Диктатура?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Zaev ili SDSM e opozicija,bez razlika koj DPMNE ili SDSM dokolku se opozicija imaat pravo da bidat korektiv na vlasta
Тоа право го имаат, но исто така немаат право да ја поткопуваат и рушат државата..но изгледа само правото на рушење го користат, и тоа во неизмерливи количини.

Epa toj X ispadnal vo nivna korist,isti kurac kako da si glasal za tie shto nekjesh ispadnalo.

но исто така немаат право да ја поткопуваат и рушат државата

Da bidime nachisto,bar sega opozicijata nema sila da ja potkopuva i rushi drzhavata,se e DPMNEovsko.Dzabe zboruvash od inaet.

Epa toj X ispadnal vo nivna korist,isti kurac kako da si glasal za tie shto nekjesh ispadnalo.

Da bidime nachisto,bar sega opozicijata nema sila da ja potkopuva i rushi drzhavata,se e DPMNEovsko.Dzabe zboruvash od inaet.
Понекогаш само зборот чуда прави!

Путин=Груевски
Што сака тоа ке прави
законите предложени од другите партии не се прифакаат туку се променуваат а потоа се предложуваат од нив и коа да видеш сите не ебат како што сакат:star:

jas sum za protesti i za strajkovi i za revoluci ama so kogo nema narod, gleas konformisti, sekoj za sebe, nema sloga, i sto mi ostanuva osven da bidam moralen pobednik???Inaku prv sum za protesti, demonstracii i sve to, ali jei ga nema luge, na eeden junak kup izdaici, kodosi i t n...
:vozbud: леле нихилиста па конечно да најдам некој кој истото го мисли за народов ама јас затоа јадам гомна на форумов да ги охрабарм оние кои мислат истото да не се плашат бидејќи не може власта да затвори или да врши притисоци врз илјадници

Путин=Груевски
Што сака тоа ке прави
законите предложени од другите партии не се прифакаат туку се променуваат а потоа се предложуваат од нив и коа да видеш сите не ебат како што сакат:star:

Putin na vlast,sekoj den 1.000.000.000 $ vleguvat vo Rusija od prodazba na prirodni bogatstva,ako odime po tvojata logika togas i Makedonija naskoro ke bide velesila.

Sega malce na tapet samoubiecot: Dali si bil ti nekogas vo EU?Dali si videl kakvi glupaci ziveat vo EU?Dali ke ja dozivees EU kako jas sto ja doziveav?Prvo nesto prouci go pa potoa pisuvaj,ne e se taka sareno kako sto gi gledas reklamite,EU propagja vo dlaboka kriza i GOMNA,mnogumina veke ostanaa na ulica,sega ke pocnat samoubistvata bidejki lugeto imaat krediti za plakanje a nema od kaj da izvadat pari.E ovde e DIKTATURA,kako ke kaze gospozata Merkel i onoj pijanicata i seksualniot manijak Sarkozi taka drugite ke rabotat?! Pardon,ja zaboraviv i taa starata krava kralicata Elizabeta! :je:

Ovie zakoni ne se nishto drugo tuku prepishani so cel da se pluka po EU i NATO, a tamoshnata situacija e daleku od segashnata i daleku porazlichna i podobra od ovaa sega.Vo EU gi ima pobogati od Bil Gejts a takvite kako nego vo Makedonija na edna raka se brojat ili na dve,seedno zakonite se nishto povekje i nishto pomalku tuku chisto anti EU so cel da se zadskrie nechija nesposobnost shto zemjata nema da vlezi vo EU i NATO... samo treba da razmisli nekoj i da prochita megju redovi.
a be site mozni gluposti dojdoa od tamu,od EU i USA,,i sto mislis deka oni ke dozvolat negde da bide podobro od kaj niv?celiot preostanat svet go plaka nivniot ubav zivot.fakt e deka za sekoj narod se potrebni zakoni i zabrani,no sekoj narod ima i svoi tradicii,koi treba da se pocituvaat i neguvaat,sekoj zakon koj ke sozdade poveke pozitiven napredok(a nema da bide zamesan vo narodnata tradicija,kako pecenjeto rakija,pravenjeto ajvar i sl.) od kolku problemi,ja ima mojata poddrska.

Imam prijatel koj e od DPMNE, vo Prilep se sluchuvashe istoto od DPMNE plus i samiot prijatel mi kazha deka vo shtabovite na DPMNE se organizirale lugje po mesni zaednici koj kje gledaat koj doagja a koj ne za glasanjeto na referendumot iako znam na SDSM im beshe kazhano da se izleze masovno na glasanje za da se poddrzhi referendumot za decentralizacija.Kako i da e tie shto si gi videl bile od DPMNE da bideme nachisto, jas ti i drug se zhiv primer,i plus SDSM ne se zamara so tolku niska politika.
САМОУБИЦО...ти не си здрав човече иди има институции што можат да те потсредат колку-толку:pos2::pos2:.
Ај ај ај абе ти при здрав разум и чиста свест ли го напиша ова погоре.....нема потреба од друг коментар....толку е лудо горенапишаното што секаквов друг коментар освен оваков:tapp::tapp::tapp::tapp: е сувишен.

Abe kje se smeam koga kje plukate po G'uevski kako shto plukavte za Ljubcho,istata situacija e,ama za nishto ne e porazlichna veruvajte mi.Eden kje si ja kolni rakata, drug kje ja kini partiskata knishka, kje dojde i toj den ne se sekirajte,zhivi bismo pa videli,da se nadevame deka ne sum zabegal mnogu od faktite.

Abe kje se smeam koga kje plukate po G'uevski kako shto plukavte za Ljubcho,istata situacija e,ama za nishto ne e porazlichna veruvajte mi.Eden kje si ja kolni rakata, drug kje ja kini partiskata knishka, kje dojde i toj den ne se sekirajte,zhivi bismo pa videli,da se nadevame deka ne sum zabegal mnogu od faktite.

Леллееее чудна раса ти се овие ..само си лелекаат..кај стасаат..ху...???
А замисли си....тукушто си се на почеток од мандатот свој..што ќе праиш до неговиот крај бре неарен..а недајбоже (за тебе нели) повторно уште еден да кркнат..а шо велиш..ти..чинам дека рече оти си од Припепсбург !!!!
Затоа..иди и отепај си се со време и достоинствено..харакири ти е најблиску , да не те кркне некој друг..ногу алергичен на твоево непрекинато лелекање..насекаде бре???.
:star:

А дојде сдсм и бранко наркоманко црно нисе пишува.Не само што ке го сменат името туке се што е македонско ке го уништат, како што го уништија во изминатаиов период од нивното владење.Недај боже да се дограбат до власт, покондурени селачишта дојдени од којзнае каков камењарник.

Леллееее чудна раса ти се овие ..само си лелекаат..кај стасаат..ху...???
А замисли си....тукушто си се на почеток од мандатот свој..што ќе праиш до неговиот крај бре неарен..а недајбоже (за тебе нели) повторно уште еден да кркнат..а шо велиш..ти..чинам дека рече оти си од Припепсбург !!!!
Затоа..иди и отепај си се со време и достоинствено..харакири ти е најблиску , да не те кркне некој друг..ногу алергичен на твоево непрекинато лелекање..насекаде бре???.
:star:
Исто како што некој е алергичен на твоето драпање мадиња и црвени букви.....кога сме веќе кај алергиите.

А дојде сдсм и бранко наркоманко црно нисе пишува.Не само што ке го сменат името туке се што е македонско ке го уништат, како што го уништија во изминатаиов период од нивното владење.Недај боже да се дограбат до власт, покондурени селачишта дојдени од којзнае каков камењарник.
Затоа за среќа дојде Никола та не препороди со неговите европски закони .....па сега сите си живееме среќно.....и је*ено весело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom