Dexter

јас имам една теорија, ај за секој случај у спојлер
масука ќе биде тој што ќе го предаде/убие декстер
а теоријава ми е банално заснована пошо одамна гледам сличности во декстер и анимето death note... и таму тоа се деси :D
мада поневероватно ми е станато ова откако деб го дозна
Барем некаква цел би имал тогаш, иако не ми се верува, бидејќи тука е Дебра да го штити Декстер. Уствари, единствената причина што Дебра дозна изгледа е колку продуцентите да одолговлечуваат уште некоја сезона.

Очекував повеќе од сезонава.

Колку има излезено епизоди? Се мислам дали да чекам цела сезона или да изгледам сега што има излезено, па после една неделно... Што викате вие? :D
И се појавија ли Jason Gedrick и Santiago Cabrera?

Колку има излезено епизоди? Се мислам дали да чекам цела сезона или да изгледам сега што има излезено, па после една неделно... Што викате вие? :D
И се појавија ли Jason Gedrick и Santiago Cabrera?

7 епизоди има до сега, и се имаат појавено :)

што се случува со Астор, изгледа како гаден и дебел хипик од 60'ти години

Ми станува жал за Дебра. Премногу и се собра :(
Исак Сирко... кој би рекол дека е толкав емотивец :pos:
Подобрување во однос на предходните епизоди. Во главно Дебра ја вади цел сезона заедно со Ла Гуерта на моменти и Хана. Сепак, штом дојде до тоа Ла Гуерта да прави сплет во серијава, дното беше постигнато.

А таман мислев дека заборавија на инцест-ish заплетот...
Сепак, штом дојде до тоа Ла Гуерта да прави сплет во серијава, дното беше постигнато.
This. Не очекував дека ќе дојде време Ла Гуерта да биде најспособната детективка во Мајами и уште потрагично, да навивам за неа.

Везе немаше епизодава. А толку многу ветуваше првата од сезонава.

аха
многу малце акција/тензија.... наместо да се кољаат, седнаа и разговараа и овој му се отвори дека е геј
ПИКАРД, КАЈ СИ ПО ЃАВОЛИТЕ
тука си се скрил
:facepalm:

Здраво Dexter lovers ;) Ајде и јас да се приклучам во друштвото. Досега 3 еп изгледани, интересна серија, нема што, само Декстер и сестра му грди дотука бидува :D

Очекував подобар краj за Исак, или сурова смрт или живот а не вака мутаво да загине.. Со промото за наредната епизода го издадоа убиецот од лифтот (браво Showtime ептен сте паметни), слушам ќе имало уште една сезона што значи Декс останува жив а ќе умре ...
а) ЛаГуерта
б) Хана
в) Квин
г) некоj друг

Очекував подобар краj за Исак, или сурова смрт или живот а не вака мутаво да загине.. Со промото за наредната епизода го издадоа убиецот од лифтот (браво Showtime ептен сте паметни), слушам ќе имало уште една сезона што значи Декс останува жив а ќе умре ...
а) ЛаГуерта
б) Хана
в) Квин
г) некоj друг
Не сум гледал промо сепак 100% сум сигурен дека убиецот е овој истражувачот на пожари кој што се појави во денешната епизода. Колку само се излажав кога мислев дека неможе да биде серијата полоша од тоа што беше во сезона 6

Не сум гледал промо сепак 100% сум сигурен дека убиецот е овој истражувачот на пожари кој што се појави во денешната епизода. Колку само се излажав кога мислев дека неможе да биде серијата полоша од тоа што беше во сезона 6
Па тоj де тоj :) Во промото го покажаа него а башка и во последната епизода беше сомнителен кога рече дека горењето било „релативно безболно“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom