Derby D'Italia: Јувентус 2-1 Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Vinnetou
  • Време на започнување Време на започнување

Победник во Derby D'Italia

• Вкупно гласачи
    168
Статус
Затворена за нови мислења.
како прво титулата не е загубена како второ за Балотели ова мислам дека он прв почна тензија на некоја утакмица ако не се лажам и ради доа Ултрас го мрзат.Сисико е црн па на никој не му смета.Трето ако не тепаме да не видам интераш во близина !!!Четврто ако киднете ке докажете дека сте живи пи*ки бегате од случајот и на зелена маса ги добивате резултатите

Знаеш... не чини толку да сте самоуверени/курчите (за вас, мислам). Зошто ако се случи да тепа Јуве ќе јадете поголем ремет од останатите!:smir:

А дерби е, get it?:tv:

Крејзи ај те молам ако немаш попаметна работа не замарај со Виган не ја уништувај темата играј си сокер слободен си сеа

Тенкче, претходниот потпис бољи ти беше

може вас ви е смешно ама ова не е за смеење Каљари-Јувентус 2-0
old lady collapse again damnn

:tv:

Daaaamn !!! Зајец !

Крејзи ај те молам ако немаш попаметна работа не замарај со Виган не ја уништувај темата играј си сокер слободен си сеа

Види го, зошто толку негативен бе баце? :)
Малце да се насмееме и ние, и вие :) Мене повеке за вас ми е. -8 не е мала работа, а минус двоцифрен број... :)

Со Рубин Казан :tv:
Е шо со Рубин Казан, изгубија од нив, изгубија од тимот што у последни 2 години е једини што тепал на Ноу Камп, не, башка играа и 35 минути со играч мање . :toe:

Земал лупета а со Бордо од можните 6, 1 освоија и наместо сеа да размислуваа стриктно за дербиво и да атакуваа на само 2 бода негатива, они се борат за да останат во трката за титулата и не смеат да си дозволат дома пораз од Баерн.

Тепа ли Јуве, доаѓа на онаа негатива за која претходно ние интеристите се надевавме дека ке биде пред ова дерби, вака според мене ке е статус кво, непроменето зашто Интер периодов имаше претешки мечеви, ова со Каљари дојде неочекувано, ко поклон а повод за истото да нема, е баш така. :wink:

Ја за јуве сум, само се надам нема да излзезат со црно бели дресови :tv:

Види го, зошто толку негативен бе баце? :)
Малце да се насмееме и ние, и вие :) Мене повеке за вас ми е. -8 не е мала работа, а минус двоцифрен број... :)
Не ми изгледаше дека си за нас повеќе зошто не ни е до смеење во моментов

Е шо со Рубин Казан, изгубија од нив, изгубија од тимот што у последни 2 години е једини што тепал на Ноу Камп, не, башка играа и 35 минути со играч мање . :toe:

Земал лупета а со Бордо од можните 6, 1 освоија и наместо сеа да размислуваа стриктно за дербиво и да атакуваа на само 2 бода негатива, они се борат за да останат во трката за титулата и не смеат да си дозволат дома пораз од Баерн.

Тепа ли Јуве, доаѓа на онаа негатива за која претходно ние интеристите се надевавме дека ке биде пред ова дерби, вака според мене ке е статус кво, непроменето зашто Интер периодов имаше претешки мечеви, ова со Каљари дојде неочекувано, ко поклон а повод за истото да нема, е баш така. :wink:
Фала што ми образложи мегутоа мислам дека Интер е во поопасна стуација од Јуве кога е лш во прашање како и последниве 40тина год така ?Кој мурињо за тоа и го донесовте

А да се собереме, интераши и милфици, да гледаме заедно, кој губи плаќа пивото? Или не мора ова со пивото ако не мнозинството не му одговара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom