џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.475
- Поени од реакции
- 25.446
Спасче, да не беа тие дрогите ќе заприметеше дека сите коментари на темава ми беа од апансас заебанции.Карма братче, еве ти го изгледот моментално ,гледај се![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спасче, да не беа тие дрогите ќе заприметеше дека сите коментари на темава ми беа од апансас заебанции.Карма братче, еве ти го изгледот моментално ,гледај се![]()
ajde ajde sega ke se pravdas tuka, gazo te poseran, nemas veke so mabet da praas, zbrkan tee mozokoСпасче, да не беа тие дрогите ќе заприметеше дека сите коментари на темава ми беа од апансас заебанции.
So kejf ke ve pocastam od taj i oste eden ke kupam za ovaa pobeda, nogo sreken me napraviСпасов почасти од тоа сокот .
Хандановиќ ѕвер!
Каков бисер си ти човече,најсериозно.ajde ajde sega ke se pravdas tuka, gazo te poseran, nemas veke so mabet da praas, zbrkan tee mozoko
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:05 ---
So kejf ke ve pocastam od taj i oste eden ke kupam za ovaa pobeda, nogo sreken me napravi![]()
Изгубивте а? Ќе те зезам утре на факултетСпасче, да не беа тие дрогите ќе заприметеше дека сите коментари на темава ми беа од апансас заебанции.
Која бедна игра ?Чесито победа,иако незаслужена,успеаа интер и покрај бедната игра да победат.
Овие три бода може ќе ви се најдат во борба за 3-то место,зошто господ знае Милан немаше да знае што да им прави џабе ќе ги земеше.
Инаку петлево ваше тренерско абер си нема од тренер,едино тоа може да ве испрати Лига Европа догодина......добро и добар дел нубови во тимот што си ги имате.![]()
Бене јас до четврта средно не одев нашкола во понеделник за да избегнам ремет.Изгубивте а? Ќе те зезам утре на факултет![]()
Таа вашата,победна здравје.Која бедна игра ?
Која тактички добро одработена? Да се браниш кога си подобар не е тактчки паметно, и една Андора кога-тогаш ќе ти даде гол. Среќа имавме што овие се ептен бедни и немаа среќа, еден кикс ала Ранокиа и отидоа трите бодови...Заслужена победа на Интер иако поради црвениот картон беа осудени да се бранат. Задоволен сум од Страма, тактички добро ја имаше обработено утакмицава, од друга страна Алегри се посра. Играше преку нафрлени топки пред да влезе Пацо, а Бојан и Шарави помеѓу Ранокија, Самуел и Хуан изгледаа како мали деца. Се враќаме на старите победнички патеки.![]()