Добро мислење. Ама сепак мислам дека е фер ако има малку кодови да се дадат кој ќе стигни да си се регистрира. Незнам дали администраторите би биле заинтересирани некои вакви теми да ги затворат за гости, и само членови да можат да ги отвораат (или барем само членови со минимум 100 постови) некој на пример со 2-3 поста се регистрира зема код и чао ...ај ако сакате еден по пп да ми испратите
п.с. можите по пп да ги праќате кодовите, зошто има луѓе што не се членови на форумов, а што си земаат. сФаќате??!?!?!
Нормално дека се исправни. Иначе таа статистиката нема врска. Не е ни малце точна, а не е ни битно дали е точна или не зашто демоноид не е приватен тракер.Ма до сеа имам симнато над 30гб а ми пишува дека има уп.1гб дњ.4гб
а добив 5 позивници да поделам...
И нека нека ги провери вие 2 дали се исправни
unbvzht95a6o3l0maquhc9049z4118apza
xm2rjucomfoqpbkdyn605cnf7vprd9aspyw84m
mozi meri kolku imas so momentalnata IP adresa napraeno apload na pirovi koi ti gi podelil demonoid a ne nekoj drug traker.Нормално дека се исправни. Иначе таа статистиката нема врска. Не е ни малце точна, а не е ни битно дали е точна или не зашто демоноид не е приватен тракер.
Можеби го носи името приватен тракер но далеку е од тоа. На некој начин секој може да се регистира и квалитетот на торентите и брзината со која симињаш фајлови во споредба со другите приватни тракери е катастрофална.