Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Па во петок и сабота сите ги сакат ноќите,а за другите денови денот,така да гласав за денот.

Секој ден ноќ:pos2:

Поубаво ми е навечер..посебно во лето-не се трпи сонцето..
Ноќ.Мрак.Темница.

Зошто нема опција за да ги избереме и Денот и Ноќта кои се подеднакво убави а и корисни за нас како што се и за светот околу нас кој во недостаток на едно од двете ќе колабира целосно.

И да, јас сум и за денот и за ноќта.

Хммм... Тежок избор, но сепак ќе речам ноќта после полноќ... Особено овој период, кога после 1-2 во тивките и мирни места се слушаат славеите како пејат... Ах, идила...:pipi:

Неможам да се одлучам помеѓу изгрејсонце и ноќта [темнината после полноќ] така да ги бирам и двете.:jaj: Најубаво е надвор баш тогаш,се е некако мирно,убава глетка.:pipi:

Кој дел од денот највеќе ви се допаѓа?
Мене изгрејсонцето и ноќта затоа што во тој дел од денот е најтивко и најубаво ми се гледа! 8)

Се согласувам! + што имам проблеми да заспијам навечер и сум будна до сабајле до 8 и тогаш заспивам, нели ако не треба да одам на факс или така...:toe::helou:

Изгрејсонцето и ноќта подеднакво ги сакам =)

Ноќта дефинитивно. Особено во лето. Најубаво е :pipi:

Денот ми е некако по фенси...:toe:

Гласав за изгрејсонце и за ноќ.
Ако морам да бирам меѓу овие две би избрал изгрејсонце. :)

преку лето повеќе сакам ден многу е позабавно и има многу занимации а вон лето сакам ноќе :helou: почнувајќи од сеа значи натака денот ми е боље....бидејќи почнав од пред некој ден да праам тури низ македонија на еден ден :vozbud:

Ноќ.

Извадок од Википедиа.
Ноќ е оној дел од деноноќието кога Сонцето е зајдено. Спротивен поим од ноќ е ден.

Сега како што доага лето дефинитивно повеке сакам нок да сум нокна птица.Некако нокта во лето е поубава потивка е и постудена.

Nokta mi e najubava, mnogu podobro funkcioniram noke nego li denje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom