Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....
не... не бев во првите борбени редови. А и од 100 мажи што стоеа пред мене не дојдов до изразЕптен досадно?Аматерски организирано?
Ме занима дали учествуваше во наградната игра?
.
Статус на серверите: http://us.battle.net/d3/en/statusЌе престанам да се обидувам да се логирам и ќе играм сингл плеер, oh wait.
Има и single? Дека читав само Online ќе бидиЌе престанам да се обидувам да се логирам и ќе играм сингл плеер, oh wait.

Има, и за тоа ми бара да се логирам на интернетИма и single? Дека читав само Online ќе биди
п.с. и јас сум на еррор 37
п.с.с Сеа серверите во европа ги гледам online, но пак неможе
Не дека е битен сингл плеерот, и онака е све гриндање. Влегов бтњ, после саат време.Епа затоа ме зачуди што барам да се логирам кога сакам single player. Јас сеа ќе пробам да влезам...Има, и за тоа ми бара да се логирам на интернетНе дека е битен сингл плеерот, и онака е све гриндање. Влегов бтњ, после саат време.
кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....