Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ako imas kreditna karticka mislam deka mozes da gi izvadis ili ima nekoj drug problem ?

Само со PayPal може да се извадат.

Иначе направив 17-18 евра брзо откако излезе играта, а сега тешко да се продаде нешто.

Само со PayPal може да се извадат.

Иначе направив 17-18 евра брзо откако излезе играта, а сега тешко да се продаде нешто.

Jas ja imam igrata uste od koga izleze i duri sega pocnav seriozno da ja igram od koga mi pritrebaa pari -_- .... ama ako nemoze da se izvadat parite ... jbg . :D

Ima dosega nekoj prodadeno item za vistinski pari ?
Порано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја има :D

Порано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја има :D

Moze sega koga kje izleze i za xbox 360 i za ps3 , ako se koristi istata prodavnica , kje se napravi nekoja para :D

Официјално, најавена експанзија Diablo III: The Reaper of Souls и претставен уште еден нов херој The Crusader (a.k.a. The Paladin) и сега ќе се билдаме до 70ти левел.

More Diablo 3: Reaper of Souls info - New class: Crusader, New level cap: 70, targeted legendary items for your class on first boss kill, itemization is tweaked to suit the character you are playing when it drops

17606_10152168511369478_1749185200_n.jpg

najbitnoto dali ke ni ja dadat gaga ekspanzijava za da se izvadat so fiestata na pocetokot so 3kata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom