Demonoid повторно on-line

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
Не!

Да живее шерингот, а не пиратеријата.

Дајте и на мене еден код не бидете себични мислам дека нема ништо да ве кошта.:vozbud::pos2::pos2::pos2: Пратете ми го по ПП ако сака некој да ми даде..:vozbud:

Па ако има некој SPARE Invite молам на ПП :) Фала однапред

Ај и за мене ако може по ПП.
TNX

Колку сте активни на Демоноид во однос на up/down?

Кај мене моментално е вака:

Uploaded: 94.21 GB
Downloaded: 68.28 GB

Ајде, фалете се :)

хехе. јас немам со што да се пофалам, зш не сум рег на ДЕМОНОИД, ај плс ако може некој нека ми прати INVITE на ПП??плс позз

И јас нема што да се фалам уште никој не ми испратил код за покана, не сум регистриран....Па дајте пратете еден код не се правете себични не се плаќа, да се плаќаше кој ќе ви кажеше нешто?:pos2: :pos2:

Uploaded: 149.75 GB
Downloaded: 39.10 GB
Ratio: 3.83
Во еден по-долг период пред да го сопрат Тракерот, серверите беа многу оптеретени и имаше проблеми со водењето евиденција на трафикот на секој корисник, според мои пресметки имам уплодирано околу 300 ГБ.

Uploaded: 149.75 GB
Downloaded: 39.10 GB
Ratio: 3.83
Во еден по-долг период пред да го сопрат Тракерот, серверите беа многу оптеретени и имаше проблеми со водењето евиденција на трафикот на секој корисник, според мои пресметки имам уплодирано околу 300 ГБ.

Немаш лимит а?

До сега сум некаде 35/15 гига,даун/ап ама ке иде нагоре.
Се приметува осетна разлика од пред да го бутнат до сега,има многу помалце торенти.Ако остане на нозе со време ке се врати на старото ниво кога ако по други торенти неможеше да се најде тоа што го бараш идеш на демоноид.Моментално аплоудувам комплетна дискографија од Азра и Лост Бојс(двд рип).
Пс. преку кур ми дојде од бугариве и замунда,редно време беше да се врати.

Дај кој има да џитне код по ПП многу би ви бил благодарен!

a za mene ???? plssss :cuc::cuc::se_ molam:se_ molam:se_ molam

Пишете на ПП,само мала напомена,ако планирате само да симињате без аплоуд подобро не се регистрирајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom