Gandradelic
Banderash
Sekakvi be brat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Посмешно и поглупо нешто од ова немам прочитано. Да сум се фалела на некој сиромашен, јас милионерка сум. Смешно.Аха сега ми е јасно зошто рече дека сакаш сиромави шармантни мажи. Да им се правиш важна дека ти ќе ги возиш со колата и дека ќе им купуваш пијачки. И после да се фалиш дека сама си купуваш пијачки
.
Најверојатно си била со многу исфрустрирани мажиња кој што те вреѓале и затоа си мислиш дека повеќето се такви. Уствари со твојот карактер нема никогаш да ти пристапи некој стабилен.
И од кај знаеш ти мене не ми приоѓале луѓе со стабилен карактер? Јас ги имам во моите пријатели, а дали некој од нив ќе ми биде дечко зависи и од многу други работи не само стабилниот карактер.
Koga ke me povozis so kolata i ke me cestis pijacka?Посмешно и поглупо нешто од ова немам прочитано. Да сум се фалела на некој сиромашен, јас милионерка сум. Смешно.
Ти бе човеку напна и многу си досаден. Јас никаде не реков мене некој ме извреѓал, јас просто не давам слика на курва за да дојде до такво нешто и воопшто не зборував за себе. Мене ми сметаат машки кои се водат по истото, жените се курви трчаат по пари и коли а јас паметен, убав, со огромно срце не ми даваар шанса. Некој што има такво мислење за жените, мене ми е гаден и не сакам со такво искомплексирано суштество да имам било што. И од кај знаеш ти мене не ми приоѓале луѓе со стабилен карактер? Јас ги имам во моите пријатели, а дали некој од нив ќе ми биде дечко зависи и од многу други работи не само стабилниот карактер. Тука треба хемија да има, од двете страни! Гледам многу ти е интересно да се реплицираш со мене ама мене не ми е. Дај најди си занимација!
Очекуваш некој да ти одговори на ова? Па луѓето појма немаат што е љубов. Луѓето влегуваат во врски колку да не бидат сами, некои за пари, некои за секс. И ти ги прашуваш да ти опишат чувство на љубов? Хахах
Што е тука автоголот?Автогол![]()
Па што да ви правам кога толку разбирате, ете ни да објасниш не знаеш.Ти одговори @turvior во другата тема![]()
Имаш право, ние ништо не разбираме (инаку случајно се погоди двајцата истото да го мислиме и напишеме.) Сакаш да ти плеснам на безобразен начин во лице, дека на две теми во рок од 10мин пишуваш спротивни мислења?Па што да ви правам кога толку разбирате, ете ни да објасниш не знаеш.
Ај баш да видам каде пишувам спротивни мислења?Имаш право, ние ништо не разбираме (инаку случајно се погоди двајцата истото да го мислиме и напишеме.) Сакаш да ти плеснам на безобразен начин во лице, дека на две теми во рок од 10мин пишуваш спротивни мислења?![]()
Ај кажи тогаш ова твоето кафтење зошто е и коу ми се спротивните мислења?А кој зборува за темата Денешните мажи?![]()