од ова здравје...Не само себеси што ќе си го пореметиш животот туку ќе и го пореметиш на жената која веројатно се радува на секоја средба со тебе.Плус тоа деца човек,не си ни свесен што тоа репрезентира(очигледно не си свесен по твоиве намери).Чудно ми е дури што воопшто помислуваш на такво нешто бе.
едит Имаш 34 години и леташ со умот како супермен,чудо си,жими се..
Ти кажувам мое мислење,ти не си машко,ти си возрасен човек сеуште заробен во пубертетските фантазии...Одрасни малку .

Искрено НЕ! Седи мадро, ако можиш да доседиш. Сети се само наназад на моментите со жената, се надевам треба да ги имате бидејќи сте во брак, со дечиња кои би требало да се излезени на овој свет со љубов. Целиот живот е предизвици, па така и овој е составен дел од животот. Кога ќе речат за некои стари магариња, зеле швалерај бркаат. Едноставна е причината, или бенефит, или неможност за самоконтрола, па така паднале на овој тест. Има едно golden rule се вика: Don't do something to someone that you don't want to exeprience yourself.
Замисли си ја сликата, жената на работа некаде, со директор со мускули, оди на патување некаде, ти цмиздиш дома со деците, оние имаат коктел, пивнуваат, се враќаат во собите, и братот билда снага со неа, ја крева, ја префрла од еден на друг крај од креветот, ја растура до бескрај додека ти ги нишкаш децата да заспијат. Колку прекрасна слика нели?

Искрено НЕ! Седи мадро, ако можиш да доседиш. Сети се само наназад на моментите со жената, се надевам треба да ги имате бидејќи сте во брак, со дечиња кои би требало да се излезени на овој свет со љубов. Целиот живот е предизвици, па така и овој е составен дел од животот. Кога ќе речат за некои стари магариња, зеле швалерај бркаат. Едноставна е причината, или бенефит, или неможност за самоконтрола, па така паднале на овој тест. Има едно golden rule се вика: Don't do something to someone that you don't want to exeprience yourself.
Замисли си ја сликата, жената на работа некаде, со директор со мускули, оди на патување некаде, ти цмиздиш дома со деците, оние имаат коктел, пивнуваат, се враќаат во собите, и братот билда снага со неа, ја крева, ја префрла од еден на друг крај од креветот, ја растура до бескрај додека ти ги нишкаш децата да заспијат. Колку прекрасна слика нели?
Zena mi nema direktor,ima direktorka:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom