Derby D'Italia: Јувентус 2-1 Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Vinnetou
  • Време на започнување Време на започнување

Победник во Derby D'Italia

• Вкупно гласачи
    168
Статус
Затворена за нови мислења.
А да се собереме, интераши и милфици, да гледаме заедно, кој губи плаќа пивото? Или не мора ова со пивото ако не мнозинството не му одговара.
За мене тешка варијанта зошто да не дојде до несакани инциденти :wink::smir:

За мене тешка варијанта зошто да не дојде до несакани инциденти :wink::smir:
Види го :) Дај сеа сериозен муабет ти прам, јас знам дека интераши ке дојдат одма, види ако може и вие да се соберете, ке биде интересно.

Види го :) Дај сеа сериозен муабет ти прам, јас знам дека интераши ке дојдат одма, види ако може и вие да се соберете, ке биде интересно.
Ке биде ама ако склучиме договор да нема провокации од поголем интензитет плус пивото може да делува.Плус баниран сум од фан клуб интер цел фан клуб ме мрази како да дојдам ???

Ова ќе биде еден од неколкуте натпревари кои обожавам да ги гледам во серија а...арно ама, или ќе има гинење на терен, или јувентус ќе се предадат брзо, со оглед на тоа што Интер реално е Телеком (монопол, ризико,...) во Италија и ретко кој може да му се фати...како неутрален, би сакал да стане поинтересна лигата и настаните со евентуална победа на Јуве, но тука правам дисреспект за Шампионот, кој што иако сеуште се понаша како аматер во ЛШ, сепак во лигата прави пуздер...
Така да, нека победи подобриот, сакам само да гледам добар фудбал со голови!
поздрави

Ке биде ама ако склучиме договор да нема провокации од поголем интензитет плус пивото може да делува.Плус баниран сум од фан клуб интер цел фан клуб ме мрази како да дојдам ???
А бе, и сам знаеш дека колку и да се караме на форум, живо баш со најголемиот форумски непријател ке станеш нејголем пријател. Што мислиш ти ке стане некој да те удри ? :) :) Сериозно ова? :)

А бе, и сам знаеш дека колку и да се караме на форум, живо баш со најголемиот форумски непријател ке станеш нејголем пријател. Што мислиш ти ке стане некој да те удри ? :) :) Сериозно ова? :)
Доколку има собиранка не верувам дека би имало некаков инцидент затоа што јас лично имам преку 10 другари кои се за Интер и одлично си живееме. Тоа воопшто не влијае на нашиот однос, освен што ме доведуваат до лудило со заслужената доза сеир која ја добивам секој ден. Ама ајде, ќе се свртат белким работите во моја полза во догледно време.

незнам за другите ама јас со големи фанови на интер како што се декларираат на форумов неможам да бидам пријател.Да ме гњават со тоа како биле 5 пути шампион и остало.Ако не се дискутира за др работи да се гледа само утамица тогаш можда и ќе може да се гледа.Зошто јас за јувентус навијам 10тина години и никој неможе да го вреѓа клубот кој сум спремен да го бранам во секоја ситуација.За разлика од дригите кој навиваат 3 год за Интер и ми се прават навивачи ако навиваат 10тина и повеќе тогаш ги сметам за навивачи на Интер се разбираме?а не си отишол Ибра и више не сум за интер за разлика од тоа јас бев за Јуве и во Серија Б

незнам за другите ама јас со големи фанови на интер како што се декларираат на форумов неможам да бидам пријател.Да ме гњават со тоа како биле 5 пути шампион и остало.Ако не се дискутира за др работи да се гледа само утамица тогаш можда и ќе може да се гледа.Зошто јас за јувентус навијам 10тина години и никој неможе да го вреѓа клубот кој сум спремен да го бранам во секоја ситуација.

