Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ебаго, пијан.....тука би се надоврзал на постот на Довичински со кој потполно се сложувамНемој со вакви папучарски изливи 1 Август сме кажи дека си бил пијан.
Гледај да не ти се повтори ваква работа у иднина, океј?
А јас би одел со девојка затоа што тоа со неа што ќе го праам со друштвото неможам![]()

Друштво и девојка за мене се две различни приказни.
Но од двете избирам сега, а најверојатно и во иднина ќе изберам девојка, затоа што со девојка ми ми е најубаво, можам опуштено да разговарам без да се докажувам на незрели кретени кои абер немаат од ништо, со неа се осеќам пријатно и сакано но јас сум тип на човек што повеќе вредност дава на прошетка со девојка или романтична вечера отколку на луди журки и пијанки.
Дали би го одбиле друштвото само за да бидете со дечкото/девојката, или пак обратно?
Мислите дека подобро би си поминале со дечкото на одмор или ако сте со друштво?
Taka mislam najubavo bi pominala! Inache poveke pati bez dechko idem na odmor, i se troshish na telefon samo.
фино кажано од страна на @wot@ типот си објаснил убаво ..
во нивните срца 

a od kaj znaes kakov drustven zivot imam ?ако ти немаш пријатели и цел ден висиш пред компјутер тоа не значи дека пријателство нема.
da ama devojka e devojka nisto ne moze da ja zameni osven druga devojkaGirlfriends/Boyfriends come and goes, Friends stays.