a ako ne ti se flerta?pak se uspesni?Брат они се успешни, но ако и мене ми се флерта, ке флертам
Види сегаa ako ne ti se flerta?pak se uspesni?
sto znaci toa?ja korpiras?Види сега
Ако она почне да флерта, и ако ми се свиѓа на мене, тогаш ок, ке и дадам знак дека ја приметувам. НО ако не ми се свиѓа, јас пак ја приметувам но не и го покажувам тоа
Па ја корпирам...Штом не ми се свиѓа, нема што да правам со неаsto znaci toa?ja korpiras?
interesno e sto zenskite ne razbiraat deka popivaat korpa,tuku i toa go svakaat kako znak deka maskoto ne go razbira nivniot flert.Па ја корпирам...Штом не ми се свиѓа, нема што да правам со неа
тачно..јасно ми е дека она флертува со мене, јас се повлекувам и пробувам да останам “ладен“ но таа продолжува...interesno e sto zenskite ne razbiraat deka popivaat korpa,tuku i toa go svakaat kako znak deka maskoto ne go razbira nivniot flert.
i zatoa e interesno prasanjeto,dali zenskite ne svakaat deka dobile korpa,ili pak maskite ne razbiraat koga zenskite flertuvaat?sto mislis ti?
na pr. -ti i lupas na nekoja korpa,a ona vika deka si prost,glup i ne gi gledas nejzinite signali i nejziniot flert(ova se slucuva dosta cesto).
Ке ја корпирам еднашка, ке ја оладам, и оваа уште толку ке се напали и ке форсираinteresno e sto zenskite ne razbiraat deka popivaat korpa,tuku i toa go svakaat kako znak deka maskoto ne go razbira nivniot flert.
i zatoa e interesno prasanjeto,dali zenskite ne svakaat deka dobile korpa,ili pak maskite ne razbiraat koga zenskite flertuvaat?sto mislis ti?
na pr. -ti i lupas na nekoja korpa,a ona vika deka si prost,glup i ne gi gledas nejzinite signali i nejziniot flert(ova se slucuva dosta cesto).
Болдот: искористување/курвање
црвеното:незрело
Исправно размислување ама сепак има девојки што флертуваат.Не можеме ние ради тие сељаците да си го одземеме задоволството да заведуваме :wink: ,а такви сељаци всушност се познаваат од километар така да нема ни што да се флертува со нивЧекајте, во Македонијава има девојка што флертува???/ Ретко, многу ретко за жал. А и зашто би, кога некој неискусен и напален сељак таквиот флерт нема да го сфати како ЕЈ НА ДЕВОЈКАВА И СЕ ДОПАЃАМ! Напротив многу поверојатно ќе си помисли ЕЈ МАЛАВА ЌЕ ЈА ЛЕГНАМ ВЕЧЕР.