Не, ако загуби Јуве, биди спремен на се, поготово од мене :) Ама пак и ние ке трпиме ако тепа Јуве. Така оди тоа. Ние ке ти речеме 5 титули по ред, ти ке речеш 29... така оди тоа :)

Не, ако загуби Јуве, биди спремен на се, поготово од мене :) Ама пак и ние ке трпиме ако тепа Јуве. Така оди тоа. Ние ке ти речеме 5 титули по ред, ти ке речеш 29... така оди тоа :)
И сум да знаеш ако не провоцирате нема да биде ништо сите ке си одиме дома среќни и да за ова да збориме ако има официјална собиранка кој незнам дали би се одржила нека кажат модераторите

Мислиш 27 :pos:

Шала на страна ако сакате ке се собереме не е проблем,а за тепање и тоа може еве ке кажам карактеристики 1.82 висина,90 кила (чиста мускулна маса) ,и знам џуџитцу,карате ,таи квондо и уште 50 опасни зборови :pos:

Мислиш 27 :pos:

Шала на страна ако сакате ке се собереме не е проблем,а за тепање и тоа може еве ке кажам карактеристики 1.82 висина,90 кила (чиста мускулна маса) ,и знам џуџитцу,карате ,таи квондо и уште 50 опасни зборови :pos:
Може провокации во рамки на дозволеното нели али мислам дека треба да постават плексиклас помегу нас како во салите:pos:.Како и да е нека тепа подобриот мислам на утакмицата

Хехе Тенкче интересен избор на потпис, али си требал и да образложиш зашто ?
"Фала му на бога шо не бев за интер у основно и не ме дупеше цел клас"- ќе разберев вака не разбирам баш.
Иначе Тимче е еден од најсмешните членови на форумов убедливо, па како можеш да кажеш дека табелата не е меродавен фактор за силината на тимовите, што е меродавен тогаш бе, утакмицете со Каљари, Киево, Удинезе, Џенова, натпревари во кои Интер се прошета а Милан и Јуве се мучеа или го кснаја ка деца свои.
Еднаш и ќора кокошка ќе клукне, така да меѓусебен скор не е ама баш никакво мерило, посебно не у лига каква што е Италијанската.
Англија и Шпанија да, пошо тамо има 2 екипи кои оние испод 5-то место ги пунат ко Ќурка за тенксгивинг, али у Италија каде и Болоња може да ги тепа сите од првите 3 на табела на добар ден тогаш не е меродавен фактор меѓусебниот дуел.
Ја малу се занесов али морав на тимче да му објасним некои работе.

Идемо Х , Х, Х, Х :tv:

Немам симпатии нити кон Јувентус нити кон Интер, ама се нешто мислам дека Интер ке тепа. годинава некако слабо ја одигрува Јуве, уште не се вратиле во очекувана форма. за разлика од Интер кој навистина имаат некаква чудна магија за Сериа А и се мн подобри во игра во домашното првенство за разлика од играта која ја играат во Лига на Шампиони.:toe:

Маркизио е еден од најдобрите играчи од средината во Италија, немој да го ставаш во муабет со другиве двајца - изгледаш глупо, а BTW за Thiago Motta е доктор. А за Мело, ќе правиме муабет дали ќе ја добие престижната награда, чиј горд сопственик е ваш играч :wink:

Ај ке се правам дека не сум го прочитал ова. :wink:

А ти убеден си дека Мело нема да ја добие титулава, а? :pos:

Иначе за собиранка, седнуваме ние за Интер на едно сепаре, вие на друго и гледаме. После надвор, ке видиме што ке бидне, :zlo:

Хаха, се шалам секако. :wink:

Добро би било да се собереме, ние од наш фан клуб ке се собереме, пробајте и вие, па мило би ми било да се запознаам со повекето вас. Ова на форумот сеирџиското, си е редовна работа. :wink: Во живо си е друго. :wink:

хихих кажете кај ќе биде настанов и ја може ќе дојдам :tv:

Мело нема да ја добие кантата, даде 2-3 гола до сеа, а тоа е солидно за фудбалер кој игра на негова позиција... мислам дека Кваљарела ќе ја изеде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom