Demonoid повторно on-line

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Ќе се преселат во Шведска ако до толку сериозно стане. Сепак,не верувам дека ќе остане затворен долго.

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Abe znaci ksmetov mi e golem, samo sto se registrirav pred nekoe vreme, i eve go zatvorija sajtov, da ti e..m toa zakonite, sto da pravime nie siromastija ako ne se ovie sajtovi, uste i mininova i isohunt da gi sredat i ce nemame od kaj da simneme nesto. Resile da ja stegnat rabotava

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Abe znaci ksmetov mi e golem, samo sto se registrirav pred nekoe vreme, i eve go zatvorija sajtov, da ti e..m toa zakonite, sto da pravime nie siromastija ako ne se ovie sajtovi, uste i mininova i isohunt da gi sredat i ce nemame od kaj da simneme nesto. Resile da ja stegnat rabotava
piratebay se spremaat za nesto golemo. nekakvo podobruvanje na protokolot so malku enkripcii i slicni zstiti pa kje spasat situacija. Ako ne kje gi nosat serverte vo tanzanija ili severna koreja :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
ООФФФФФ ТОПИК:)

Од шо зависи брзината на спуштање на торентите?

bad_boy

Шчо САќАШ Мори
Член од
25 јануари 2007
Мислења
292
Поени од реакции
6
Од тоа колку seederi има.
Иначе колку што знам тракерите на demonoid.com сеуште работат.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
koj saka torrenti eve mu strana....

www.zamunda.net
od makedonija e dosta brzicko....ako vi bara za registracijata da imate bugarski mail ..moze da si go napravite na www.abv.bg
jas od makedonija od zamunda so prosecen broj seederi....nekade okolu 150 spustav so 300kb/s

inace na najnovive filmovi sto se izlezeni ima i po 2000 seederi...ajt

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Е курац! Мораа и тракерите да ги затворат?! неколку торенти ми прекинааа на 90 и кусур проценти...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
koj saka torrenti eve mu strana....

www.zamunda.net
od makedonija e dosta brzicko....ako vi bara za registracijata da imate bugarski mail ..moze da si go napravite na www.abv.bg
jas od makedonija od zamunda so prosecen broj seederi....nekade okolu 150 spustav so 300kb/s

inace na najnovive filmovi sto se izlezeni ima i po 2000 seederi...ajt
ISOHUNT si e super zasega. NE mi trebaat bolvarski serveri

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Да си го тргнам од букмарки, ај katz.cd додека ворка (нормално и рапидшер) нема зима

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
ISOHUNT si e super zasega. NE mi trebaat bolvarski serveri
I jas siminjam od iso hunt ama sega samo seriski filmovi sto gi ima po cela sezona, a filmovi izbegavam zosto se izgorev nekolku pati so onie filmovine sto baraat da simnes pleer so virus. A torentite na demonoid sto bea do sega u globala bea so dobar kvalitet. Kako i da e siminjajte dodeka mozete, zosto kaj da e ce se skrati ova, pa ce nema kaj da simneme nesto :)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Идете си на www.btjunkie.org таму имаат најголема база на торенти од сите тракери и ке ги најдеш сите зезони и други работи е сега кој ни е крив, шо не членуваме на приватни тракери и не донираме пари таму а мрсиме за демоноид,па зарем тие луѓе таму не собирале пари од донации за да ја одржуваат базата и да ни уплоадираат изданија ја едино шо видов од македонскиве торенти беше она на „Ангелот бог да го прости“ и најголеми уплоадери беа Хрвати.Шо се дешава со торент сценава у мк луѓе!:jaj:

VINX

Rhymesaya'
Член од
13 ноември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
0
Идете си на www.btjunkie.org таму имаат најголема база на торенти од сите тракери и ке ги најдеш сите зезони и други работи е сега кој ни е крив, шо не членуваме на приватни тракери и не донираме пари таму а мрсиме за демоноид,па зарем тие луѓе таму не собирале пари од донации за да ја одржуваат базата и да ни уплоадираат изданија ја едино шо видов од македонскиве торенти беше она на „Ангелот бог да го прости“ и најголеми уплоадери беа Хрвати.Шо се дешава со торент сценава у мк луѓе!:jaj:
не верувам дека имат поголема од ThePirateBay :wink:
инаку дали ја знаете SuprNova.org ..

инаку многу жалам за Demonoid :( ај кај и да е ке ни се врати брзо :)

Dimo the Fuhrer

Make WAR not Love
Член од
23 август 2007
Мислења
316
Поени од реакции
2
NAJBOLJE e btjunkie najdobro e od sve

a ovie sto go zatvoria demonoid neka mi go pusat
sto imaat protiv torrentite i p2p mrezata ???????

Член од
9 август 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
Има ли некој вишак покана за давање за thebox.bz
Исто може и замена за uknova.com
Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom