Dexter

Оваа surprise motherfucker e архив футиџ од втора сезона, така?

Не, ако беше архив тогаш ќе беше на пристаништето, каде штос е наоѓаат товарните контењери. Ја видов 3-4 пати снимката и не ми изгледа на Архив. Ништо чудно да е како сеќавање во сон. Ваљда не направиле нешто како што пишав погоре.

јас викам докс и апсењето ќе бидат некој сон или замисла на декстер

шо све не праи а не му текна дека лагуерта најверојатно има замешано прсти во ослободувањето на тој шо го наредил убиството на мајка му

also, hannah i believe you

Абе ќе им ги искрши кичмите на сите на крај. Патем каква глупост беше спореднава приказна на Квин, сирот он го остави женската и кидна за Вегас. Ама многу го сакала.

Дал се нормални сценаристиве?

Po0rTu 2 months ago
Nah, nigga aint dead, in season 7 he is going to appear on the office, look at everyone and say: Surprise Motha Fucka.

images

Ако е точно ова нека почива во мир серијата

Остана само на хејтање темава. Докс не е жив. Барем сакам да не е жив. Абе не смее да е жив! Ме мрзи да барам во втора сезона дали полицијата го идентификуваше неговото изгорено тело или нешто слично... Иако, со дупкиве во приказната што ги прават, може полицијата да го нашла лешот па сега да оживее... Ај да е жив, зошто би се вратил после толку време? Каде бил до сега.. Крајно глупаво и непромислено би било такво нешто... Слушам денес деца зборат како оваа сезона била најдобра до сега... Да ги прашам од кога гледаат, од петта па наваму? И ме нервира што во 11 епизоди се е монотоно и ништо не се случува за во послдни 5 минути од 12 сезона се случи нешто драмaтично и треба да чекаш цела година.... Глупости, хејт, хејт, хејт....

Со едно мислам дека сите ќе се согласиме: Серијава падна толку ниско што било каков крај (замислете нешто наааај непредвидливо) нема да не задоволи. :(

Премногу очигледно е дека сцената со Доукс и апсењето се плод на имагинацијата на Декстер, тука нема дискусија, следната епизода ќе биде 40 минутно морално мрчење дали да је утепа Лагуерта или не.
И да, има побескорисен карактер од Квин. Татко му на Декстер.

Слушам денес деца зборат како оваа сезона била најдобра до сега... Да ги прашам од кога гледаат, од петта па наваму?
И од петта наваму да гледаат пак е оваа најлоша. Инаку до кое ниво е серијата говори самото тоа што дебатираме дали е можно Докс да се врати.

А можеби и уствари сите 7 сезони он си ги замислувал кога бил тинејџер....у тие години баш бујна фантазија имаме. :D

Шала на страна, мислам дека си замислува сето тоа што го имаше во сцените од последната епизода (Доукс мадафака и сличните ствари). Малку се заебав што се спојлнав али не е важно во принцип.
Инаку некој погоре пиша дека Дебра сама си стаила од апчињата во водата...можно е, мене не ми текна на тоа...а има логика.

Баш ме интересира како ќе заврши сезонава, и после има уште една и толку.

Абе ќе им ги искрши кичмите на сите на крај. Патем каква глупост беше спореднава приказна на Квин, сирот он го остави женската и кидна за Вегас. Ама многу го сакала.

Дал се нормални сценаристиве?

:pos:

:icon_lol::pos:

Порано доаѓав да раскажам како сум бил импресиониран од серијава, сега доаѓам да се насмеаам на темава, тоа е тоа.

Станав пред школо во 6 саат за да гледам финале. На тешко срце кажувам дека сум разочаран.. Што искочи со телото на ЛаГуерта? Нели декстер би требало да го јаде во случај кога главниот истражител на неговиот случај исчезнува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom