David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прости сте многу.
добро , не значи дека ако е поскапо дека е подобар , али повеќе го слушаат , и 800 и 1000 да е ке биде препуно. Да го донесеше авалон ке беше 1000 и тоа ке ти одредеа и 1500 фан пит и 2000 вип , така да не кењајте. Ми прај споредби со фет бој слим дека било беспари , да беспари беше али владата финансираше 100.000 евра за да дојде. Се усравте за карл кокс дека било 600 денари , епа чим е по квалитетен ( не викам дека не е ) нека го донесат во метрополис , нека бапнат 1000че карта и да видиме дали ке напуни :bip:

НОН СЕНС :toe:

Жал ми е за тебе што не сваќаш.
Прајте разни компарации дејвид гета и карл кокс колку била карта и незнам што. Карл кокс можеби е по квалитетен од гета , али него помалце го слушаат и затоа ке стават пониска цена. И сеа ако збориме само за квалитетот има еден куп квалитетни дечки што прават музика али немаат повеке од 2000 Views на Youtube али пошто се многу добри предлагам да ги донесеме у метрополис и да бапнеме 1000че карта и да биде журка на годината 2010.

Ако ви е скапо, слободно прескокнете го настанот, не само кењајте.
Доаѓа моментално најдобриот DJ во светот, да не сакате и да ви платат по 500денари за да одите?

800 денари е добра цена, јас лично очекував минимум 1000че.
Лелелелелеле:icon_lol::icon_lol:. Зар и ти сине бруте. :)

Жал ми е за тебе што не сваќаш.
Прајте разни компарации дејвид гета и карл кокс колку била карта и незнам што. Карл кокс можеби е по квалитетен од гета , али него помалце го слушаат и затоа ке стават пониска цена. И сеа ако збориме само за квалитетот има еден куп квалитетни дечки што прават музика али немаат повеке од 2000 Views на Youtube али пошто се многу добри предлагам да ги донесеме у метрополис и да бапнеме 1000че карта и да биде журка на годината 2010.

Абе Карл Кокс знам многу шо го слушаат .. него двајца незнам Гета шо го слушаат или го спомнале како добар продуцент или било што со музика.

Кои се тие шо го слушаат Гета :vozbud: , нека си кажат ..по можност и омилена трака :smir:

а за Views не сери

56,388,886
views

Gummy Bear Song =)))))

Абе Карл Кокс знам многу шо го слушаат .. него двајца незнам Гета шо го слушаат или го спомнале како добар продуцент или било што со музика.

Кои се тие шо го слушаат Гета :vozbud: , нека си кажат ..по можност и омилена трака :smir:

а за Views не сери

56,388,886
views

Gummy Bear Song =)))))

Се надевам дека ова со 22 години што ти пишува дека имаш е заебанција.
А бараш 2ца што го слушаат гета ? Дојди во метрополис ке видиш 10.000 што го слушаат гета ( или колку и да е максимумот на халата ).

Фејсбук не е мерило колку луге ке има али
http://www.facebook.com/event.php?eid=117572258258946
6512 Confirmed , а 4500 not attending , според ова можеш да приметиш дека е поголема заинтересираноста од незаинтересираноста.

а тоа за Views незнам која ти беше поентата со тоа срањето што го остај , али битно е дека ти не ја свати мојата , и нема да се објсанувам повеќе поздрав.

Се надевам дека ова со 22 години што ти пишува дека имаш е заебанција.
А бараш 2ца што го слушаат гета ? Дојди во метрополис ке видиш 10.000 што го слушаат гета ( или колку и да е максимумот на халата ).

Фејсбук не е мерило колку луге ке има али
http://www.facebook.com/event.php?eid=117572258258946
6512 Confirmed , а 4500 not attending , според ова можеш да приметиш дека е поголема заинтересираноста од незаинтересираноста.

а тоа за Views незнам која ти беше поентата со тоа срањето што го остај , али битно е дека ти не ја свати мојата , и нема да се објсанувам повеќе поздрав.

10.000 :vozbud: да ги е*ам , и сите тие го слушаат Гета , јебига во мое опкружување никој не го спомнал и не пуштил нешто од него ..

СЕРИОЗНО :pos2: НОРМАЛНИ СТЕ БЕ ..ГЕТА АЛОООООООООООО :pos2:

ГЕТА

ГЕТА

ГЕТА

:vozbud::vozbud::vozbud:

сигурно на рипит иде таа со кели црнкињава

Чек а ти го слушаш Гета , дај кажи некои фаворити кој би ги пуштил у Метрополис :vozbud: мож да го заслушам и јас :kesa:

еј 800 денари ЊТФ... за никој... со 800 денари цело лето на журки ќе оам бе

10.000 :vozbud: да ги е*ам , и сите тие го слушаат Гета , јебига во мое опкружување никој не го спомнал и не пуштил нешто од него ..

СЕРИОЗНО :pos2: НОРМАЛНИ СТЕ БЕ ..ГЕТА АЛОООООООООООО :pos2:

ГЕТА

ГЕТА

ГЕТА

:vozbud::vozbud::vozbud:

сигурно на рипит иде таа со кели црнкињава

Чек а ти го слушаш Гета , дај кажи некои фаворити кој би ги пуштил у Метрополис :vozbud: мож да го заслушам и јас :kesa:

http://www.djmag.com/top100

оди земи мотиката и на нива.. брзо:pusk:

http://www.djmag.com/top100

оди земи мотиката и на нива.. брзо:pusk:

:tapp:

И шо ти е целта со ова

Не ми одговори , го слушаш Гета :vozbud: , која ти е омилена песница од него :vozbud:

ГЕТА БЕ АЛОООООООООО :uvo: :uvo:

ГЕТА - не ти треба ТРЕТО место на диџеј маг - ти треба слух и осет за музика , смешно е ...ГЕТА АЛООО :jaj:

И ај сеа телевизор да му купиме , џабе он е Гетаааа ... кој скоро никој не признава дека го слуша и не го спомнал а сеа ко демек сите ке одиме ..па ГЕТААААААА е он бе :toe:

Везе да се немало , бар нека не се рачуна у електронска музика и слично , подруго ќе биде.

Уствари ти уопште си видел некој сет на Гета или си слушал негова продукција .

Чоек не прај вакви испади. И сам знаеш дека ќе има 10.000 луѓе од кои 9.500 ќе бидат ПОЗЕРИ. Односно, луѓе кои ја слушнале "When Love Takes Over" (а како да не ја слушнат кога е највртена песна за 2009), и си викаат "Wow, типов стварно е добар, мора да му идам на журка... Ќе биде јако..." Како прво машките ќе идат таму ради женските, да плакнат очи. А женските не оти го слушаат нешто, туку чисто онака да ги сликаат од Кадевечер или некои други такви сајтови... :salut:

преку кур ми е од овие ХЦ гледишта , ме заболе кур дали ке има позери или не ме заболе кур кој ке дојде и ме заболе кур за сите што нема да идат и ме заболе кур исто така за сите што идат и ме заболе кур и за тебе дали ти се иде и ме заболе кур дали ви е скапо 800 денари и ме заболе кур за карл кокс колку било карта и ме заболе кур кој за каде ке се слика.
Убав помин на сите што ке идат се гледаме на девети , поздрав.

800 ??? кој е уствари Гета хелоууу???

800 денари ви е месечната претплата за интернет, цел месец гомна ќе јадете по форум. :tv:

Јас одам. :)

Чоек не прај вакви испади. И сам знаеш дека ќе има 10.000 луѓе од кои 9.500 ќе бидат ПОЗЕРИ. Односно, луѓе кои ја слушнале "When Love Takes Over" (а како да не ја слушнат кога е највртена песна за 2009), и си викаат "Wow, типов стварно е добар, мора да му идам на журка... Ќе биде јако..." Како прво машките ќе идат таму ради женските, да плакнат очи. А женските не оти го слушаат нешто, туку чисто онака да ги сликаат од Кадевечер или некои други такви сајтови... :salut:

а ти ли беше тој ХЦ момак : )))))))))))))))))))))))))

Преку кур сте сварно не кур дрвете тука ако не ви се оди и ако ви е скапо напуштете тема не замарајте само како пролив сте бог да чува...настанот ќе биде топ и ќе врие народ вас што не ви се оди и што ви е тапа DJ НЕ ЗАБОЛЕ СТОЈКО
Убаво ви кажа погоре Slash ;)

Ајдееее.... Ти знаеш ли што збориш бе? :tapp: Таман било 800 денари... Еве друга споредба. За John Digweed пред годинa ипол беше 400 денари во претпродажба, на иста локација, од иста организација, а 2 пати подобар диџеј.

http://clubbersguide.com.mk/events.php?m=details&id=1067

Ако за тебе е подобар дј John ми е гајле отвори си тема за него и не дрви тука картата има одлична цена уживај си не мора да доаѓаш

Преку кур сте сварно не кур дрвете тука ако не ви се оди и ако ви е скапо напуштете тема не замарајте само како пролив сте бог да чува...настанот ќе биде топ и ќе врие народ вас што не ви се оди и што ви е тапа DJ НЕ ЗАБОЛЕ СТОЈКО
Убаво ви кажа погоре Slash ;)

За инат ќе ти пишам :vozbud:

Го слушаш ГЕТА - yes or no ..pls =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom