Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
nikad ne e za dzabe ;)

Aбе ја тргнале Mystic пд играва сега за сега, така читав од близард...

Ај ако може некој да ми прати guest pass, многу сакам да ја пробам играва. Фала однапред

za kolku vreme, ,da ne si i ti od onie samo sto ja pretrcuvaat mapata ne uzivaat vo igrata

Не,не,баш сите квестови ги читав и тоа што го збореа,бтв за 14 гејминг часа ја свртев ако те интересира.

Ја до сега имам едно 16 саати играно и само што почнав Акт 3, еден квест имам завршено од него.

А ти ја сметаш Black Ops за најдобра игра.

User_Intemet_Internet_gtfo_my_skyscraper.jpg
Pa brat tvojata krntija od kompjuter ako nema moznost da raboti za Blackops togas ti imas problemi tuka. :) pozdrav

Читам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?

Review #1
Review #2
Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?

Читам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?

Review #1
Review #2

Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?

Играва вреди секој денар.

Review #1
Review #2

Тие се само заради серверите шо пајѓаа, ништо друго. Ако сакаш овде имаш убаво напишани reviews

Јас сеуште се мислам дали да ја купам играта...:unsure:

Ајде бе до кога ќе ги прават сервериве, ми се игра! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom