-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
ДаIma dosega nekoj prodadeno item za vistinski pari ?
Jas nikako da prodadam nesto . Kakvi itemi imas prodadeno 60 lvl , rare , .... ?
Одамна продавав кога играа повеќе луѓе ,направив 25 евра али неможам да ги извадам ми стојат на б.нет акаунтотJas nikako da prodadam nesto . Kakvi itemi imas prodadeno 60 lvl , rare , .... ?
Ako imas kreditna karticka mislam deka mozes da gi izvadis ili ima nekoj drug problem ?Одамна продавав кога играа повеќе луѓе ,направив 25 евра али неможам да ги извадам ми стојат на б.нет акаунтот
Само со PayPal може да се извадат.Ako imas kreditna karticka mislam deka mozes da gi izvadis ili ima nekoj drug problem ?
Jas ja imam igrata uste od koga izleze i duri sega pocnav seriozno da ja igram od koga mi pritrebaa pari -_- .... ama ako nemoze da se izvadat parite ... jbg .Само со PayPal може да се извадат.
Иначе направив 17-18 евра брзо откако излезе играта, а сега тешко да се продаде нешто.
Jas ja imam igrata uste od koga izleze i duri sega pocnav seriozno da ja igram od koga mi pritrebaa pari -_- .... ama ako nemoze da se izvadat parite ... jbg .
Порано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја имаIma dosega nekoj prodadeno item za vistinski pari ?
Moze sega koga kje izleze i za xbox 360 i za ps3 , ako se koristi istata prodavnica , kje se napravi nekoja paraПорано да се продаваа,ја собрав накај 150-тина евра негде одприлика.Сега многу тешко да продадеш нешто.Многу малце луѓе останаа што играат,и плус тие што се останати што ја играат имаат веќе добра опрема.Така да најубаво да се чека експанзија ако воопшто ја има
More Diablo 3: Reaper of Souls info - New class: Crusader, New level cap: 70, targeted legendary items for your class on first boss kill, itemization is tweaked to suit the character you are playing when it drops
http://www.diablofans.com/news/1975-d3s-expansion-reaper-of-souls-was-just-confirmed/Официјално, најавена експанзија Diablo III: The Reaper of Souls и претставен уште еден нов херој The Crusader (a.k.a. The Paladin) и сега ќе се билдаме до 70ти левел.
da, ja imam okolu 100 ecra zarabotenoIma dosega nekoj prodadeno item za vistinski pari ?