Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки :D Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинките :)
Колку за инфо Ева Лонгорија рече дека дефинитивно ќе продолжат Очајните домаќинки и дека 8 сезона е веќе снимена :)
Ванеса Вилијамс ја обожавам како лик во серијава. Какви реплики има да умреш од смеење :D Само да не ја тргнат предвреме од серијава, зашто и дава невидена свежина. Досега секој женски лик што се обидоа да го бутнат покрај четириве летна за брзо време и не се прослави, ама оваа ја бива :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ванеса Вилијамс ја обожавам како лик во серијава. Какви реплики има да умреш од смеење :D Само да не ја тргнат предвреме од серијава, зашто и дава невидена свежина. Досега секој женски лик што се обидоа да го бутнат покрај четириве летна за брзо време и не се прослави, ама оваа ја бива :)
Хаха, колку што на пример Бри се секира се да е под конец Рене мува не ја лази, кога ќе играат покер и ќе се избаци со некоја реплика најсмешна ми е.
Кетрин Мејфер највеќе потфрли од сите ликовиве што имаа стање на падробранци, не знам, не ми остави некаков впечаток :/

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Да да друг е продуцентот ама екипата е иста, мада мање битно тоа и така секоја епизода различен ја режира :)))
Битно сите домаќинки на купче се. Се немаат уште затепано па да треба да напушта некоја шоу. Јез да не се свесни која пара ја земаат од епизода.
А инаку Сузан е најплатена од сите.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па добро, најекспонирана е а и кога започна снимањето само таа беше попозната од другите, сите беа горе долу анонимуси :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Па добро, најекспонирана е а и кога започна снимањето само таа беше попозната од другите, сите беа горе долу анонимуси :)
Ама Ева ја стигна.
--- надополнето: Jul 6, 2011 1:57 PM ---
И како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?
Според она што го видов колку и да се зборува дека им е истрошена имагинацијата на сценаристите, мене се уште ми е забавна серијава.
Некако брзо се деси. Се беше океј и у последните две-три епизоди овие стигнаа до развод. Цело време океј, океј и од нигде никаде. Затоа мислам дека сценаристиве немале што да направат клифхенгер па ајде Линет и Том ќе се разведуваат. Сто сезони имаа проблеми, сега им беше мед и млеко (најголем проблем им беше дали на одмор ќе идат на Хаваи или на Бахами, мислам хелоу), и не можеа да издржат.
--- надополнето: Jul 6, 2011 1:58 PM ---
Јас па баш мислам не ја бива. Ништо не се дешава со неа, во серијава е само да тресне нешто, тоа ја држи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас па баш мислам не ја бива. Ништо не се дешава со неа, во серијава е само да тресне нешто, тоа ја држи.
Фалеше таков лик во серијава откако загина Иди, некој мува што не го лази :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Браво за првата епизода од 8та сезона.
Се задржале на реалните проблеми ама не заборавиле да стаат и сцени за убаво смеење.
And when you think that everything is going just fine... :)
Се разгорува пак :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја гледа некој уште серијава освен јас? :) Последна сезона е.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас ја гледам. Сигурно е последна?
Сигурно, на нивната ФБ страна пред да биде премиерата во септември многупати нагласија we're on for the final time и на постерот за оваа сезона пишува kiss them goodbye :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Седмата сезона малку ја затупеа, ама последнава се размрдаа. Жал ми е некако што ќе заврши, по толку време гледање, ама па и редно е, инаку тешко да продолжев да ја гледам.
И очекувам спектакуларно финале.:)

Utopian

Neporazen
Член од
2 април 2011
Мислења
47
Поени од реакции
33
Jas ja gledam poslednava sezona, interesnoto mi e vo poslednata toa sto se slucuvaat neshta koi ne bi gi ocekuval nikoj, ima dosta humor, interesni zapleti. Malku mi nedostiga starata atmosfera, no promenite s einteresni. MI falese Idi uste od prvata epizoda posle nejzinata smrt.
I najnormalno ona sto go ocekuvam od poslednata sezona e , raspletot da ima dobra povrzanost so Mary Alice Young
.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
многу големи паузи помеѓу епизодите прават упм. и тоа на какви епизоди прават паузи :mad:
Намерно така прават на баш такви епизоди. Во сите сезони досега правеа пауза баш на ваква кулминација. Паузите им се поради празниците во USA.

Kajgana Shop

На врв Bottom