David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Картите 800 денари таман си е :wink:
Ајдееее.... Ти знаеш ли што збориш бе? :tapp: Таман било 800 денари... Еве друга споредба. За John Digweed пред годинa ипол беше 400 денари во претпродажба, на иста локација, од иста организација, а 2 пати подобар диџеј.

http://clubbersguide.com.mk/events.php?m=details&id=1067

Sometimes even pressing the Play button is too complicated :

Underworld - 1000, FatBoy Slim - 0, Carl Cox - 400/600, David Guetta - 800???
И овие се подзанеле малце. :)

Underworld - 1000, FatBoy Slim - 0, Carl Cox - 400/600, David Guetta - 800???
И овие се подзанеле малце. :)
Паметно од нивна страна, македончињава ко проста багра ќе се тепа за билети за која било преценета искомерцијализирана "ѕвезда" што не вреди ни пет пари, а они ќе си инкешираат голема пара. И се така со ваков менталитет нема никогаш во Македонија да видиме квалитетни артисти, ќе ни доаѓаат 50 центи и остала багра.

Ако ви е скапо, слободно прескокнете го настанот, не само кењајте.
Доаѓа моментално најдобриот DJ во светот, да не сакате и да ви платат по 500денари за да одите?

800 денари е добра цена, јас лично очекував минимум 1000че.

Доаѓа моментално најдобриот DJ во светот, да не сакате и да ви платат по 500денари за да одите?

+1

Очекував нешто као happy day да има со поевтини карти али и ова не е лошо.

Не е моментално најдобар а нема никогаш ни да биде :toe:

Kој е моментално најдобар онадак ајде,.Мислам на хаус сцената. Не копајте по википедии диџеи листи и такви ствари да најдете некој олдскул хаце диџеј и да звучите јако шо го знаете,патетично е.
Топп си е цената,топп си е диџејот,ви се иде-убав помин, не ви се иде- шо кој к** напињате???

Kој е моментално најдобар онадак ајде,.Мислам на хаус сцената. Не копајте по википедии диџеи листи и такви ствари да најдете некој олдскул хаце диџеј и да звучите јако шо го знаете,патетично е.
Топп си е цената,топп си е диџејот,ви се иде-убав помин, не ви се иде- шо кој к** напињате???

Гета - дај не ми го величи :tapp: , само тоа .Скоро никој никад не го спомнал Гета или пишал некој добар збор за него - се додека не се отвори темата.Не мрчам за цена .. ама патетично е и одеднаш дека е којзнаешто дј ..па кој го слушал уопште Гета :uvo:

На антенна кажаа дека од денес биле картите :S ?

Гета - дај не ми го величи :tapp: , само тоа .Скоро никој никад не го спомнал Гета или пишал некој добар збор за него - се додека не се отвори темата.Не мрчам за цена .. ама патетично е и одеднаш дека е којзнаешто дј ..па кој го слушал уопште Гета :uvo:

Не ни е на сите нас кајгана репер за добар Dј или било што друго.
Кој во последниве 2 години па и не го слушнал Guetta? Немој од инает да збориш, 100% сум сигурен дека и ти го имаш многупати слушнато.

Поздрави и честитки.

Не ни е на сите нас кајгана репер за добар Dј или било што друго.
Кој во последниве 2 години па и не го слушнал Guetta? Немој од инает да збориш, 100% сум сигурен дека и ти го имаш многупати слушнато.

Поздрави и честитки.

Чек , за да слушам некој - тој истиот треба да има продуцирано нешто , направено свој материјал или шо знам ја . НИШТО од тоа шо напраил или бил дел он неам слушано освен Love is Gone која ми е во винамп од него.:toe: ... ааа еве и оваа тука била Love Don't Let Me Go
Значи ШТО има за слушање од Гета (соработкиве со аренби и поп ѕвездиве :uvo: )

Ги имам слушано и ги слушам чат-пат

Axwell
Roger Sancez
Bob Sinclair
Erick Morillo
Sebastian Ingrosso
Danny Tenaglia
Armand Van Helden
Deep Dish
Dubfire
Robbie Rivera
David Vendetta
Steve Lawler
Laurent Wolf
Mark Knight

и ред други кој мислам дека се поквалитетни во некој елементи од ХАУС музиката , да не збориме за другиве електронски правци.:smir:

Како прво: хаус музиката е тешко срање и не вреди за неа да се плаќа 800 денари кога истите песни ги пуштаат во сите кафичи. Ти и без тоа не можеш да се изнаиграш и изнарипаш на хаус.
Второ: како што кажа Manga, освен неколку хита што има испродуцирано и што му се вртат по медиуми - ТАПА Е!!! Има далеку подобри продуценти и диџеи од него, само што не се толку комерцијала и кога ќе ги донесат цената на картите за нив е 200-300 (еве до 400) денари.

Прости сте многу.
добро , не значи дека ако е поскапо дека е подобар , али повеќе го слушаат , и 800 и 1000 да е ке биде препуно. Да го донесеше авалон ке беше 1000 и тоа ке ти одредеа и 1500 фан пит и 2000 вип , така да не кењајте. Ми прај споредби со фет бој слим дека било беспари , да беспари беше али владата финансираше 100.000 евра за да дојде. Се усравте за карл кокс дека било 600 денари , епа чим е по квалитетен ( не викам дека не е ) нека го донесат во метрополис , нека бапнат 1000че карта и да видиме дали ке напуни :bip:

@Old_School_mk За некој твојата музика ти што ја слушаш е тешко срање , и он ке ти рече дека си идиот што идеш на такви журки и плаќаш , и што сеа ? која е поентата од измишљање топла вода ? Кој му се иде нека иде кој не нека не иде и ајт у курац не замарајте.

Sometimes even pressing the Play button is too complicated :

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom