Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку трубење за тоа колку беше лош Милан, ама па што беше подобар Интер бе? Не кажувајте дека после црвениот се повлекоа, се повлекоа уште од кога го дадоа голот на стартот, им ја препуштија средината на Милан и решија да се бранат.
Која е таа 100% шанса што ми ја трубите тука? Поклон топката од Абијати? Што направил тука Интер? Изгради некоја акција, сврза пасови? НЕ , само на готово си начека шанса што не ја искористи.
Да не ни почнувам за катастрофалното судење зошто крај ќе нема.
Интер заслужи да победи затоа што постигна гол а Милан не, на крајот резултатот се брои а не шансите и поседот барем тоа да го расчистиме.

60144_10151111884729069_72540137_n.jpg

True story македонски спорт, true story... :cool:

Толку трубење за тоа колку беше лош Милан, ама па што беше подобар Интер бе? Не кажувајте дека после црвениот се повлекоа, се повлекоа уште од кога го дадоа голот на стартот, им ја препуштија средината на Милан и решија да се бранат.
Која е таа 100% шанса што ми ја трубите тука? Поклон топката од Абијати? Што направил тука Интер? Изгради некоја акција, сврза пасови? НЕ , само на готово си начека шанса што не ја искористи.
Интер заслужи да победи затоа што постигна гол а Милан не, на крајот резултатот се брои а не шансите и поседот барем тоа да го расчистиме.

Жал им беше после таа шанса да напаѓаат.
Кога видоа каков голман и одбрана имате во првите 2 минути, решија да ви дадат топка да си поиграте малце. :D

Хахаха , не ме смеј , се помалку ќе најдеш играчи на кои предизвик им е Сериа А, а уште помалку овој очаен Милан :tapp:
Mилан е очаен сезонава .... за разлика некој шо е очаен веќе долго долго време...

Овој сам со себе си прави муабет и си се убедува :ROFLMAO:
Лост Хајвеј му е омилен филм изгледа ''сакам да ги памтам работите не онака како што се случиле него мене како што ми одговара'' :D

И Вардар може да биде шампион во таа лига :tapp:

Sve sve, znaci sve mozem da goltnem, cak i spasov da me zaebava bi se pomiril...

ali navijac na ekipa sto nema osvoeno eden eban trofej u zadnjive 10 godine, ekipa od kja najdobrite igraci placat da zaminat, da dojde i da mi se preserava ovde ne moem da svarim..

So koj pamet be dete, so koj pamet... Za Arsenal navijas alooo ...

Da istiot ovoj Arsenal

3xzodwv7.jpeg

aj sea gitla od temava

Sve sve, znaci sve mozem da goltnem, cak i spasov da me zaebava bi se pomiril...

ali navijac na ekipa sto nema osvoeno eden eban trofej u zadnjive 10 godine, ekipa od kja najdobrite igraci placat da zaminat, da dojde i da mi se preserava ovde ne moem da svarim..

So koj pamet be dete, so koj pamet... Za Arsenal navijas alooo ...

:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom