Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

ах бе пријателе ти небараш мислење дали да ја плеснеш или не ( тоа веке го знаеш) ти бараш оправдување дека имаш грижа на совест најискрено неоди таа работа така
прво си во брак а штом си во брак значи си сакал да бидеш во брак со таа жена ( освен ако не те присилиле на тој брак)
второ жените знаат да да изглумат тие искри исто како што знаат да одглумат оргазам
трето иако е ваква и таква секретарката од кај знаеш па дека утре нема да те уценува за нешто
четврто од кај знаеш дека тоа не е само од корист
петто бог знае со кого се плеска ( денес е најлесно да се добие некоја болест)

јас се надевам дека бар малку ке размислиш иако веке си одлучил

еве ти текст од еден женски сајт каде сигурно ке се пронајдеш
http://www.notformen.mk/ljubov-i-seks/brak/8204-neverstvo-na-avtopat.html

Еби ја брате, остави ги мрчаториве шо зборуваат- ти завидуваат на позицијата.

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

Не треба да се оди на часови по ЛОГИКА за да се свати дека овој пост си го напишал за да се '' ИСЦЕПАШ '' на форумов, гледам нов си.
Во случај да е вистина 1% од 100%. Што прашуваш бе господине Директор. Ти си во брак и треба да си ги знаеш правилата на игра без разлика дали си директор, работник, државен службеник, чистач или ветеринар :tapp:.
Не можам јас да ти кажам дали да се бакнеш 2-пати после работа со вработената или да ја однесеш на романтичен ручек во работно време, што сакаш прави.... Твој е животот и живеј го како сакаш :tapp:

Ти уште кога си го поставил овде прашањето си знаел дека ќе се вплеткаш, само отвори тема да ти олесни на душата а и се водиш по она Македонското, дека ако не се пофалиш дека си/ќе ебеш, исто ко да не си ебел.
Дајте му орден на директоров и аплауз.

абе само МАКЕДОНЕЦ троши 2000 калории на секс
200 на самиот чин и 1800 на фалење

Ако си венчан - не.
Ако сте само во брак - онда моеш што сакаш да праиш.

Da ti pojasnam,firmava ja razvivam veke 15 godini i e dojdena do nekoe zadovolitelno nivo vo ovie uslovi i priliki,dobra e.Ne stanav,ja stvoriv so makotrpna rabota!
и сега сакаш да си ја изгубиш за една секситарка - секретарка де
ах бе ахх
не за џабе старите викаат памет во глата дете

@Geri
Јас го делам истото мислење со Pravnice ако немаш проблем со тоа жена ти да се ебе со други тогаш слободно боцни ја вработената.

Пред да ја боцнеш во секој случај добро размисли што имаш да добиеш, а што имаш да изгубиш.

На една страна секс, задоволство, возбуда, авантура,...
На друга страна можеш да ја изгубиш довербата на жената/децата, можеш да го изгубиш бракот, можеш да ја изгубиш сликата кај блиските и кај јавноста.
Кажа и дека вработената добро си ја вршела работата па и нејзе можеш да ја изгубиш(иако ова не е до толку страшно)

Напрај математики дали ти се исплаќа па реши се.
Јас искрено доколку некогаш во иднината размислувам за вакво нешто не мислам дека добра идеја е со вработена да правам „бизнис“(освен ако има големи цицки :cool: ).

Ако више си се решил да ја вараш жена ти покрај моралните дилеми и другиве причини барем потруди се она никогаш да не дознае.А, тешко дека нема да дознае ако се работиш со вработена во твојата фирма.

Друго немам што да додадам што не е кажано.

леле леле интересно ке биде ако се плеснат па оваа за инат напраи дете со било кој и ке го дави директоров наш 9 месеци ауууу па цела фамилија ке дознае лелеле додека да се докаже дали е или не е негово детето
а што пак ако директоров и напраи дете на секситаркава сигурно нема на 27 да го абортира ке си ја обезбеди иднината
хахахахаахахаа
НИКО НИЈЕ СИГУРАН е уште една епизода од прељубници

8 страни коментари (до сега) за прашање кое се чини дека го поставува дете од 15 години (запален тинејџер неспособен сам да одлучува). Впрочем тоа е сликата на директорчињата во РМ!

34-годишно директорче прашува на Кајгана форум дали да изеби некоја вработена кај него???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.

.
tumblr_lvv0x0BAky1qii6tmo1_500.gif

34-годишно директорче прашува на Кајгана форум дали да изеби некоја вработена кај него???
.

.
tumblr_lvv0x0BAky1qii6tmo1_500.gif

УШТЕ НЕ Е СИГУРЕН ЗА ГОДИНИТЕ
ЕДНАШ КАЖА 34 ЕДНАШ 32
ЧЕКАЈ ПРВО ДА СЕ ОДЛУЧИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom