Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Спасче, да не беа тие дрогите ќе заприметеше дека сите коментари на темава ми беа од апансас заебанции.
ajde ajde sega ke se pravdas tuka, gazo te poseran, nemas veke so mabet da praas, zbrkan tee mozoko ;)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:05 ---
Спасов почасти од тоа сокот .

Хандановиќ ѕвер!
So kejf ke ve pocastam od taj i oste eden ke kupam za ovaa pobeda, nogo sreken me napravi :)

ajde ajde sega ke se pravdas tuka, gazo te poseran, nemas veke so mabet da praas, zbrkan tee mozoko ;)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:05 ---

So kejf ke ve pocastam od taj i oste eden ke kupam za ovaa pobeda, nogo sreken me napravi :)
Каков бисер си ти човече,најсериозно.

Инаку и мене ногава ме прави среќен. :love:

Чесито победа,иако незаслужена,успеаа интер и покрај бедната игра да победат.
Овие три бода може ќе ви се најдат во борба за 3-то место,зошто господ знае Милан немаше да знае што да им прави џабе ќе ги земеше.

Инаку петлево ваше тренерско абер си нема од тренер,едино тоа може да ве испрати Лига Европа догодина......добро и добар дел нубови во тимот што си ги имате. :icon_lol:
Која бедна игра ?
Пак ли со барса детските муабети, посед имаа и удари кон гол, сите локуми за Ханда.

Интер водеа, Интер у прво имаа шанса боља и од пенал, тоа е, Милан од друга страна ништо, во второ Милан играч повеќе, шанси за гол тиња, се удари од далеку и одбрани на Ханда, никаде изградена акција, никаква идеја, ниедна 100% шанса за гол, ништо, нула во тој поглед, накај минус идеа, Интер до утре истата игра можеа да ја тераат, гол не примаа па макар и уште еден играч минус да имаа, ова од денес беше исто ко со Рафа кога Абате доби црвен, е такви беа Милан денес ко тогаш Интер, само малку полоши, Страма цело време едната рака у џебот ја држеше, си го тапкаше Алегри.

Далеку од тоа дека триумфот е незаслужен, позаслужено од ова и не можеше да биде, со играч помалку цело полувреме без посериозна шанса за противникот а на Милан нит нерешено денес не им одговараше со оглед на состојбата на табелата. И после ова, Страма не го бивало :pos:, добар заклучок. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Изгубивте а? Ќе те зезам утре на факултет :pos:
Бене јас до четврта средно не одев нашкола во понеделник за да избегнам ремет. :D За на факултет да не правиме муабет, ма ич не ни помислувам...

Која бедна игра ?
Таа вашата,победна здравје. :)
Не се прави луд и не ми пишувај реферати. Речи им фала на тие од Милан што ви подарија денес 3 бода и толку.

А страма кога ќе стане ТРЕНЕР,не тренер Милан у Л.Ш. ќе игра таа година.......па сеа ти види колкав временски период е тоа. ;)

Заслужена победа на Интер иако поради црвениот картон беа осудени да се бранат. Задоволен сум од Страма, тактички добро ја имаше обработено утакмицава, од друга страна Алегри се посра. Играше преку нафрлени топки пред да влезе Пацо, а Бојан и Шарави помеѓу Ранокија, Самуел и Хуан изгледаа како мали деца. Се враќаме на старите победнички патеки. :)

УПРАВА ШИТКАЧИ!!! Мизерија од Милан значи ц ц ц и наместена да беше утакмицава пак немаше гол да дадат!

И одбраната е дел од играта како шо знам јас, џабе плачите ко од Барса оние, поседот на топка вгаз мојте да си го напикате:D

Иначе нерешено сакав да завршит ама Кркич и Робињо абер биле така да....

Коа се браниме зошто се браниме, коа играме фудбал (4-2, лани) зошто играме.
Па да му е..м, шо треба ние да излезиме на терен и вие голови да ни давате?

Заслужена победа на Интер иако поради црвениот картон беа осудени да се бранат. Задоволен сум од Страма, тактички добро ја имаше обработено утакмицава, од друга страна Алегри се посра. Играше преку нафрлени топки пред да влезе Пацо, а Бојан и Шарави помеѓу Ранокија, Самуел и Хуан изгледаа како мали деца. Се враќаме на старите победнички патеки. :)
Која тактички добро одработена? Да се браниш кога си подобар не е тактчки паметно, и една Андора кога-тогаш ќе ти даде гол. Среќа имавме што овие се ептен бедни и немаа среќа, еден кикс ала Ранокиа и отидоа трите бодови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom