Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ја не пукам цени на аукција пошто колку повеке од нас не ги пукаат цените толку подобро за играта....почнале на скапани рингови по милјон да им бараат и амулетки и на све

Како ви е интересно да го опремувате херојот преку аукција?

Фрлам пари на ајтемс од аукција ама и ги правам со тоа што продавам она што не ми треба или што сум го заменил со подобро. Со Butcher run на Inferno се прави доста голд, а прилично брзо и лесно е, се што е со посолиден стат го ставаш на аукција, другото на vendor или salvage за материјали

Да дигнам уште малце Life on Hit, Vitality, Resistance to All Elements и продолжувам со прогрес во Inferno Act 3. Вака нема поента ептен ме тепаат, а не сум на трка да ја завршам што побрзо, играм темелно и мерачки!

Фрлам пари на ајтемс од аукција ама и ги правам со тоа што продавам она што не ми треба или што сум го заменил со подобро. Со Butcher run на Inferno се прави доста голд, а прилично брзо и лесно е, се што е со посолиден стат го ставаш на аукција, другото на vendor или salvage за материјали

Да дигнам уште малце Life on Hit, Vitality, Resistance to All Elements и продолжувам со прогрес во Inferno Act 3. Вака нема поента ептен ме тепаат, а не сум на трка да ја завршам што побрзо, играм темелно и мерачки!
Супер,а што класа играш ?

Супер,а што класа играш ?

Играм DPS Monk. Предходно се глупирав tank спец, али и вака и така исто гинеш, ако не барем со DPS ги тепаш здраво, обичните мобови умираат дур се свестат кај си, а за елитните убиваш една дур ти траат cooldowns, па кајт па пак им се враќаш и тоа е тоа. На тие заебаните комбоа со vortex, waller, jailer, reflect damage, invurnable minions пробувам неколку пати ако видам дека нема теорија, ги заглавувам во некој ќош и си продолжувам со мапата. :)

Корун , како да го опремувам иначе ликот кога со 200 мф на инферно го тепам бучерот и не ми паѓа жуто или ми паѓа жуто за лвл 51 ? А играм класа што не е демон хунтер или визард и неможам да правам 5000000000000000000000000000000000 дмџ и со 9к хп да имам магија да неможам да изедам дмџ поголем од 35% од хелтот мој ? или така нешто ...

Јбг .... за 250к лапање рингче со 100 и кусур декст , 99 хп пер секнд , 72 виталити и 77 лајф он хит.

Diablo 3 + Two Steps from Hell = добиваш чувство дека си најак, им се пушташ на пак елитни јуначки и гинеш за секунда :LOL:

акт 3 на инферно е порничи мора да кажам....едно 100 пути wipnav дур да го поминам мостот

Јас сега почнав 1 акт на инферно немам многу добра опрема,ги тепам јас нив али и они мене ме тепаат лесно кога се насоберат многу мобови :D

Ги примети некој друг имињата на зомбијата што се во ACT 1 пред да се стигне до Skeleton King? :)

jaywilson.jpg

Screenshot003.jpg

Screenshot001.jpg
Secret Level: Development Hell

Development Hell is a secret area in Diablo III. In Act I during the quest A Shattered Crown, there are three areas named Defiled Crypt you can go into, one of which has the quest goal. When going into one of these there is a random chance it will instead take you to Development Hell.
In Development Hell the normal Risen Dead enemies are named after the Diablo III development team, with their descriptions being their job title. The game director, Jay Wilson, is an elite monster, and killing him grants the hidden Feat of Strength achievement Smash! Jay, Smash! along with a Banner Sigil.

еден пастираше на чат му паднал Legendary ITEM, колку беше јак,блексмитинг ја го тренирам сега ми бара по 7000 од тренирање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom