Џабе флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Za mene, flertot e samo nacin da se ubrza zapoznavanjeto, inicijalno odmeruvanje na privlecnosta-zivotnite se mirisaat-lugeto flertuvaat da si se bendisaat, i na kraj, koj pa ima dragoceno vreme za gubenje.:wink:

a ako ne ti se flerta?pak se uspesni?
Види сега :)
Ако она почне да флерта, и ако ми се свиѓа на мене, тогаш ок, ке и дадам знак дека ја приметувам. НО ако не ми се свиѓа, јас пак ја приметувам но не и го покажувам тоа :)

Види сега :)
Ако она почне да флерта, и ако ми се свиѓа на мене, тогаш ок, ке и дадам знак дека ја приметувам. НО ако не ми се свиѓа, јас пак ја приметувам но не и го покажувам тоа :)
sto znaci toa?ja korpiras?

Флертот (или шо би рекол шмеќерот шмекот) е уметност и забава :) Значи флертувам за да ми пројде интересно времето.. па и коа не ми се свиѓа некоја :) Ама ако ми се свиѓа ондак пробуем со поозбилен муабет уз шмекот :)

Чекајте, во Македонијава има девојка што флертува???/ Ретко, многу ретко за жал. А и зашто би, кога некој неискусен и напален сељак таквиот флерт нема да го сфати како ЕЈ НА ДЕВОЈКАВА И СЕ ДОПАЃАМ! Напротив многу поверојатно ќе си помисли ЕЈ МАЛАВА ЌЕ ЈА ЛЕГНАМ ВЕЧЕР.

Ај нека кажи некое женски како флертуваат жените за да знаеме да препознаеме :pos2:

Па ја корпирам...Штом не ми се свиѓа, нема што да правам со неа :pipi:
interesno e sto zenskite ne razbiraat deka popivaat korpa,tuku i toa go svakaat kako znak deka maskoto ne go razbira nivniot flert.
i zatoa e interesno prasanjeto,dali zenskite ne svakaat deka dobile korpa,ili pak maskite ne razbiraat koga zenskite flertuvaat?sto mislis ti?

na pr. -ti i lupas na nekoja korpa,a ona vika deka si prost,glup i ne gi gledas nejzinite signali i nejziniot flert(ova se slucuva dosta cesto).

interesno e sto zenskite ne razbiraat deka popivaat korpa,tuku i toa go svakaat kako znak deka maskoto ne go razbira nivniot flert.
i zatoa e interesno prasanjeto,dali zenskite ne svakaat deka dobile korpa,ili pak maskite ne razbiraat koga zenskite flertuvaat?sto mislis ti?

na pr. -ti i lupas na nekoja korpa,a ona vika deka si prost,glup i ne gi gledas nejzinite signali i nejziniot flert(ova se slucuva dosta cesto).
тачно..јасно ми е дека она флертува со мене, јас се повлекувам и пробувам да останам “ладен“ но таа продолжува...

Ке ја корпирам еднашка, ке ја оладам, и оваа уште толку ке се напали и ке форсира:tapp:
Боже:pop:
Женските не сваќаат дека ги корпираме, и се трудат се повеќе и повеќе да бидат приметливи, а ние на тоа уште поладни... и кај иде ова незнам :toe:

P.S.: Ми текна на една случка...би сакал да ја кажам :)
Едно девојче прво го напалив, на нет(иначе се знаеме), и после кога се видовме у дискотеката ја се праев дека не ја ни знам, оваа замарасе, ме чепкаше, а јас шмекав една друга :) И после се мувам јас со таа што ја шмекав, и оваа ја гледам(што ја напалив) со друг и ми се смее :pop:
Смешно ми беше ептен, па си се вратив на работа :pos:

Mislam zavisi do mazhot.Ima nekoj i bez flert odma osekat a nekoj da im nacrtas nema da svanat.
A kako flertuvam toa e tajna na golemite majstori :pos2:

Болдот: искористување/курвање
црвеното:незрело

Леле, златен тој. Ај жити мене тогаш кажи ми и за мојот флерт што кажува за мене: кога флертам со некој со поглед за да пројдам пред него на каса; кога ќе флертам за да ми ги даде некој другар предавањата; кога флертам за да видам како ќе изреагира; кога флертам нападно за да откачам некој срамежлив удав...
Он: Има еден куп ситуации во кои флертувам. Некогаш е затоа што некој ми се допаѓа, некогаш за да пројдам полесно. Смешно ми е што на темава сите скокнавте да зборувате колку уствари жените се курви кога флертаат а не сакаат ништо. Не е флертот женска особина, сите го користиме, колку - зависи од еден куп работи, меѓу кои и самодовербата...

Чекајте, во Македонијава има девојка што флертува???/ Ретко, многу ретко за жал. А и зашто би, кога некој неискусен и напален сељак таквиот флерт нема да го сфати како ЕЈ НА ДЕВОЈКАВА И СЕ ДОПАЃАМ! Напротив многу поверојатно ќе си помисли ЕЈ МАЛАВА ЌЕ ЈА ЛЕГНАМ ВЕЧЕР.

Исправно размислување ама сепак има девојки што флертуваат.Не можеме ние ради тие сељаците да си го одземеме задоволството да заведуваме :wink: ,а такви сељаци всушност се познаваат од километар така да нема ни што да се флертува со нив :tapp:

Jas bi flertuval samo so devojka mi sakam da ja zaveduvam i da i frlam dobar zavodliv pogled da i dadam na znak deka sakam da imame prekrasna nok mjam mjam :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom