Demonoid повторно on-line

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти бара сеед на BT Junkie

Абре немојте да сеедувате на странци, идете болје на www.tracker-mk.org

Ајде да си покажеме национализам

Klosar ti lep preku pogaca ke mi prenesuvas mene 2 godini sum tamu Vip normalno deka mene ne mi treba ni da siduvam ni nisto posto sve mi e dozvoleno ... ..Tuka sum da pomognam na onie sto nemozat da drzat upload a ti i neznam sto baras na vakov forum..Ti si tuka spiun da gi kazuvas od kajgana sto pravat neverovatno najgolemata glupost sto ja kaza do sea ti si JUDA ...

Тие што не можат да "држат" аплоуд, што бараат на таков тракер? Јас ептен се извинувам што го навредив вашето височество VIP :smir: Колку за твоја информација, таму сум член веќе 14 месеци и исто така сум VIP. За разлика од тебе, имам качено 700гб легитимно, а не со ефтини трикови кои што тебе те прават клошар, не мене.

Тие што не можат да "држат" аплоуд, што бараат на таков тракер? Јас ептен се извинувам што го навредив вашето височество VIP :smir: Колку за твоја информација, таму сум член веќе 14 месеци и исто така сум VIP. За разлика од тебе, имам качено 700гб легитимно, а не со ефтини трикови кои што тебе те прават клошар, не мене.

Немојте и двајцата да бидете факери како шо не тргнаа од PAypAl вас ќе ве тргнат од torrent leech ако правите финти ќе ве матираат одма за се си има чаре не пијат нафта таму доволно е да направат проверка на клиентите и ќе видиме кој е поголем факер!

Bravo sea ispadna deka si Vip a gore pisuvas deka zimas od drugari...Pa sto ne si delel do sea pozivnici eve gledam si 1 godina tuka i poveke a si podelil nesto? Idi na satellitskiforum.net i idi tamu da vidis kolku pozivnici imam podeleno ne sum ko tebe picka da si gi kriam pozivnicite Aj kazi mi go koj ti e userot od tamu ... 700gb sto imas ti 1mb upload? Kao prvo jas ne pravam lazen upload zosto nemam potreba a imam simnatao 900gb a uploadovano 50gb...Zatoa i ke kazam onie sto nemozat neka sibaat lazen upload... a ti bidi uste ljubomren na nas makedoncite do kade ke stasame takvi kako tebe JUDA.

Немојте и двајцата да бидете факери како шо не тргнаа од PAypAl вас ќе ве тргнат од torrent leech ако правите финти ќе ве матираат одма за се си има чаре не пијат нафта таму доволно е да направат проверка на клиентите и ќе видиме кој е поголем факер!

Друже, знаеш што значи зборот легитимно? Користам 100 мегабитен сервер. Од таму е ратиото добро :smir:

Bravo sea ispadna deka si Vip a gore pisuvas deka zimas od drugari...Pa sto ne si delel do sea pozivnici eve gledam si 1 godina tuka i poveke a si podelil nesto? Idi na satellitskiforum.net i idi tamu da vidis kolku pozivnici imam podeleno ne sum ko tebe picka da si gi kriam pozivnicite Aj kazi mi go koj ti e userot od tamu ... 700gb sto imas ti 1mb upload? Kao prvo jas ne pravam lazen upload zosto nemam potreba a imam simnatao 900gb a uploadovano 50gb...Zatoa i ke kazam onie sto nemozat neka sibaat lazen upload... a ti bidi uste ljubomren na nas makedoncite do kade ke stasame takvi kako tebe JUDA.

Никогаш немам направено лажен аплоуд. Како што реков погоре, користам 100 мегабитен сервер. Тоа ми е дадено од другар на користење, а не дека земам нешто од другари. А за она болдираното...таму е тоа кај што ние двајца се судираме.
Секој колку ќе качи, толку ќе може и да симне. Лажирањето на аплоудот е тотално срање и идиотизам. Јас сум љубоморен на Македонците? Пу пу пу, нема да видиш и најдеш поголем љубител од мене на п2п во МК со цел да помогне на другите (на оние што заслужуваат и имаат основна култура). Слободно побарај ми ги логовите од МСН за да видиш на колку луќе им имам помогнато :wink:

Друже, знаеш што значи зборот легитимно? Користам 100 мегабитен сервер. Од таму е ратиото добро :smir:
Никогаш немам направено лажен аплоуд. Како што реков погоре, користам 100 мегабитен сервер. Тоа ми е дадено од другар на користење, а не дека земам нешто од другари. А за она болдираното...таму е тоа кај што ние двајца се судираме.
Секој колку ќе качи, толку ќе може и да симне. Лажирањето на аплоудот е тотално срање и идиотизам. Јас сум љубоморен на Македонците? Пу пу пу, нема да видиш и најдеш поголем љубител од мене на п2п во МК со цел да помогне на другите (на оние што заслужуваат и имаат основна култура). Слободно побарај ми ги логовите од МСН за да видиш на колку луќе им имам помогнато :wink:
Мене:smir:

Ау па ти што не кажеш дека си на 100 мегабита? Дај да ти порачам едно 100-150 гига порки!:pos2::pos2::pos2:

Не ти бара сеед на BT Junkie

Абре немојте да сеедувате на странци, идете болје на www.tracker-mk.org

Ајде да си покажеме национализам

хехе, тачно, покажуем национализам, али искрено zamunda.net највеќе го форсирам во последно време (језда е бугарски) ама стваро сидери имаат стално, ем ми иде со максимум брзина стално, на се живо и диво од торенти.

хехе, тачно, покажуем национализам, али искрено zamunda.net највеќе го форсирам во последно време (језда е бугарски) ама стваро сидери имаат стално, ем ми иде со максимум брзина стално, на се живо и диво од торенти.

абе како да се зачленам тама, кога и да одам sign up ми вели достигнат е лимитот?????

Аааа...воа малце ке ви звучи глупо,ама шо се тоа Торенти??
Мислам,шо ако сеа ја отидам и се регистрирам ваму?
Ке можам да симињам ли нешто или како...?
Знам дека е воа глупо,ама шо да праам бе,не сум се занимавал никогаш со такви работи,а сакам да си прашам.Ај некој нека биде добар и да ми каже,без да ми се смее...ке му даам зеленко:pos2:

абе како да се зачленам тама, кога и да одам sign up ми вели достигнат е лимитот?????

епа да тоа не кажав, веќе неможе да се зачлени...вика нешо 500,000 јузери има бла бла! Јас иам одамна... :/

Аааа...воа малце ке ви звучи глупо,ама шо се тоа Торенти??
Мислам,шо ако сеа ја отидам и се регистрирам ваму?
Ке можам да симињам ли нешто или како...?
еве ти мало појаснување
Torent ти е пир 2 пир симињање. Значи ако сакаш да го симнеш некој филм или бенд еве да речеме дискографија од Пеперси. Треба да имаш програм пр. биткомент и да најдеш торент (фајл) и да го отвориш преку него. се ова е направено преку C++ и вака отприлика иде:
1. Го отвараш торентот (дикографијата на Пеперси) преку биткомент
2. Симњањето иде на принцип малце мегабајт од овој малце мегабајти од оној , а овој и оној се тие пирови горе што ги кажав.
Работи што треба да ги знаеш:
Сидер (Seed) - човек што ја има даунлоадирано дикографијата на Пеперси и може да ти ја даде тебе (значи да симнуваш од него, доколку е онјалн нормално). КОлку повеќе сидери толку подобро се симиња
Пир (peer) - луѓе што моментално ја симињаат дикографијата на Пеперси и можеш да земеш од нив некои работи што ги имаат они симнато од дикографијата (пр. имаат симато само првиот албум од Пеперси и ти го зимаш само првиот од нив, другите од друго место(од други сидери или пак пирови кои симнале повеќе проценти/албуми))
Тракери - веб сајти што ти овозможуваат пребарување на тие торент фајлови

значи инсталираш BitComment ili bitLord и преку нив отвараш торент фајлови(кои ги пребаруаш преку тракерите), кога го симињш можеш дирекно да му направиш Open With и само да си го отвориш со програмот и многу се прости за работење, така да веруем ќе се снајдеш :)!

еве ти некои познати страни:

www.torrentspy.com
www.mininova.com
www.torrentscan.com
www.zamunda.net

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom