- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.367
- Поени од реакции
- 15.670
Кутињо ги растури тапshkolska lekcija im drzhevme na luzerite... gi ebavme u sekoj mozhen aspekat.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кутињо ги растури тапshkolska lekcija im drzhevme na luzerite... gi ebavme u sekoj mozhen aspekat.![]()
Хахаха , не ме смеј , се помалку ќе најдеш играчи на кои предизвик им е Сериа А, а уште помалку овој очаен Миланжиру ќе си го зееме ...гол машина е
Тап уште на ништо не личите,тап тешка ќе ви биде борбата за трето место,тап скучони ви е тежок аматер тап тап .!.ej ama gi ebavme be, a?
tap, golot, tap katanadzo... tap na alergri mamicata u pichka.
Толку трубење за тоа колку беше лош Милан, ама па што беше подобар Интер бе? Не кажувајте дека после црвениот се повлекоа, се повлекоа уште од кога го дадоа голот на стартот, им ја препуштија средината на Милан и решија да се бранат.
Која е таа 100% шанса што ми ја трубите тука? Поклон топката од Абијати? Што направил тука Интер? Изгради некоја акција, сврза пасови? НЕ , само на готово си начека шанса што не ја искористи.
Да не ни почнувам за катастрофалното судење зошто крај ќе нема.
Интер заслужи да победи затоа што постигна гол а Милан не, на крајот резултатот се брои а не шансите и поседот барем тоа да го расчистиме.
Mилан е очаен сезонава .... за разлика некој шо е очаен веќе долго долго време...Хахаха , не ме смеј , се помалку ќе најдеш играчи на кои предизвик им е Сериа А, а уште помалку овој очаен Милан![]()
Овој сам со себе си прави муабет и си се убедуваТолку трубење за тоа колку беше лош Милан, ама па што беше подобар Интер бе? Не кажувајте дека после црвениот се повлекоа, се повлекоа уште од кога го дадоа голот на стартот, им ја препуштија средината на Милан и решија да се бранат.
Која е таа 100% шанса што ми ја трубите тука? Поклон топката од Абијати? Што направил тука Интер? Изгради некоја акција, сврза пасови? НЕ , само на готово си начека шанса што не ја искористи.
Да не ни почнувам за катастрофалното судење зошто крај ќе нема.
Интер заслужи да победи затоа што постигна гол а Милан не, на крајот резултатот се брои а не шансите и поседот барем тоа да го расчистиме.
gg3+ a?shkolska lekcija im drzhevme na luzerite... gi ebavme u sekoj mozhen aspekat.![]()
И Вардар може да биде шампион во таа лигаMилан е очаен сезонава .... за разлика некој шо е очаен веќе долго долго време...
И Вардар може да биде шампион во таа лига![]()
Sve sve, znaci sve mozem da goltnem, cak i spasov da me zaebava bi se pomiril...
ali navijac na ekipa sto nema osvoeno eden eban trofej u zadnjive 10 godine, ekipa od kja najdobrite igraci placat da zaminat, da dojde i da mi se preserava ovde ne moem da svarim..
So koj pamet be dete, so koj pamet... Za Arsenal navijas alooo ...