PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Бисеро, не рипај одма, мајко му.Pearl напиша:Абе, ај не туку дрндајте глупости дека треба да ја ценам зошто е отворена или секоја и' чест за храброста или дека треба да и' пружам рака за искреноста. Едино што можам да и' пружам е да си избере дали да ја збумбарам по тинтарата со чекан или со секира. Ете, таков избор може да добие лудачата од мене. А после ќе ја земам на рамо, ќе ја качам на 20-ти спрат и ќе ја џитнам од тераса!! И намерно нема да ја фрлам од 5-ти, колку да има некоја секунда повеќе, за да размисли каква глупост направила. :violent1:

Јас барем конкретно никаде не реков дека ќе ја ценам и дека рака ќе и пружам. Ама дека е тоа храбар акт, храбар е, и тука нема што да се збори. Јас на пример кога веќе би решила да „украдам“ нечиј дечко, сигурно нема да и кажам отворено на девојката кои ми се намерите, туку тивко и подмукло, кога она не гледа би се трудела да го освојам. А во случајов, она искрено си кажува, што е за пофалба богами. :smir:
Дека ќе ја тепам нема да ја тепам, дека ќе ја фрлам од 20ти па уште помалце.
Мора да сфатиш дека ако една жена се труди тебе “да ти го наруши мирот во домот“ како што викаш сигурно гледа на тоа од (себичен) аспект дека тој твој дом може многу лесно да стане и нејзин, зошто таа тоа го заслужува исто колку што го заслужуваш ти. Кај што ти си се измочкала и друга пред тебе мочкала, и веројатно по тебе ќе мочка. :wink: На крајот на краиштата, твојот сакан не е твоја сопственост што законски нема право да ти биде одземена (барем не се` до бракот
) и секоја девојка има право да си ги испроба силите со тебе, без оглед на тоа колку сурово, дволично и префригано тоа звучи.Ти тепај ја колку сакаш, шамарај ја, џиткај ја од 20ти спрат, ама ако е доволно добра (да не речам, подобра од тебе), ќе ти ја сќари „територијата“ на која ти си мочкала и чак и фала ќе ти рече што си и ја чувала дур не налетала на неа. :smir:
А на крајот, и да ти го освои, зар не е пофер да и оддадеш признание дека победила во борбата, отколку исфрустрирано да се трудиш да и го уништиш животот за одмазда?
Биди фер губитник, поднеси ја загубата... Ако веќе загубиш.
, taka da se minuva niz toa...