Diablo 3

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Ako imas kreditna karticka mislam deka mozes da gi izvadis ili ima nekoj drug problem ?
Само со PayPal може да се извадат.

Иначе направив 17-18 евра брзо откако излезе играта, а сега тешко да се продаде нешто.

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Само со PayPal може да се извадат.

Иначе направив 17-18 евра брзо откако излезе играта, а сега тешко да се продаде нешто.
Jas ja imam igrata uste od koga izleze i duri sega pocnav seriozno da ja igram od koga mi pritrebaa pari -_- .... ama ako nemoze da se izvadat parite ... jbg . :D

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Ima dosega nekoj prodadeno item za vistinski pari ?
Порано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја има :D

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Порано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја има :D
Moze sega koga kje izleze i za xbox 360 i za ps3 , ako se koristi istata prodavnica , kje se napravi nekoja para :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Официјално, најавена експанзија Diablo III: The Reaper of Souls и претставен уште еден нов херој The Crusader (a.k.a. The Paladin) и сега ќе се билдаме до 70ти левел.

More Diablo 3: Reaper of Souls info - New class: Crusader, New level cap: 70, targeted legendary items for your class on first boss kill, itemization is tweaked to suit the character you are playing when it drops

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
najbitnoto dali ke ni ja dadat gaga ekspanzijava za da se izvadat so fiestata na pocetokot so 3kata

Kajgana Shop

На врв Bottom