Dexter

Утре е последна епизода??????? Зарем ќе може се да се стави во 50тина минути, не знам стварно што расплет ќе има....

Мхм, утре е.
Ваљда пак ќе има некој сјебан крај каде ќе остават простор за новата сезона, ко што направија со претходната.

И никој не ми одговори:
кој ги претепа децата?:pos:

Сигурно чим се знае дека ќе има уште една сезона, ќе има некој крај која ќе ја остави отворена 6тата сезона. Како и да е одвај чекам понеделник после школо :):vozbud:
П.С. Кулен чоек сите те мразат затоа не ти одговарааа....а можеби и нејќат уште толку спојлери да отвараат :):pos2:

кој ги претепа децата?:pos:
Децата ги претепа управителката што го злоставуваше Декстер.
Него како идеше, кога почнуваше нова сезона? Леле уште сега почнав да ја мислам:(

Осеќам дека сезоната ќе заврши како Декстер седи во полициска станица со лисици на рацете.Мора е нешто такво сјебано што ќе не остави да размислуваме до почетокот на следната сезона, како што беше со смртта на Рита.

Лошо финале, вака нешто му доаѓа.

Упс, одеднаш немам веќе потреба за убивање/одмазда и сега сакам да си одам? right... Што е со емотивната поврзаност?? тука сценариститите направија огромна грешка! демек Лумен беше со Декстер само заради осветата а немаше чуства за него?! ја направија со сила кучка. Голем пропуст кој не го очекував од квалитетно шоу како Декстер, па уште и самата сцена, кога се разделија беше фрустрирачки лошо осмислена, Декстер ги крши тањирите!? ејјј! :pos:

Јас си ги чував епизодите од последнава епизода до вчера. Стигнав до 8ма и вечер финиш на сезоната:vozbud:

Lumen said I gave her her life back, a reversal of my usual role. Well, the fact is, she gave me mine back too.

And I'm left not with what she took from me, but with what she brought.

Eyes that saw me, finally, for who I really am. And this certainty that nothing, nothing is set in stone. Not even darkness.

While she was here, she made me think, for the briefest moment, that I might even have a chance to be human.

Можеби не толку драматичен крај, па и чуден избор во врска со одлуката на Лумен, но сепак Декстер останува нашиот најомилен убиец. :)

Лошо финале, вака нешто му доаѓа.

Упс, одеднаш немам веќе потреба за убивање/одмазда и сега сакам да си одам? right... Што е со емотивната поврзаност?? тука сценариститите направија огромна грешка! демек Лумен беше со Декстер само заради осветата а немаше чуства за него?! ја направија со сила кучка. Голем пропуст кој не го очекував од квалитетно шоу како Декстер, па уште и самата сцена, кога се разделија беше фрустрирачки лошо осмислена, Декстер ги крши тањирите!? ејјј! :pos:

Хех добро што ја изгледав пред да пишеш :tv:

Не ми е јасно само од кај ја најде таа девојката Масука на крајот lol

Заврши Декстер, сега се чека Breaking Bad!! :vozbud:

--- надополнето ---

Заврши Декстер, сега се чека Breaking Bad!! :vozbud:

Леле Псај ако лажеш... се надевам дека лажеш, ми скрши филм

Kajgana Shop

Back