Dexter

Конечно добра епизода, ми се врати вербата дека 7ма нема да биде полоша од 6та сезона

Не сфаќам зашто толку негативни критики давате ? Серија е и нормално е да има некој мали грешки, и покрај нив мене декстер ми е омилена серија, се што можам да заприметам е новиот камерман, што снима од некој чудни кадри не карактеристични за серијава.. you know what i'm talking about

Епизодава беше најлошата Декстер епизода досега.
Го достигна дното или може уште подоле?

Тапа епизода....тапкаа во место цело време, ништо посебно не се случи.

Тапа епизода....тапкаа во место цело време, ништо посебно не се случи.

Како бе? не ти беше доволна сцената
кај крематориумот?Сцената кога бегаше од келавиот па едвај спаси жива глава?сцената во куката кога овој се пукаше во глава?
Не знам што очекувате вие.

Како бе? не ти беше доволна сцената
кај крематориумот?Сцената кога бегаше од келавиот па едвај спаси жива глава?сцената во куката кога овој се пукаше во глава?
Не знам што очекувате вие.
Многу ми беа исфорисрани тие сцени незнам.
После минатата епизода и на Декстер и на Хоумленд, оваа недела очекував бум, а и двете едвај ги изгледав.

Многу ми беа исфорисрани тие сцени незнам.
После минатата епизода и на Декстер и на Хоумленд, оваа недела очекував бум, а и двете едвај ги изгледав.

За разлика од разочарувачката 6та сезона 7мата сезона за нијанса е подобра.Се надевам дека до крајот ке те демантира.;)

За разлика од разочарувачката 6та сезона 7мата сезона за нијанса е подобра.Се надевам дека до крајот ке те демантира.;)
7мава е каде каде подобра од минатата сезона кога секоја епизода беше едно исто.
Ама незнам 4тава епизода ми беше некако тапа, а првите 3 беа доста добри.

Изгледав до пола 6та сезона и некако тапа стана серијава. според мене прва, втора и четврта сезона беа најдобри.

6 е ужасна, како и да е 7-ва е дефинитивно подобра од 6-та, иако не е на ниво на првите 4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom