David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
немој да ме фаќате на збор,карите по цена од 650 пуштени во продажба ќе се од понеделник

ПРВИТЕ ВЛЕЗНИЦИ КОИ ЌЕ БИДАТ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА ОД ПОНЕДЕЛНИК (26.04.2010) ЌЕ БИДАТ ПО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ОД *** 800 ДЕНАРИ*** ПОБРЗАЈТЕ КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ! Влезниците ќе може да се купат во: “Југотон”, “Розе –Веро 2”, “Камарад Рамстор”, “Together” салони, киосците на “Тобако”, како и во следните кафулиња: “ЗМИЈА”, “БАСТИОН”, “КИНО КАРПОШ”, “TРЕНД”, “LIVING ROOM” и “HAPPY”.

На фејсбук се наоѓа некоја информација дека David Guetta ке биде на 9ти мај у Метрополис и наводно го кажуваат дека било официјален муабет.

Доколку е точно, би било одлично! :)

Некој некое инфо да сподели за муабетов? :)

Секако дека е точно. Картите ке бидат во продажба од понедлник по цена од 800 ден :))

ПРВИТЕ ВЛЕЗНИЦИ КОИ ЌЕ БИДАТ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА ОД ПОНЕДЕЛНИК (26.04.2010) ЌЕ БИДАТ ПО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ОД *** 800 ДЕНАРИ*** ПОБРЗАЈТЕ КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ! Влезниците ќе може да се купат во: “Југотон”, “Розе –Веро 2”, “Камарад Рамстор”, “Together” салони, киосците на “Тобако”, како и во следните кафулиња: “ЗМИЈА”, “БАСТИОН”, “КИНО КАРПОШ”, “TРЕНД”, “LIVING ROOM” и “HAPPY”.
:nesvest:
Па добро бе, за Roger Sanchez лани ВО ОХРИД во сред сезона беше 600 ден во претпродажба, а за овој "по специјална цена" 800... Бог да чува... Ептен го преценуваат типов. :pop:

BTW: од кај ти е инфово?

:nesvest:
Па добро бе, за Roger Sanchez лани ВО ОХРИД во сред сезона беше 600 ден во претпродажба, а за овој "по специјална цена" 800... Бог да чува... Ептен го преценуваат типов. :pop:

BTW: од кај ти е инфово?

Низ фејсбук кружи информацијава, ваљда официјално е, а и тука некој претходно ја потврдија истава информација.

Абе тури му пепел на фејсбук , коа ке видам на некој доверлив сајт тогаш ке прајме муабет..

atko : Sea za sea informacijata e deka pretprodazhba kje bide 800 denari, ama ne se znae dali na vrata kje ostane isto, ili kje bide povekje (i dali voopshto kje ima na vrata karti).

David Guetta

Warm-Up:

LephonQ
Icko
Iceberg

Start: 22.00
More info 800 MKD

линк

Сеа вртев во Тугедар на плоштад пела што е, карти уште немаат но ми потврдија дека ќе бидат 600 денари што е факин гуд :vozbud:

Во понеделник(26ти април) во продажба ќе бидат пуштени влезниците за настапот на светски познатиот ди-џеј и продуцент Дејвид Гета, што ќе се одржи на 9-ти мај во Метрополис Арена во Скопје.

Билетите ќе чинат 800 денари и ќе можат да се најдат на неколку продажни места како Југотон, Розе-Веро 2, Камарад Рамстор, Together салоните, киосците на Тобако, Кафе Змија, Кафе Бастион, Кафе Кино Карпош, Кафе Тренд, Кафе Ливингрум и кафе Хепи во Аеродром.

Организаторите Биг Саунд и Октопуси Ентертејмент, најавуваат дека Македонија конечно ќе биде сведок на врвен музички спектакл. Ќе бидат задоволени сите светски стандарди за добра забава, како од музички така и од технички аспект.

Ќе биде употребено моќно озвучување, висококвалитетно осветлување и досега невидена видео продукција. Парижанецот Дејвид Гета е ди-џеј и продуцент кој години наназад се наоѓа на самиот врв на светските топ листи. Роден е на 7-ми ноември 1967-ма, а своето прво искуство зад грамофоните го имал на 15 години кога организирал забава во својот подрум.

Со клупските хитови The World Is Mine, Love is gone, Money, Tomorrow can wait, When Love Takes Over и др., Гета успеа да нарави спој на поп со денс музиката, гламурот со андерграундот и да создаде совршена музичка целина која беспрекорно добро функционира на подиумите секаде во светот.

ИЗВОР

Сеа да им се јавам пак и све по список да терам а ???

Сеа вртев во Тугедар на плоштад пела што е, карти уште немаат но ми потврдија дека ќе бидат 600 денари што е факин гуд :vozbud:

Ја бев исто, и поштено типот ми рече не се знае ништо за карти, ни дали ќе има, ни кога ќе има, ни која е цената.Ми рече дека може само да ме запише со име и презиме,број и колку карти сакам, па ќе ми се јавеле за најновите информации.

Понеделник, на голем одмор трчанката накај Тугедер/Југотон.

Иам шатор за 4 души , има место за уште двајца , кој е ЗА нека каже , во недела се монитраме пред југотон.

:)

Ааааа професорот ми е warm up (:
Закон.
Hella combo..(: Загревањето ќе биде одлично.
Ајде и јас сум за, понеделнички по карти со шатори и вреќи за спиење (:

Ми се јави типот од Тугедер и ми вика картите ќе бидат пуштени деновиве по 600 ден.Му кажав дека по нетов сегде пишувало дека ќе бидат 800 од кај сега 600, ми вика така му пренесле на него.Така да, најбољи да си почекаме до понеделник па да видиме колку ќе биде за карти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom