Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....
не... не бев во првите борбени редови. А и од 100 мажи што стоеа пред мене не дојдов до изразЕптен досадно?Аматерски организирано?
Ме занима дали учествуваше во наградната игра?
Статус на серверите: http://us.battle.net/d3/en/statusЌе престанам да се обидувам да се логирам и ќе играм сингл плеер, oh wait.
Има и single? Дека читав само Online ќе бидиЌе престанам да се обидувам да се логирам и ќе играм сингл плеер, oh wait.
Има, и за тоа ми бара да се логирам на интернетИма и single? Дека читав само Online ќе биди
п.с. и јас сум на еррор 37
п.с.с Сеа серверите во европа ги гледам online, но пак неможе
Епа затоа ме зачуди што барам да се логирам кога сакам single player. Јас сеа ќе пробам да влезам...Има, и за тоа ми бара да се логирам на интернетНе дека е битен сингл плеерот, и онака е све гриндање. Влегов бтњ, после саат време.
кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....