Darling
High Value
Kako i da e, veke si naprai sam sebe sabotaza so pocnuvanje na trilogijata od posledniot del.
Ne e Star Wars ova.
Ne e Star Wars ova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dancer, Gale, (Gay) Twin PrincesБосовите кои ги поминав до сега во тројкава ми беа ептен underwhelming, послаби од доста обични противницо. Воопшто не се осеќав како да треба да им учам движења, само ги мавав и умираа пред да успеат да направат нешто.
Денес стигнав до Понтиф и он ми беше првиот кој ме уби на брзина неколку пати и помислив дека не знам како ќе успеам да го поминам. Ама тоа затоа што со брзите напади инстинктивно ме натера да одам дефанзивно, а тоа не ми помогна. Штом решив да пробам одма да му одам агресивно без штит, го тепав од прва. Ваљда ќе има некои позаебани понатаму.
Уште играм со намера за платинум, ама ме плаши тоа што требало ептен да се фарма за одредени ајтеми. Ќе видам дали ќе можам да се замарам.
Дека ептен е битно да ја следиш приказната?Kako i da e, veke si naprai sam sebe sabotaza so pocnuvanje na trilogijata od posledniot del.
Ne e Star Wars ova.
Знам, тоа е планот за сега, па ќе видам. Не ми е некој голем проблем фармање, и во Секиро и во Демонс Соулс имаше. Во Бладборн не ми текнува да беше потребно да се фарма, ама јас сам во една од занданите фармав малце за да накачам левел и да си олеснам при крај. Тука како што разбрав има два ајтеми од кои ќе треба да соберам по 30 за кои се фарма по 4-6 саати. Со мојата среќа тоа значи 10 саати, па 20+ ќе ми се фати фармање се на сеDancer, Gale, (Gay) Twin Princes, Fride ,Demon Prince, Midir Ќе имаш предизвици ако ги имаш двете ДЛЦ.
За платинум ќе треба да се завратиш уште 2 пати најмалку на истиот плејтру за да ги собереш сите прстени и ендинзи.
Пред 15тина минути, така играќи Секиро си размислував... Пред да ја почнам Секиро се плашев како ќе поминам, дали воопшто ќе бидам способен да ја завршам. Бев без дилема дека е потешка од ДС, но сега како да ми се ствара друга гледна точка од која имам спротивно гледиште.Босовите кои ги поминав до сега во тројкава ми беа ептен underwhelming, послаби од доста обични противницо. Воопшто не се осеќав како да треба да им учам движења, само ги мавав и умираа пред да успеат да направат нешто.
Денес стигнав до Понтиф и он ми беше првиот кој ме уби на брзина неколку пати и помислив дека не знам како ќе успеам да го поминам. Ама тоа затоа што со брзите напади инстинктивно ме натера да одам дефанзивно, а тоа не ми помогна. Штом решив да пробам одма да му одам агресивно без штит, го тепав од прва. Ваљда ќе има некои позаебани понатаму.
Уште играм со намера за платинум, ама ме плаши тоа што требало ептен да се фарма за одредени ајтеми. Ќе видам дали ќе можам да се замарам.
И мене ми е омилен. Штета што сигурно многу луѓе никогаш не стигнале до таму.Иначе да додадам уште нешто....
Father Owl - one tough son of a bitch -_-
Ме импресионираше борбата. Она е борба во која веднаш сфаќаш дека треба да го студираш за да го клекнеш, и стварно влезе во моја листа на омилени босови.
Edno e da go vidis Anor Londo u 3 posle kecot da gi fatis referencite, drugo e mehanicki da gi pomines.Дека ептен е битно да ја следиш приказната?![]()
Доста пати имам прочитано на разни места дека баш тројката на многумина им била прва. Јас немав некоја посебна желба да играм Соулс после Секиро и Бладборн ама се погоди ете на добар попуст, па да пополнам време дур чекам Хорајзон и Елден.
Да фармаш има ајтеми за зголемување на дроп рејт, 410 е максимум.Дека ептен е битно да ја следиш приказната?
Доста пати имам прочитано на разни места дека баш тројката на многумина им била прва. Јас немав некоја посебна желба да играм Соулс после Секиро и Бладборн ама се погоди ете на добар попуст, па да пополнам време дур чекам Хорајзон и Елден.
Знам, тоа е планот за сега, па ќе видам. Не ми е некој голем проблем фармање, и во Секиро и во Демонс Соулс имаше. Во Бладборн не ми текнува да беше потребно да се фарма, ама јас сам во една од занданите фармав малце за да накачам левел и да си олеснам при крај. Тука како што разбрав има два ајтеми од кои ќе треба да соберам по 30 за кои се фарма по 4-6 саати. Со мојата среќа тоа значи 10 саати, па 20+ ќе ми се фати фармање се на се![]()
Тема на дискусија беше чисто копарација на дификлти, не длабочината во сторито и начинот на кој се пласирани.kopanje vo fajlovi koj ustvari e Pontif Sullivan i sto se ima napraveno
Temata se vika Dark Souls, toa e diskusijataТема на дискусија беше чисто копарација на дификлти, не длабочината во сторито и начинот на кој се пласирани.
I'm game!Temata se vika Dark Souls, toa e diskusijata![]()
Јорм не го најде?Алдрич и Дансер интересни![]()
Го поминав. По трофеите што гледам, останати ми се овие: Lothric, Dragonslayer Armor, Oceiros, Gundyr, Ancient Wyvern, Nameless King.Јорм не го најде?
Ако ги најдеш последните 2 без гајд.Го поминав. По трофеите што гледам, останати ми се овие: Lothric, Dragonslayer Armor, Oceiros, Gundyr, Ancient Wyvern, Nameless King.
Е супер. Поздрави го Нејмлес, ќе се забавувате.Го поминав. По трофеите што гледам, останати ми се овие: Lothric, Dragonslayer Armor, Oceiros, Gundyr, Ancient Wyvern, Nameless King.