Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Дај не тролај ако немаш нешто конструктивно да додадеш те молам, ептен сум ничкосан којзнае што ќе ми вратат.8 милиони голд у сташ и топ опрема на мене имав. 150к dmg шлапаше демонот.Којзнае од кај ке ме ресетираат апашиве.Се губи желба за игра после вакво срање дефинитивно.

Ќе ги изгубиш последните неколку саати од играњето.

Дај не тролај ако немаш нешто конструктивно да додадеш те молам, ептен сум ничкосан којзнае што ќе ми вратат.8 милиони голд у сташ и топ опрема на мене имав. 150к dmg шлапаше демонот.Којзнае од кај ке ме ресетираат апашиве.Се губи желба за игра после вакво срање дефинитивно.

Јас користам аутентикатор од 2009.
Со тоа нема шанси никој да те хакне ич да не се секираш.
Ако имаш андроид, стај си ја апликацијата
и свиркај си.

На Корун му вратија све, јесда он позитивно за нив збореше и ги бранеше - гарант прочитале :D

Што се секираш, све ќе ти вратат тип топ. Ти јачај се дур ја земам ја летово, после ни 350к не те спасуе у PVP :ROFLMAO:

Нова генерација + стари ММО слеинг жаргони = фејл
Како можеш да кажеш дека си „вајпал„ кога играш сам? :)

"me myself and i... now that's a party" -Schizophrenia
Демек ако играш сам несмееш да вајпаш или што:? ако си толку јак иди соло мавај ги елитките што се у акт 3 инферно па ке правиме тогаш муабет :D

Денеска така си се лограм ја на Diablo 3 и БАМ гол демон хантерот.Отварам сташ све шитнато 0 голд.Ме пролупаа поштено.На пц-во тешко да иам вируси или кејлогери.Добар антивирус иам и два адавер скенери не верувам да е докај мене ова.А целата работа да биде уште потрагична е кога пишав тикет и троловите од близард ми го вратија следново:
Greetings,

Thank you for contacting Blizzard Customer Support regarding restoration for your Diablo III account.

Diablo III accounts are limited to two restorations, and we cannot guarantee the availability of future restorations beyond those. Because of this, we require your approval to use a limited restoration to address this situation. If you would like us to proceed, please respond to this ticket and clearly tell us that you would like to use a limited restoration. Please do not play on the account in any region after requesting a restoration, as any progress gained before the account is restored will be permanently lost. If you do not respond, no restoration will be made for this issue.

To restore for a compromise, we will use a periodically updated restoration point to roll your account back to a prior state. Though restoration points are regularly updated, they may not be current when a compromise occurs. Progress such as levels, achievements, and items gained after the restoration point was saved but before the compromise occurred may be permanently lost when we roll back your account. Customer Support cannot provide restorations beyond those given when the roll back is performed, or assist with progress lost as a result of the roll back. For additional information on how compromise restorations are handled for Diablo III accounts, see http://eu.battle.net/support/article/compromised-diablo-iii-account.

Note: After the first compromise restoration occurs on a Battle.net account, that account's access to the Diablo III Real Money Auction House (Coming Soon) will be restricted until an authenticator is attached. If the account is compromised a second time, access to the Diablo III Real Money Auction House (Coming Soon) will be permanently revoked.

Account security is critically important. To help protect your account, please see the Compromised Diablo III Account support article linked above for account and computer security instructions and tips.

Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in Diablo III!

Regards,

Ishetanii
English Game Master Team
Blizzard Europe

И сега за да корисам RMAH требад а купам аутентикатор и ако после тоа пак ме хакнат перма бан од RMAH.Копуциве гарант имаат некој data leak на сервериве нивни.
За овие аутентикаториве знае некој кај има кај нас и по која цена се?? ако се скупи не доаѓа у ебан обзир да купувам.
ako imas android bsplatno staj si, ako ne vo niko ima 850 denari kosta, ja navistina nznam zasto do sega ne si stavil autentikator, a ne si samo ti i drugi moi drugari gi imaat haknati bez toa
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 19:32 ---
Продолжи да купуваш overpriced (бар за наши услови) и overrated games :). Па уште и аутентикатор треба да купиш за им ја играш мочаната игра за која си дал пари :tapp:.
zasto nema autentikator za call of duty,, za kanter, za drugi mocani igri??? zasto ne vredat kolku blizard igrite

Демек ако играш сам несмееш да вајпаш или што:? ако си толку јак иди соло мавај ги елитките што се у акт 3 инферно па ке правиме тогаш муабет :D

Да, тука е офицерот на граматичката полиција Vanlok. :вонзем:
Само ти укажувам дека не го знаеш значењето на терминот wipe.

Ти како единствен играч во некоја игра не можеш да „вајпаш„, тој назив е исклучиво за ситуациите кога цела група/раид гине, или поточно вајпа. Од друга страна ако играте заедно со неколку пријатели и во некоја ситуација погинете сите до еден, тогаш тоа е wipe.
http://www.wowwiki.com/Wipe напиша:
Wipe is short for wipeout, meaning a situation where the entire party or raid is killed. Sometimes referred to in other games as a "TPK" (Total Party Kill) or "TPW" (Total Party Wipe). Wipes can occur for many reasons — a bad pull, a group member failing to do their job, unexpected adds (e.g., from a patrol or a runner), etc. The term is rarely, if ever, used in PvP.

http://www.wowwiki.com/Wipe

Бреј 400к голд потрошив на трењирање блексмитинг :(

^^ za 400 iljadi sea ke bese opremen od glava do peti na aukcija

Да, тука е офицерот на граматичката полиција Vanlok. :вонзем:
Само ти укажувам дека не го знаеш значењето на терминот wipe.

Ти како единствен играч во некоја игра не можеш да „вајпаш„, тој назив е исклучиво за ситуациите кога цела група/раид гине, или поточно вајпа. Од друга страна ако играте заедно со неколку пријатели и во некоја ситуација погинете сите до еден, тогаш тоа е wipe.
можам лекција да ти држам за терминот WIPE зошто тогаш кога јас сум WIPAL ти не си бил нит роден нит си знаел што е диабло 2 не па да правам муабет за WOW ванила така да дечко научи прво нешто од игриви па тек после мрчи за нив! МУДРЕЦУ ПРОСВЕТЛИ МЕ! научи го прво зборот па после ке збориме

KORUN ме фураш сеа а ? :D
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 02:23 ---
WIPE се користи при што групата или поединецот сакал да направи некој прогрес во играта али не успеал зошто многу го шлапаат ( слаб геар, тактиа етц етц) е тоа е WIPE ако не сте знаеле ( или ако слака некој па заради него WIPATE )

Wipe = брише

Во контекст на играта, ако босот те збришал од мапа (читај ако си умрел) значи си вајпал.

Ја поминав на Inferno целата игра, супер беше и многу напнато во Act 3 и 4. Се уште неам солидна опрема да ги тепам елитните во Act 4 за да стакувам 5 Nephalem Valor па затоа Diablo фрли lvl 54 и 60 плави ајтеми со кои го усреќив вендорот. :LOL:

Јас синоќа го убив Diablo на Hell. Дали поради опремата која ја имам сега или различната комбинација на skills, овој пат м беше далеку полесен од кога го тепав на Nightmare. Вечер продолжувам на Inferno.

можам лекција да ти држам за терминот WIPE зошто тогаш кога јас сум WIPAL ти не си бил нит роден нит си знаел што е диабло 2 не па да правам муабет за WOW ванила така да дечко научи прво нешто од игриви па тек после мрчи за нив! МУДРЕЦУ ПРОСВЕТЛИ МЕ! научи го прво зборот па после ке збориме
Интересно е што ова е раширена заблуда низ нашата играчка популација, предпоставувам заради ширењето на погрешната употреба на зборот низ играчниците.

Како и да е објаснето ти беше детално и документирано погоре дека тој термин се употребува исклучиво кога кога група или цел рејд погинува наеднаш и без исклучок. Терминот не може да се употреби за поединец.
Ова е нешто што би го знаел секој играл игра како wow, па уште од ванила. Е сеа ако (од најразлични причини) никогаш не си бил во PvE гилд каде се збори англиски, повторно идеме до ситуацијата каде не си имал прилика да го научиш вистинското значенње на терминот.

Можеби за тебе диабло 2 и WOW ванила се првите искуства.
Јас игри играм уште од кога не беше можно (или економски прифатливо) да ги снимиш на медиум, па требаше да го одчукаш кодот во бејзик.

Па потоа магијата на С64 со неповторливите Елит, ГнГ, Грин Берет и редица други.
Ниту во тоа време ниту потоа во мноштвото други игри на платформи од Амига до РС, ниту низ списанијата ниту низ муабет ниту ни во раниот интернет, никаде никој тогаш не го употребуваше терминот wipe во денешното значење.
WIPE е нова кованица, скована од играчката заедница со појавата на ММОРПГ игрите.

Туку ајде доста беше, по тонот те читам колку си кадарен за интересен и интелегентен гејмерски муабет.
Продужи да си „вајпаш„ на акт3 во Д3.
Ignorance is bliss.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom