Денешните жени...

Курв*, курв*, курв*, курв*, курв*... Само тоа го знаете, ебат* мажишта*а ебат*...
*

Има само лоши и добри женски!
Е сега да се надоврзам и согласам со @bokser_mk ... од тие лошотилоците, е тие створења се навистина попокварени од мажиштава!

Едно е ,,можат да бидат'', а сосем друго е ,,се'', нели?

zavisi od karakterot
ali vo globala ne vikam deka i od maski nema pokvareni ima ...
ama sepak mislam deka vie poise ste itri poise prevrtlivi i poveke pamtite od nas maskite.. zlo pamtila ste
znaci ne se odnesuva do site
ova go ima i kaj nas i kaj vas ama mislam deka poveke e izrazeno kaj vas....
i mnogu ste komplicirani se nevirate za nekoi navistina beznacajni raboti.....
i mislam deka ste mnogu poslabi so nervite odkolku nie maskite...

zavisi od karakterot
ali vo globala ne vikam deka i od maski nema pokvareni ima ...
ama sepak mislam deka vie poise ste itri poise prevrtlivi i poveke pamtite od nas maskite.. zlo pamtila ste
znaci ne se odnesuva do site
ova go ima i kaj nas i kaj vas ama mislam deka poveke e izrazeno kaj vas....
i mnogu ste komplicirani se nevirate za nekoi navistina beznacajni raboti.....
Друже не верувам дека сме од различен пол :D. А инаку до помнењето, мислам дека женските паметат многу глупави нешта како на пр. кој што му донел за сповојница или роденден или кој што носел на таа и таа дата (некоја си нивна рандом дата што ја паметат по рандом асоцијации), паметат како што напишав глупави рандом дати што ниту им го смениле животот, ниту ќе им го сменат ако ги заборават... Барем јас за мојот пример кажувам. Има и женски што имаат доста длабока црпка и не се замараат многу за горенаведените работи.

ДЕНЕШНИВЕ ЖЕНИ....
- не одат со стомните по вода на селската чешма
- не го носат и оставаат тримесечното под круша додека ја грлат пченката
- не знаат што е струшка,па нити знаат да замесат брашно и испечат леб
- не ги сечат старите дреи во тенки ленти, за понатамошно ткаење на разбој
- не одат на река да ја перат рубата и килимите со дрвена пирајка
- не ги потпираат јажињата за сушење алишта на средината со долг стап
- не би знаеле што со волната а што со урката и вретеното да прават
- не знаат да го запалат огнот, ниту пак вршникот кога како и со што да го клаат
- не знаат да измолзат овца или коза а на крава не се ни доближуват
- не знаат да раѓаат секое лето и тоа во плевна , пондила , или нива
ДЕНЕШНИВЕ ЖЕНИ... ама знаат сите дупки што ги имаат да ги искористат

Денешниве жени не го ебат Анчо и неговите постови два посто.

Денешните жени се одлични. Школувани, паметни, средени, вредни, домаќинки, мајки, кариеристки и почитувани. Уште малку им фали поголема независнот и ќе бидат скоро совршени.
Голема полит од мене за Мекедонските жени.

Женските иако повеќето викаат дека не знаат што сакаат јас сепак сум на тоа дека тие знаат што сакаат.Тие можат да се двоумат помеѓу која боја на чанта да купат,фустан,лак и така натаму но кога е во прашање на машко тука се стриктно определени. Јас не знам за девојче што има одбиено паметно,амбициозно,интелегентно,културно,пари на определено ниво со можност за зголемување (да не се сфатиме погрешно, да не е копук ама да имат горе долу определен кеш).Е само финтата е да и влезиш во филмот на девојката. Секој недостаток од наброените ќе води кон двоумење и не знаење на тоа што сакаат.Значи нема паметно девојче што трча само по пари или само по изглед или не знам што,таа чека цела целина од една машка особа. Ова е мое видување за другите не знам :)

Денешните жени се исто толку искомплексирани и фрустрирани како и нивните мајки, баби, прабаби, прапрапрабаби...... и таму до праисторијата.
Само што денес имат право јавно да кажат и покажат колку се исфрустрирани и искомплексирани, инаку на еволутивен план ништо ново. Таа е матрицата, врежана во малиот мозок и од тоа бегање нема.
Чат пат некоја дели, ама една ластовичка не ја прави пролетта. Дури и мислам дека ебола вирусот повеќе еволуирал за овие 20 години отколку цел женски род за цело време од нивното постоење до ден денешен.
Еми како еве ние од штубаво потчинети робинки сме успеале со најразлични средства низ годините (манипулации,секс,лигавања,сожалувања,плачки,завери,проневери,памет,мудрост итн.) да добиеме се што ќе посакаме од машкиот род вклучувајќи рамноправност,право на глас,да ви ги земаме работните места,па еве и можност да ви контрираме на форум,тогаш што кажува сето тоа за вас,машкиот род? :icon_lol:

Еми како еве ние од штубаво потчинети робинки сме успеале со најразлични средства низ годините (манипулации,секс,лигавања,сожалувања,плачки,завери,проневери,памет,мудрост итн.) да добиеме се што ќе посакаме од машкиот род вклучувајќи рамноправност,право на глас,да ви ги земаме работните места,па еве и можност да ви контрираме на форум,тогаш што кажува сето тоа за вас,машкиот род? :icon_lol:

Па ние сме ви допуштиле, сме се надраснале, сме еволуирале ама вие никако да издржите три дни а да не го отворите ковчежето по наредба на царот :pipi:

Последно уредено:
Твојот пост само се надоврзува на тоа што јас го тврдам со искомплексираноста и фрустрациите кај жените.
Значи ако не забележа тука за жени зборуваме а не за мажи. Какви сме што сме си имаш посебна тема за тоа. Ама како што реков денешните жени се "изборија" за правото да можат јавно да си ги искажат своите фрустрации и комплекси и колку што се гледа ја користите секоја можна прилика за тоа, што несомнено оди во прилог на тоа што јас го тврдам. Како ти во случајот на пример.
И каква врска има тоа што јас го напишав со твојот пост. Јас не реков дека сте глупи или ретардирани туку искомплексирани и фрустрирани.
А ако баш толку те интересира ви попуштаме ;). Има цивилизации и држави каде не ви попуштаат па таму домашните животни се подобро третирани од жените. Така да толку од вашиот успех дека се изборивте за нешто, пошто ако се изборивте ке се изборевте за сите и секаде. Вака пак се сведува на тоа дека мажите сепак повеќе еволуиравме од вас и ете ви дозволивме ( не изборивте) некои права и слободи со кои очигледно не знаете што да правите со нив освен како што реков и на самиот почеток јавно да си искажете колку се длабоки вашите фрустрации и комплекси.

Твојот пост само се надоврзува на тоа што јас го тврдам со искомплексираноста и фрустрациите кај жените.
Значи ако не забележа тука за жени зборуваме а не за мажи. Какви сме што сме си имаш посебна тема за тоа. Ама како што реков денешните жени се "изборија" за правото да можат јавно да си ги искажат своите фрустрации и комплекси и колку што се гледа ја користите секоја можна прилика за тоа, што несомнено оди во прилог на тоа што јас го тврдам. Како ти во случајот на пример.
И каква врска има тоа што јас го напишав со твојот пост. Јас не реков дека сте глупи или ретардирани туку искомплексирани и фрустрирани.
А ако баш толку те интересира ви попуштаме ;). Има цивилизации и држави каде не ви попуштаат па таму домашните животни се подобро третирани од жените. Така да толку од вашиот успех дека се изборивте за нешто, пошто ако се изборивте ке се изборевте за сите и секаде. Вака пак се сведува на тоа дека мажите сепак повеќе еволуиравме од вас и ете ви дозволивме ( не изборивте) некои права и слободи со кои очигледно не знаете што да правите со нив освен како што реков и на самиот почеток јавно да си искажете колку се длабоки вашите фрустрации и комплекси.
Ау...ме заболе главата.Толку фрустрација од маж не сум видела.Морам да ти посветам една поема онака,чисто оти дозволувате...

O frustration,feminization

My frustration is an obligation,
running around like sweet girl targeting
the poor males adoration,
with no particular use and powerful pms abuse,
so I hear,someone told me that I must fight
for these gentlemens consideration,
I'll destroy the whole world if I have to
with thunders and angry flames
i cannot ignore anymore this
instant desire to join the superior Phallusminati so I say!Hear me saying!
Enough of slavery,domestication and submission
hear me what I think all you men going on my way
It's not my fault,thou just my frustration speak I don't need your permission to follow Epicurus path and Eve's submission!
Oh calm down,poor woman one of them said,
there's no need for membership to be paid
all we need is an boob application,
o God of mercy,oh I just gave birth to another frustration,
boobs I have,although my brain will starve.
I quit to join in their order to create my own womanly air,
so I can breathe,thoughts to be declaired,
these males cannot separate of their homo habilis ancestries
and that seems to me so sad and unfair.[DOUBLEPOST=1416580527][/DOUBLEPOST]
Па ние сме ви допуштиле, сме се надраснале, сме еволуирале ама вие никако да издржите три дни а да не го отворите ковчежето по наредба на царот :pipi:
Еволуирате со конзервативни македонски приказни?:icon_lol:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom