Diablo 3

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Дајте тагови да ве адднам,јас играм од време на време,може да тепаме убер босови заедно ако сакате PunisherMKD#2797 кој сака нека ме адд :D

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Дајте тагови да ве адднам,јас играм од време на време,може да тепаме убер босови заедно ако сакате PunisherMKD#2797 кој сака нека ме адд :D
Се претегна ти од тепање убер босови :D Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..." :D:D

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Се претегна ти од тепање убер босови :D Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..." :D:D
Што да правам,така е :P многу лоши рингови до сеа изкрафтав и нема сврха...

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Mene nekako poishe mi se isplati da prodavam se plavo i se bezvredno zholto u vendor i da prodava samo kvalitetni zholti (shto retko se pagaat) u AH i gems, gems idat kakoalva posebno zelenite, zelenite imaat najvisoka cena.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Mene nekako poishe mi se isplati da prodavam se plavo i se bezvredno zholto u vendor i da prodava samo kvalitetni zholti (shto retko se pagaat) u AH i gems, gems idat kakoalva posebno zelenite, zelenite imaat najvisoka cena.
Или пак топи ги жолтите што не ти требаат, за Exquisite Essence и Iridescent Tear бидејќи нареден пач се спремаат нови легендари рецепти.За тоа и цените на Tome of Secrets се толку рипнати.За гемовите зелениот одсекогаш држел цена.Но со наредниов пач ќе го менуваат црвениот gem, што значи зеленот и црвениот гем ќе рипаат во цена периодов :D Еве ти што спремаат за нареден пач Монк бафови мф мф мераци,ME HAPPY! :D :D

http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029168/Patch_107_Preview-12_01_2013

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Za dueling-ov ne znam shto da mislam, ima i dobri loshi strani, ke se proba koa ke izleze pa ke se vidi, ama ne mi se dopaga toa shto e onaka plain fighting, bez nikakvi ewards itn, barem da davaa nekoja simbolichna nagrada vo gold bazirana na score.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Za dueling-ov ne znam shto da mislam, ima i dobri loshi strani, ke se proba koa ke izleze pa ke se vidi, ama ne mi se dopaga toa shto e onaka plain fighting, bez nikakvi ewards itn, barem da davaa nekoja simbolichna nagrada vo gold bazirana na score.
Ќе измислат нешто 100%. Пример, да имаш посебни левели за Dueling, таму да си 7 левел од 20 на пример, да ти дава разни знамиња, кеш, чат-пат некој ајтем....

На Diablo II ти даваше уво од човек кога ќе утепаш некој :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Da taka beshe, jas iskreno bi sakal title, na primer nekoj ubav sufix ili prefix kako The Duelist (name), toa bi bilo preubavo.

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
Игра ли некој уште тука, досадно ми е сам да играм. :)
Ако сакате, ставете ме, Rayox#2615 ми е тагот.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
so noviot patch ke stanuva se bolje i bolje igrava baska jay ne e veke odgovoren...

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
пишете некоја реченица да се вратам, се немам пуштено со месеци, ми треба мотив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom