Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
...Ноќта ја сакам највеќе...Алергична сум на сонце, не можам да искачам преку ден, така да, ноќта повеќе ми одговара :)...И плус, помирно е отколку сета бучава што постои преку ден...

јас повеќе го сакам денот, повеќе ќејф ми прави одењето денски на кафе или да се прошетам вчаршија или покрај езеро
отколку излегувањето во дискотека

цела зима ја поминав во темно .. секој ден легувам во 6 станувам во 4 .. 5 ..
ден не сум видел, Јас гласав за ден , бидејки сонцето е извор на радоста на расположението..

Цел распуст ден не видов (спиеф преку дн) така да ноќ. У ноќ можеш да праеш што сакаш а да не те приметат certain people

па ако го земеме во предвид фактот што денот го поминувам во ШКОЛО! (најголем дел од годината)
дефинитивно ноќта!

Ноќта...најубаво се чувствувам тогаш :pipi:

Ноќта ... Најголемите забави се праат преку вечер:vozbud:

Сакам и ден и ноќ.
Сонцето преку ден ме расположува, секако ако е убаво времето.
А ноќта... ме опушта..
Инаку, најмногу од понудените сакам изгрејсонце..

Мене зајдисонце дека тогаш е најако а после 12 нема шо да праем друго и ќе шетам ка некоја будала по улицете ккк :salut:

Ноќ многу сакам летно време:vozbud:,а ден сакам повеќе во зима.

Od site navedeni definitivno najmnogu ja sakam nokta. Togas najdobro funkcioniram i najubavo se cuvstvuvam. Se e tivko i mirno, mozokot najubavo mi raboti i togas sum najkreativna.

Зајдисонце! (до полноќ-Периодот на Журките:)) исто ми е мило и Изгрејсонце! (Светла темнина:)) а и Денот! (Светлината на пладне)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom