Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ОК за вас кога е така и онака никој од тука не ја пробавте.
За разлика од вас, добив бета клуч денеска и ја пробав. Едноставно е што можите да помините 3-4 quest-ој од првиот act се додека не дојдите до последниот босс. ТУка завршува играта за вас (бетата). Макс, левели на бетата се 13 некаде. Изиграв во 1 час и 30 минути. Тоа е се.

od vcera blizzard pocna so test za aukcijata i na site beta testeri im dava po 50 dolari virtuelni,,

ОК за вас кога е така и онака никој од тука не ја пробавте.
За разлика од вас, добив бета клуч денеска и ја пробав. Едноставно е што можите да помините 3-4 quest-ој од првиот act се додека не дојдите до последниот босс. ТУка завршува играта за вас (бетата). Макс, левели на бетата се 13 некаде. Изиграв во 1 час и 30 минути. Тоа е се.

Дај скриншот од battle.net акаунтот дека стварно ти дале beta key. И јас вака можам да кажам.

Што сторија со играва бе луѓе ќе излезе нема да излезе..
бај да веј Happy New Year to all:)

wauuu, nemam zborovi,alal da im e na blizzard,, mislam deka ke bide rekord vo dnevna prodazba

И ке можиме ние во Македонија да користиме RMAH или ке ни го турат близард пак ко за некој други работи :icon_lol:?

ajde prajte paypal za da moze da se zarabotuva po nekoj dolar,aukcijata ke bide so vistinski pari,samo neznam dali i wow ke bide isto taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom