Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Jas iam 19 godini,pa da imam zenska koja ja sakam,ne bi ja izneveril,a ti 34 imas, zena koja ja sakas/sakal i deca koi se stolb na eden brak...:tapp:

Mislev deka barem za ovaa tema mashkite ke me branat.A ima li mashki na forumov?

Никој нормален не те брани по то прашање(искучок:Пубертетлија,неоженет и некој слично пореметен како тебе).

Нашите морални мажи :love:
И да трола типот кој патем ме потсеќа на алек34 кој си бараше швалерка на форум, темата досега не е дискутирана и е баш интересна. Баш е убаво да се види како нашите мажи во случајов сопрузи реагираат во дадена ситуација, колку се верни, како жена му е најдобра, најчесна, а он го пика онаму каде што го вади лебот. Прекрасен одраз на Македонската реалност и секојдневие, верен маж, бинго тема.
Патем пријателе јас како жена ти советувам да ја опнеш малата и да не се замараш многу многу зошто верноста како што гледаш и сам е измислена категорија на долги стази. Имаш ситуација искористи ја, само подоцна ќе загубиш или сопруга или добар работник. Ризикот ти е јасен, страста ти е појака од здраво расудување и секако веќе си решен да ја пробаш малата. Така да помини си убаво на пат и после пат се разбира.
Се надевам жена ти не е будала да седи дома и да ти ги чува децата, туку фино и културно иде некаде сама на пат и по пат.
Korektno razmisluvanje,sami si ja kroime sekogash sudbinata.Rizikot realno e toj.

Дотичната вработена не е тука осудена од неколку причини..прва и најбитна таа е слободна т.е. не губи ништо што ќе се опне со "згодниот" директор по кој "трзаат" повеќе девојки во градот. Зошто дотичната вработена би се грижела што тој има семејтво, ако тој сака да го растури своето семејство што има на неа да и биде гајле. Неа типот ја пали, ја привлекува, можеби и сушен период и е сега и сака секс. Што ја знаеш неа, она покрај секс може и да добие и унапредување, а кој знае може и да остане без работа, тоа е мач со две оштрици, но ако е добар работник како што тврди директорот, работа ќе најде одма. Друга причина, можеби е заљубена у директорот па сака да му го растури семејството...ехе има милион причини, но таа не е виновникот тука, таа не преварува, не изневерува. Директорот е тој кој го става на коцка семејството.
Инаку до "згодниот" директор, опни ја бре што се мислиш, не верувам дека жена ти ќе посумја, а и ваква шанса кај се пропушта, само ти посакувам оваја младава опсесивно да се заљуби во тебе...тек тогаш да видиш што се проблеми
Glavna dilema za celava rabota ti go zacna sega.Sto posle toa ako maleckava se zaljubi.Toa e problemot.Da bideme realni,pozicija dobra dobiva,stanuva komotna na rabota,ima pozicija za ucena nad mene,plata,pari mok......Toa e dilemata sto me odvrakja nazad.Da bidam realen malata e top,dobar rabotnik e,sovesna ,vredna.Problemot ne e zena mi,brakot,decata,problemot e sto posle toa.Nema nikoj da doznae,mozam samo da izgubam dobar rabotnik.A mozebi i da stane uste podobar,neli?:)

A ti mozesh li da se kontroliras.Se sto e lepo i bogu je drago!

Тоа што сакав да го кажам а најверојатно не го разбра или погрешно го разбра не се контролира, не може никако, природен, древен процес е, нагонски и не свесен а многу важен :D
Додека големото прашање дали да се ебе или не, може да се контролира а си сноси последици разбира се(n)
Како што кажа еден член ако некому му се ебе нека ебе во друг град оти овде во градчињава наши сите сЕ знаат, плус недај боже женката да се заљуби, после тури му курот и на брак и на се...:cautious:

Го знаеш ли ти пријателе вицот "од еднаш педер не се станува"?
Јас знам за многу случаи каде што не останало само на еднаш, туку продолжило и потегнало многу големи последици, кои најмалку ти ќе ги сносиш, ќе ги сноси некој што не е ни крив ни должен, а тоа се твоите деца (ако ги имаш).
Колку за промена, прекини да размислуваш со курот и уклучи си го мозокот, пред некој недолжен да страда, оти незнаеш до каде може ова да стигне. Ова ти го кажува 22 годишно дете што прошло низ многу големо срање, ни криво ни должно:)

Види батка , ништо у животот не се случува случајно .Може свевишниот ти прака порака , размисли , немој после таму горе да му се жалиш ! Ти дал жена , си направил деца се арно , сеа изгледа друго сака да те понуди , натаму од тебе зависи!

Освен ако немаш принципи налик "Жена ми има доверба во мене и не сум говнарот што ќе ја изигра истата." ондак не знам како би те одрекол од идејата.

Го знаеш ли ти пријателе вицот "од еднаш педер не се станува"?
Јас знам за многу случаи каде што не останало само на еднаш, туку продолжило и потегнало многу големи последици, кои најмалку ти ќе ги сносиш, ќе ги сноси некој што не е ни крив ни должен, а тоа се твоите деца (ако ги имаш).
Колку за промена, прекини да размислуваш со курот и уклучи си го мозокот, пред некој недолжен да страда, оти незнаеш до каде може ова да стигне. Ова ти го кажува 22 годишно дете што прошло низ многу големо срање, ни криво ни должно:)
Care eh sega da imav 22 godini.Kaj otide vekov deca so ovaa vozrast vaka da razmisluvaat.Mojava generacija e od Chernobil,dali radijacijata togas ne utepa sto na taa vozrast razmisluvavme samo so dolnata glava.Abe bratce udri dodeka mozes,imash vreme za semejstvo.Ovde razglabame drug problem.

A kako toa drug da me pofali,pa neli tuka sme anonimni.Pa mislish li deka ke go otkrijam identitetot i ke postavam vakvo prasanje.Aj te molam ma kolku neka ti izgleda narcizoidno.Steta sto tuka mi odgovaraat onie sto od brak ne znaat ni sto e "B" i se drznuvaat da razgovaraat za vakvi temi.Sepak ne e nisto loso ako imas visoko mislenje za sebe a normalno i istoto da go primetuvas kako drugite te dozivuvaat.Jas bev samo realen i iskren a daleku sakav da bidam pateticen.Sepak ti blagodaram za mislenjeto.Pozdrav!
Види дечко шо имаш проблем со возраста, ниту ме интересира кој си, а уште помалку дали си убав и дали женки те бркаат низ град.Не е лошо да се цениш себеси, ама не и да се преценуваш.И нели е бе глупаво сам да зборуваш за себе?На тоа алудирав.Едно е како ти се гледаш и доживуваш, а сосема друго е другите како те доживуваат.Штом толку многу се испофали, ќе да имаш некоја гоолема маана што сакаш да ја прикриеш.Поздрав и со ум.

Care eh sega da imav 22 godini.Kaj otide vekov deca so ovaa vozrast vaka da razmisluvaat.Mojava generacija e od Chernobil,dali radijacijata togas ne utepa sto na taa vozrast razmisluvavme samo so dolnata glava.Abe bratce udri dodeka mozes,imash vreme za semejstvo_Ovde razglabame drug problem.
Јас ти давам совет, ти се заебаваш со мене. Прави што сакаш, на крај да знаеш дека ништо нема да остане скриено, туку се ќе излезе на виделина, и ти гарантирам дека твоите деца нема никогаш повеќе да те гледаат со исти очи како што досега те гледале. Натаму не навлегувам. Твоја работа.

Care eh sega da imav 22 godini.Kaj otide vekov deca so ovaa vozrast vaka da razmisluvaat.Mojava generacija e od Chernobil,dali radijacijata togas ne utepa sto na taa vozrast razmisluvavme samo so dolnata glava.Abe bratce udri dodeka mozes,imash vreme za semejstvo_Ovde razglabame drug problem.
Остај кај отиде векот со децата на таа возраст .. кај ти отиде тебе размислувањето со таа долната глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom