B
BoZiCA
Гостин
Па едноставно ке му кажам на партнерката шо филм си има направено некој и толку. Ако некоја ме сака ке ме сака. Ако ме нејки... ке се закачи со првиот што ке налета во некој ваков случај. А поговорката секогаш е во право: ако го сакаш некој ослободи го. Па ако остани со тебе значи вистински те сака. Ако не... поарно што тоа завршило со повреме!
МА зошто толку погрешни мислења? Какво ослободување , ти си со некој во врска, се сакате и оддеднаш се појавува некоја луда и ти вика тргни се, хелооооу, која услуга да и праиш неа, па и да се тргниш алооооо...... Не се работи за ситуација каде дечко ти се сомнева во тебе и треба да избира, туку каде некоја и текнало да праи проблеми,зошто тогаш искушенија, па одбирање аииииииии.......

Инаку не би ја предупредил женската,туку ќе оставам да течат работите. И ако тоа му верувам и ми верува држеше сега сите двојки у светот ќе беа хепили евр афтр,ако тоа држеше и твојот дечкот сигурно нема да поверуваше во филмовите на непознатата. Инаку,тоа што го викаш "еј,ме сакаш мене или неа?" e глупава работа бидејќи не е поентата да го прашаш ти,поентата е тој/таа самата да одлучи и да продолжи по стариот пат со тебе,или да скршне со новата девојка,јас инаку одлуката за тоа дали женската ќе ме одбере мене или него ќе ја очекувам во многу скоро време бидејќи женска која се сомнева во чувствата кон мене,и не може да се одлучи што да прави значи дека нема да ми донесе некоја среќа во животот :helou: